YARDIM EDİN LÜTFENN HAMİLE KALMAMA ENGEL Mİ?:(

Juvaderm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2016
2.589
2.346
83
32
Kızlar herkese öncelikle merhabalar 6 aydır gebelik istiyorum ve tık yok tahmin ettiğiniz üzere.6 ay önce kürtaj olmak zorunda kaldım anomali gebelik geçirdiğim için.Yaklaşık kürtajdan 1 ay sonra kontrole gittiğimde doktor vajinal enfeksiyon olduğunu söyledi ve krem verdi.Kullandım tabi ve sadece 1 ay rahat çişimi yapabildim yanma hissi olmadan.

Şimdide yanma hissi var ve süt kesiği şeklinde akıntım oluyo çoğu zaman ve kesik kesik çiş geliyor çişimi kokulu ve bu şikayetler yaklaşık 4 aydır var ve ben umursama dım açıkçası vajinal kremden sonra olmaz dedim.Ve bunları internete yazdığım da vajinal enfeksiyon başlıkları çıkıyor.

Şimdi sizlere sorum şu ben evde bu durumla başetmek için neler yapmalıyım.Zira doktora gitmek istemiyorum tekrarlar diye ve gebe kalmaya çalıştığım için vajinal kremler zararlı olabilir.Peki sizler bana nasıl tavsiyelerde bulunursunuz lütfen yardım edin:KK43:

(Kaşıntı yok ve akıntım da kokulu değil)

Canım bence tekrar doktora gitmelisin . .o_O
Canım ama ben daha fazla bu çocuk işini ertelemek istemiyorum kremin zararı olur diye çünkü biliyorsun gebeliğim bilinçsiz ilaç kullanımından dolayı sorunlu çıktı ve sonlandırıldı:KK43:

Canım ama ben daha fazla bu çocuk işini ertelemek istemiyorum kremin zararı olur diye çünkü biliyorsun gebeliğim bilinçsiz ilaç kullanımından dolayı sorunlu çıktı ve sonlandırıldı:KK43:

Biliyorum ama doktor kontrolsüz bence verimli olmaz . .

Canım brnimde 1 aydır vardı dediğin doktora gitmek istemedim ama bende birde feci kaşıntı vardı gece uyuyamıyordum bile kaşıntıdan internetten araştırırken sirkeli suyu gördüm denedim 5.gün ne kaşıntı ne akıntı hiçbişey kalmadı

Canım brnimde 1 aydır vardı dediğin doktora gitmek istemedim ama bende birde feci kaşıntı vardı gece uyuyamıyordum bile kaşıntıdan internetten araştırırken sirkeli suyu gördüm denedim 5.gün ne kaşıntı ne akıntı hiçbişey kalmadı
Canım ben dün sirkeli su yaptım 2 kere kullandım bide en sonuncudunda yarım saat pamukla tampon yaptım ve dünden beri kahverengi lekelenmem var adet günüme 1 gün var böyle olmazdı adetten en fazla 8 saat önce kahverengi akıntı olur sonra gelirdi
ama bu lekelenme sence gebelik belirtisimi yoksa sirkeli sudan mı oldu:(

Canım ben dün sirkeli su yaptım 2 kere kullandım bide en sonuncudunda yarım saat pamukla tampon yaptım ve dünden beri kahverengi lekelenmem var adet günüme 1 gün var böyle olmazdı adetten en fazla 8 saat önce kahverengi akıntı olur sonra gelirdi
ama bu lekelenme sence gebelik belirtisimi yoksa sirkeli sudan mı oldu:KK43:
Bende sirkeyi kullandığımda koyu sarı akıntı oldu kahverengi akıntı bence adettir çünkü 1 gün var diyorsun ve şuan hem iltihap var hem adet yakın onunla birlikte öyle olmuştur canım ve sirkeli suyu çeşme suyu kullanma yani ben içme suyuyla yaptım hafif ılık suyla 1litre suya 3 -4yemek kaşığı koydum o şekillede kullandım ve faydasını gerçekten gördüm

Bende sirkeyi kullandığımda koyu sarı akıntı oldu kahverengi akıntı bence adettir çünkü 1 gün var diyorsun ve şuan hem iltihap var hem adet yakın onunla birlikte öyle olmuştur canım ve sirkeli suyu çeşme suyu kullanma yani ben içme suyuyla yaptım hafif ılık suyla 1litre suya 3 -4yemek kaşığı koydum o şekillede kullandım ve faydasını gerçekten gördüm
Teşekkür ederim canım yarın yinede bi hamilelik testi yapacam 2 gebelik geçirdim ikisinde de lekelenme olduğu zaman pozitifi gördüm yani gebelikse mutlaka çıkar değilse ne yapayım artık
Sağol canım tekrardan çokkk teşekkür ederim

Teşekkür ederim canım yarın yinede bi hamilelik testi yapacam 2 gebelik geçirdim ikisinde de lekelenme olduğu zaman pozitifi gördüm yani gebelikse mutlaka çıkar değilse ne yapayım artık
Sağol canım tekrardan çokkk teşekkür ederim
Anladım canım inşallah gebeliktir o zaman

Back