- 15 Nisan 2016
- 2.589
- 2.346
- 83
- 32
Kızlar herkese öncelikle merhabalar 6 aydır gebelik istiyorum ve tık yok tahmin ettiğiniz üzere.6 ay önce kürtaj olmak zorunda kaldım anomali gebelik geçirdiğim için.Yaklaşık kürtajdan 1 ay sonra kontrole gittiğimde doktor vajinal enfeksiyon olduğunu söyledi ve krem verdi.Kullandım tabi ve sadece 1 ay rahat çişimi yapabildim yanma hissi olmadan.
Şimdide yanma hissi var ve süt kesiği şeklinde akıntım oluyo çoğu zaman ve kesik kesik çiş geliyor çişimi kokulu ve bu şikayetler yaklaşık 4 aydır var ve ben umursama dım açıkçası vajinal kremden sonra olmaz dedim.Ve bunları internete yazdığım da vajinal enfeksiyon başlıkları çıkıyor.
Şimdi sizlere sorum şu ben evde bu durumla başetmek için neler yapmalıyım.Zira doktora gitmek istemiyorum tekrarlar diye ve gebe kalmaya çalıştığım için vajinal kremler zararlı olabilir.Peki sizler bana nasıl tavsiyelerde bulunursunuz lütfen yardım edin![KK43 :KK43: :KK43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
(Kaşıntı yok ve akıntım da kokulu değil)
Şimdide yanma hissi var ve süt kesiği şeklinde akıntım oluyo çoğu zaman ve kesik kesik çiş geliyor çişimi kokulu ve bu şikayetler yaklaşık 4 aydır var ve ben umursama dım açıkçası vajinal kremden sonra olmaz dedim.Ve bunları internete yazdığım da vajinal enfeksiyon başlıkları çıkıyor.
Şimdi sizlere sorum şu ben evde bu durumla başetmek için neler yapmalıyım.Zira doktora gitmek istemiyorum tekrarlar diye ve gebe kalmaya çalıştığım için vajinal kremler zararlı olabilir.Peki sizler bana nasıl tavsiyelerde bulunursunuz lütfen yardım edin
![KK43 :KK43: :KK43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
(Kaşıntı yok ve akıntım da kokulu değil)