Yardım edin lütfen!!!

Desaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2015
1.308
1.161
133
36
Merhaba.ben bir yıllık evliyim ve çocuk düşünüyoruz.bir yıldır korunmuyoruz ve çocuğumuz olmuyor.bende eşim de doktora gittik muayene olduk ikimiz de de bir sorun yok.bu ay adetim 8 gün gecikti hamileyim diye çok umitlendim ama sonuç negatif ve hasta oldum. Ne yapmam gerekiyor bilmiyorum. Benim gibi hiç bir sorunu olmadığı halde çocuğu olmayan arkadaşlarımız var mı. Ben çok kafama takıyorum acaba stres den mi olmuyor :(

Merhaba.ben bir yıllık evliyim ve çocuk düşünüyoruz.bir yıldır korunmuyoruz ve çocuğumuz olmuyor.bende eşim de doktora gittik muayene olduk ikimiz de de bir sorun yok.bu ay adetim 8 gün gecikti hamileyim diye çok umitlendim ama sonuç negatif ve hasta oldum. Ne yapmam gerekiyor bilmiyorum. Benim gibi hiç bir sorunu olmadığı halde çocuğu olmayan arkadaşlarımız var mı. Ben çok kafama takıyorum acaba stres den mi olmuyor :KK43:
ohooo hem de bir sürü var, ben de dahil olmak üzere
ama stres yaparsan hem adetini hem de bebişini geciktirirsin haberin olsun

Adet düzensizliği hiç yaşamadım hep gününde oldum.bu ay gecikince heveslendim.nasıl Yenicez peki bu stresi offf

Adet düzensizliği hiç yaşamadım hep gününde oldum.bu ay gecikince heveslendim.nasıl Yenicez peki bu stresi offf
bak stres hormonları etkiliyor
hormonlar da bebiş olmasını engelliyor
benim de geciktiği aylar oldu, ama baktımki hep stresten
o yüzden artık takmıyorum

Ahh keşke bende takma sam. Peki olması için yapmamız gereken bir şey yok mu?

Ahh keşke bende takma sam. Peki olması için yapmamız gereken bir şey yok mu?
doktorlar genelde önce hormon tahlili isterler sonra vajinal ultrasonla yumurtalıklara bakarlar kist, miyom vb var mı diye
sonra eşinden sperm testi isterler, sonra da rahim filmi çektirmeni önerirler
rahim filminden sonra da ilaç tedavisine başlarlar

Siz ne kadar süredir düşünüyorsunuz çocuk?

Back