Yardım edin lütfen

Canın yanmadıysa, kanaman olmadıysa, parmağın bir engele takılıp ileri geçmediyse bozulmamıştır. Sakin ol. Çok huzUrsuzsan bir doktora görünmen en doğrusu. O zar doğuştan da olmayabiliyor. Kimisininki hiç kanamıyor. Bu durumda ispatlamak zorunda kalacağın biriyle lütfen evlenme.

Sanmıyorum bir seferlik parmak ile bozulacagini.
Bence endiselenmeyin bu kadar.

Canın yanmadıysa, kanaman olmadıysa, parmağın bir engele takılıp ileri geçmediyse bozulmamıştır. Sakin ol. Çok huzUrsuzsan bir doktora görünmen en doğrusu. O zar doğuştan da olmayabiliyor. Kimisininki hiç kanamıyor. Bu durumda ispatlamak zorunda kalacağın biriyle lütfen evlenme.
Çok çok tesekür ederim :)

Çok çok tesekür ederim :)

Tek parmakla kızlık zarının bütünlüğü gidermi bunda yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler :)
Merhaba ben geçen sene bu konu açmıştım. Kızlık zarıma erkek arkadaşımın tek parmağı çok az girmişti ki hissetmemiştim bile 7 tane doktora gittim o zaman 2 tanesi hariç hepsi kanama olmaz riskli demişti.
Evlendim 1 ay önce erkek arkadaşımla
Ve ilk ilişkim aksine çok zor oldu 3-4 gün denedik girmedi bile olduğunda da baya kan geldi. Sonrasında 2. 3. İlişkimde de kan geldi.
Burda bu konuda çok konu açan kızlar var ben o süreçte çok psikolojimi bozdum değmezmiş. Bir ilişki yaşamadan bozulması mümkün değil ki çok zor. Ama böyle bi riske de sakın girişmeyin yaşadığım psikolojiyi bi ben bilirim.

Yardım edicek kimse yok mu gercektende utanıyorum yaptığımdan evli bayanlar yardım edin lütfen tek parmakla kızlık bütünlüğü gidermi lütfen yardımcı olucaksaniz yazın
Sizi korkutmak istemem fakat benim kızlık zarımın bozulmasında kan gelmedi geldiyse de farkedilmeyecek kadar azdı bu kadar korkuyosanız doktora sorun

X