Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tek parmakla kızlık zarının bütünlüğü gidermi bunda yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler :)Ne yardımı edelim? Kızlık zarı 1.5 2 santim içeride oraya kadar soktuysanız bozulmuş olabilir.
Parmağın orda ne işi var parmak soktuysan elbette kızlık zar yapısı bozulmuştur..Ben bir hata yapıp kızlık zarıma parmağımı soktum az çok hatırlıyorum kanama veya ağrı Hisetmedim tek bir parmağımı soktum ama asla bir cinsel ilsiki olamadı lütfen yardım edin evli bayanlar lütfen
Dediğim gibi ben parmak soktugumda kızlık zarında hakkında hiç birşey bilmiyordum hani bir yerde okudum büyük darbe aldığında tekrar kanar yani penis yine fark eder demisler yinee kanaman olur demişler bu doğrumuParmağın orda ne işi var parmak soktuysan elbette kızlık zar yapısı bozulmuştur..
Kanama oldu ise bozulmuştur, bence bir kadın doğum doktoruna da görününDediğim gibi ben parmak soktugumda kızlık zarında hakkında hiç birşey bilmiyordum hani bir yerde okudum büyük darbe aldığında tekrar kanar yani penis yine fark eder demisler yinee kanaman olur demişler bu doğrumu
Yok kanama veya ağrı olmadiKanama oldu ise bozulmuştur, bence bir kadın doğum doktoruna da görünün
Gidebilir, gitmeyebilir de. Penis bile kimi zaman bozmayabiliyor esneklikten.Tek parmakla kızlık zarının bütünlüğü gidermi bunda yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler :)
Neye yardım edelim? Sokmasaydın parmağını orana burana sonra korkacaksanBen bir hata yapıp kızlık zarıma parmağımı soktum az çok hatırlıyorum kanama veya ağrı Hisetmedim tek bir parmağımı soktum ama asla bir cinsel ilsiki olamadı lütfen yardım edin evli bayanlar lütfen
Hahahah çok komik yardım etmiyorsan meşgul etme kardeşim senin salak salak gülmelerin veya alay etmeleri çekemem benim başım derdim den aşkın yardım etmemeniz daha hayırlı kardesimNeye yardım edelim? Sokmasaydın parmağını orana burana sonra korkacaksan
Yardım edicek kimse yok mu gercektende utanıyorum yaptığımdan evli bayanlar yardım edin lütfen tek parmakla kızlık bütünlüğü gidermi lütfen yardımcı olucaksaniz yazın
Ayn canım hıhı fantezi evli bayanlar görmüş geçirmiş bilgili lerdir şimdi anladın mı kardeşimneden evli bayanlar yardım edebiliyor sadece? fantezi falan mı
Evli misiniz bekar mı diyen jinekolog gibi işte, sadece evlilerin seks yaptığını düşünüyor ya o yüzden.neden evli bayanlar yardım edebiliyor sadece? fantezi falan mı
Ben bir hata yapıp kızlık zarıma parmağımı soktum az çok hatırlıyorum kanama veya ağrı Hisetmedim tek bir parmağımı soktum ama asla bir cinsel ilsiki olamadı lütfen yardım edin evli bayanlar lütfen
Nasıl bi yardım istiyorsun?Ben bir hata yapıp kızlık zarıma parmağımı soktum az çok hatırlıyorum kanama veya ağrı Hisetmedim tek bir parmağımı soktum ama asla bir cinsel ilsiki olamadı lütfen yardım edin evli bayanlar lütfen
Gitme imkanim yok ama olursa kesin gidecem çünkü o net bir cevap veriyor yinede teseküler :)doktora gidip danışmanız gerekir.kızlık zarı bozulmuş da olabilir bozulmamış da.bazı zarlar esnek olabiliyor kanama olmayadabiliyor.doktorun kontrol etmesi gerekir.