- 22 Aralık 2020
- 29
- 8
- 6
- Konu Sahibi Mucizelerrr
-
Olabilirsin, yumurtluyor da olabilirsin. Gecikmeyi bekle test yap.İyi aksamlar arkadaşlar evet biraz erken ama adet düzensizligim var 30.35 gün o aralar sürüyor eşimle ilişkim bu ay aşırı yogun sürdü aralık 02’de adet gördüm .05’de bitti. Ama 2 günden beri kasıklarım aşırı agrıyor batma hissediyorum ve sürekli idrara gidiyorum hamile olma durumum varmıı lütfen yardım edin tecrübeli arkadaslarim
Adet düzensizliği olarak sayılmıyor galiba oİyi aksamlar arkadaşlar evet biraz erken ama adet düzensizligim var 30.35 gün o aralar sürüyor eşimle ilişkim bu ay aşırı yogun sürdü aralık 02’de adet gördüm .05’de bitti. Ama 2 günden beri kasıklarım aşırı agrıyor batma hissediyorum ve sürekli idrara gidiyorum hamile olma durumum varmıı lütfen yardım edin tecrübeli arkadaslarim
Dayanamıyorum cok merak ediyorum cevabınız için teşekkür ederimOlabilirsin, yumurtluyor da olabilirsin. Gecikmeyi bekle test yap.
Ah Dayanabilsem keskeBirkaç gün daha geçsin bir test yapın en iyisi
Adet düzensizliği olarak sayılmıyor galiba İnsaAllah hamileyimdir
ve az önce test yaptim cook silik 2’inci cizgi vardı, sonra bozulur gibi gitti üzeri dagıldı .Olabilirsin, yumurtluyor da olabilirsin. Gecikmeyi bekle test yap.
Atsana resmini canım inşallah vardırve az önce test yaptim cook silik 2’inci cizgi vardı, sonra bozulur gibi gitti üzeri dagıldı .
Olabilirsin, yumurtluyor da olabilirsin. Gecikmeyi bekle test yap.
Atsana resmini canım inşallah vardır
Attim canım insaAllah isteyen Herkesin OlsunAtsana resmini canım inşallah vardır
Pozitif cikan erken gebelik testini de yukler misiniz?Attim canım insaAllah isteyen Herkesin Olsun
Üzerinde yazdıgı gibi 3.4 damla sadece damlattım.Idrari cok damlatmissiniz gibi. Boyle damla damla pembelikler oluşmamasi lazim. Belki de test bozuktur.
Attıgım gibi testte T’nin altında cokk hafif belli belirsiz dedigim gibiPozitif cikan erken gebelik testini de yukler misiniz?
Test bozuk o zaman. Bir daha bu markadan almayin. Erken gebelik testi pozitif nnormaltest negatif diyince ben negatif sandim. Bu negatif degil bozuk.Attıgım gibi testte T’nin altında cokk hafif belli belirsiz dedigim gibiDikkatli bakınca görebiliyorum aksam olduğu İcin Nasıl cekersem cekeyim tam cıkmadı
Lutfen acil cevap verin oglum 5 bucuk aylık gecen ay iki kere adet oldum hem ayın 3unde hemde ayin 27sinde dun aset olmam gerekiyordu ama olmadim sizce hamile miyim esimle korunuyorduk ice boşalma olmadi lütfen cevap verinDayanamıyorum cok merak ediyorum cevabınız için teşekkür ederim
Valla kadın olmak ne zor biseycanım ben geçen ay neler yaşadım aahh..
geceleri idrara kalkmalar , baş dönmeleri , göğüslerde şişlik ne dersen var ama olmadı :/ yani iştahım bile açıktı sanırım yumurtlama dada aynı belirtiler oluyor ben çok dinliyorum kendimi . Şimdi klomene başladım bakalım bu ay hayırlısı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?