Gebeliğe Hazırlık Yardım edin lütfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Hadikalkgelbulbirbahane

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2019
1.058
963
73
Kızlar geçen gün bir konu açmıştım adetim gecikti diye.yaptığım idrar testleri negatif çıkmıştı.12 günlük gecikmede kan testi yaptıM oda negatif çıktı.fakat bugün gecikmemin 19.günü idrar testi yapayım dedim çok silik 2. Çizgi çıktı.kasık ve bel ağrım halâ devam ediyor göğüs uçlarım çok sert dokununca bile acıyor.Az önce lavaboya gidince akıntımın beyazdan sarıya döndüğünü farkettim .Yine negatif sonucunu almaktan korktuğum için hastaneye gitmeye korkuyorum.Benim gibi böyle bir durum yaşayıp hamile olan var mı acaba ?

Eklentiler

• 5950A8D5-E1BF-47C0-A613-DF2DE60C4072.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 121
Son düzenleme:
Testin resmini atarmısın. Geç döllenme olabilir

İdrarda pıztif çktysa kanda hayli hayli çkar çünkü önce kanda salgılanyor beta

Canım var sanki Kasık ve bel ağrısı gebeliğin ilk haftalarının en büyük belirtisi benim de aynı anlattıkların olmuştu ama tabi normal adet düzeninde bunları yaşayanlar da var bence sen yarın kan ver inşAllah vardır

Yaaa inşallahhhh o kadar çok istiyorum ki ama bu sarı akıntı korkuttu beni gebelik te olur mu ki sarı akıntı

Yaaa inşallahhhh o kadar çok istiyorum ki ama bu sarı akıntı korkuttu beni gebelik te olur mu ki sarı akıntı
Tabi olabilir başlarda akıntı da artıyor. Ama kişiden kişiye değişiyor zaten benim adet öncesi bel ağrım olmazdı oradan anladım ama olanlar da var . İkinci çizgi görünüyor gibi ve boşa umutlanmak nasıl bir his çok iyi bilirim beklemek daha da kötü. İstersen 2 gün sonra testi tekrarla istersen git kan ver kesin sonuç al

Kan testi çok strese sokuyor beni geçen 12 günlük gecikmeden sonra kesin gözüyle bakıyorduk eşimle negatif çıkınca yıkılmıştık resmen.Allah kimseyi boşa umutlandırmasın inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…