• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yardım edin lütfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
geç döllenme olabilir
kardeşimin eşi bebeği 6 haftaya kadar göremedi, tabi sonra düşük oldu ama doktor kese 8 haftalık ama bebek 6 haftalık demişti, yani geç döllenmeden kaynaklıdır sanırım, kan testi yaptırman en sağlıklısı

geç döllenme olabilir
kardeşimin eşi bebeği 6 haftaya kadar göremedi, tabi sonra düşük oldu ama doktor kese 8 haftalık ama bebek 6 haftalık demişti, yani geç döllenmeden kaynaklıdır sanırım, kan testi yaptırman en sağlıklısı
Bundan önce 10 tane test yaptım hiç birinde böyle silik çıkmamıştı..Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah :(

Ayy inşallahhh rabbim herkese hayırlı zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin 😍12 günlük gecikmede kanda çıkmamıştı umudumu kesmiştim umarım gerçekten vardır gebelik:KK43:
Ammiiinnnn aammmmmiiiiinnnnnn🤲🤲 Kan tahlili yaptr canm kesh sonuç için 😍😍

Yaaa inşallahhhh o kadar çok istiyorum ki :KK43: ama bu sarı akıntı korkuttu beni gebelik te olur mu ki sarı akıntı
Bende hamileyüm bendede sarı akıntı ara ara oluyo endişelenme kaşıntı olmadığı sürece kaşıntı varsa yada başlarsa mantar demek kötü bişey değil emin olabilirsin ve hamilesin canım tebrikler bende de böyle çıktı silikti acilde 3 haftalık çıktı betada

Bende hamileyüm bendede sarı akıntı ara ara oluyo endişelenme kaşıntı olmadığı sürece kaşıntı varsa yada başlarsa mantar demek kötü bişey değil emin olabilirsin ve hamilesin canım tebrikler bende de böyle çıktı silikti acilde 3 haftalık çıktı betada
İnşallah hamileyimdir canım 😍Allah Sanada sağlıkla kucağına almayı nasib etsin😘kaşıntı yok bende çok şükür.Akıntım beyazdı sadece bugün sarı olarak geldi.Kafamı karıştıran şey 12 günlük gecikmede kanda bile çıkmadı ama bugün idrarda çok silik şekilde çıktı:(

İnşallah hamileyimdir canım 😍Allah Sanada sağlıkla kucağına almayı nasib etsin😘kaşıntı yok bende çok şükür.Akıntım beyazdı sadece bugün sarı olarak geldi.Kafamı karıştıran şey 12 günlük gecikmede kanda bile çıkmadı ama bugün idrarda çok silik şekilde çıktı:KK43:
Evet bende şaşırdım kanda çıkmadığına net olarak sayı kaç çıktı

Kızlar az önce de koyu pembemsi kan şeklinde kanama geldi,adet oldum sanırım ama ağrı sancı sıfır.Niye böyle oldu anlamadım silik çizgi çıktıysa bu kan ne ?sebebi adetse niye silik Çizgi çıktı 😞😞😞😞
Canım ne biliyomusun şimdi anladım sen bi kimyasal gebelik geçiriyosun kanda çıkanda var çıkmayanda ama idrar testinde hep pozitif çıkar şimdi sen bu gebeliği adetle atıcaksın gebelik denmez tabi ama kimyasal olmamış bi gebelik

Kızlar az önce de koyu pembemsi kan şeklinde kanama geldi,adet oldum sanırım ama ağrı sancı sıfır.Niye böyle oldu anlamadım silik çizgi çıktıysa bu kan ne ?sebebi adetse niye silik Çizgi çıktı 😞😞😞😞
Moralini şakın bozma canım Vardır Rabbimin bir bildiği o istediği zaman olacaktır zaten sen şakın moralini bozma. Ben de bir 11 aydır istiyorum herşey normal olmuyor her ay hatta her ilişkiden 12 gün sonra test yapıyordum düşün yani ama akışına bırak Allah istediği zaman hayırlı olduğu vakitte verecektir elbet, dualarım seninle 🙏🏼🙏🏼❤️

Back