Göz Çevresi Bakımı Yardım edin LÜTFEN!!! :S

lolo41

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2010
7
0
benneyaptımki:çok üzgünüm::çok üzgünüm::1no2::1no2:daha 17 yaşında olmama rağmen göz altımda beni yaşlı gösteren 3er çizgi halinde kırışıklık oluştu gülmeye utanıyorum.Özellikle güneşli havalarda eve hapsoldum doktorların verdikleri nemlendiricileride kullandım ama hiç bir fayda sağlmadı...İnanılmaz moralim bozuldu.Mimik kırışıklıklarına çare bilen varsa sevinirim....:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

ben 15 yaşında olmama rağmen hem morluk hem de hafiften kırışma var.
Göz altlarım çok kuru yani çukur şeklinde ve çok çok ince bir deri var. Morluk ve kırışmanın bundan kaynaklandığını düşünüyorum.
Ayrıca da şu anda site üyelerinden birinin açtığı konuda gördüğüm bir yöntemi deniyorum..
1 yumurta akı + 1 tatlı kaşığı türk kahvesi
bakalım işe yarayacak mı

kızlar ya ne oldu daha bu yaşta da kırıştı göz altlarınız ben sizin yaşınızdayken kırışık kelimesinin anlamını bilmezdim ev okul dersane ilginçç yeni nesil hızlı ya...:hulya:

kızlar ya ne oldu daha bu yaşta da kırıştı göz altlarınız ben sizin yaşınızdayken kırışık kelimesinin anlamını bilmezdim ev okul dersane ilginçç yeni nesil hızlı ya...:hulya:

Bizle alakası yok...Biz çözüm önerileri bekliyoruz.Sizin o yaştaki halinizi merak etmiyoruz!!!!:uhm::uhm::uhm::uhm::uhm:

Dermoday Eye Restoring krem kullanıyorum fiyatı 59 TL
aslında bu tür ürünleri daha kırışıklık başlamadan ya da başladığını fark ettiğiniz an kullanmanızda fayda var

kızlar erken tedavi önemli ,bakımlı olmanızda güzel ama gerçekten biraz erken değilmi bunları takıntı etmeniz...boshayallersmile

neyse size göz çevresi için en ucuz yöntemi önereyim..aktardan kayısı çekirdekli yada kayısı yağlı krem..10-12 tl.markasına göre değişiyor.bende yeni kullanmaya başladım.ama etkili olduğunu söyleyebilirm.hem kırışıklıklara hem morluklara iyi geliyor..ama yinede bi kaç gün kullanıp mucize beklemeyein tabii:)))

Genetik faktörünü geçelim, yapacak şey yok bu konuda henüz. Gözlerinizi güneşten korumazsanız kırışırsınız. Korumak önemli. Kuruluk varsa nemlendirilmesi şart. Çok fazla mimik yapmayın, beton gibi bir suratla dolaşın. =) Kahve ve yumurta akı gibi tarifler için cildiniz çok genç. Denemek için bile olsa tavsiye etmem. Yediklerinize içtiklerinize dikkat edin. Asit içecekler ve kötü yağlarla yapılmış besinler, sigara gibi faktörleri hayatınızdan uzak tutun. Düzenli olarak su için. Benden bu kadar. =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…