aranızda bipolar bozukluğu ile ilgili fikri olan, tanıdığı olan var mı? Özellikle depresif döneminde ki hissettikleri yaptıkları ve bu dönemin ne kadarsürdüğü ile ilgili?? Erkek arkadaşımın bu hastalığı olduğunu öğrendim. Kimseyle görüşmek konuşmak istemiyorum diyip benimlede görüşmeyi kesti bi anda değişti herşeyi
aranızda bipolar bozukluğu ile ilgili fikri olan, tanıdığı olan var mı? Özellikle depresif döneminde ki hissettikleri yaptıkları ve bu dönemin ne kadarsürdüğü ile ilgili?? Erkek arkadaşımın bu hastalığı olduğunu öğrendim. Kimseyle görüşmek konuşmak istemiyorum diyip benimlede görüşmeyi kesti bi anda değişti herşeyi
canım merhaba bende bu aralar öyleyim kimsyele konuşmak kimseyle görüşmek istemiyorum insan sesi duymak insan görmek sorun dert sıkıntı çıkaran şeylerden uzak kalmak kendimi dünyadan soyutlayıp ufacık bir kutunun içine girmek istiyorum. bende nişanlıyım ve asker yolu bekliyorum ona bile dedim bugun seni istemiyorum artık hayatımda sorunlarınla baş edemiyorum diye. sadece yanlız kalmak istiyor insan.