Yardım edin lütfen dekorasyon problemi...

minerva.

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2009
132
4
Kızlar fikirlerinize ihtiyacım var.. Evle ilgili sorunlar bölümüne konu açmıştım ama kimse yardım etmedi.. Konuyu buraya aynen kopyalıyorum..

Ben normalde orta sehpa sevmem.. Evlenince ortayı boş bırakıcam sehpa kullanmıcam derdim.. Ama evlenirken zigonların takımı orta sehpasınıda almış bulundum ve artık gözüm alıştı sanırım.. yeni koltuk takımı alıyorum ve kendimi koltuklara uygun orta sehpa bakarken buluyorum hep.. Ne yapmalı sizce yeni koltuklara kibar bi orta sehpa almalımıyım yoksa orta boş mu kalmalı eskiden istediğim gibi.. siz kullanıyormusunuz sehpa?? yardımmmmmm

Bu arada alacağım koltuk takımı ve almalımı almamalımı karar veremediğim orta sehpa.. Koltuk takımı kesin bu olucak üçlünün biri krem diğeri gül kurusu gibi bi renk, berjerler uygun tonlarda çiçekli.. ama orta sehpa olursa bumu olur bilmiyorum.. fiskos masasınada ihtiyacım var iki berjer arasına koymaya aşkımla kahve keyfi yapmak için offfff çok karmışık yazdım sanırım kafamda karışık zaten ne zor bu dekorasyon işleri

$kp3-104.jpg

Eki Görüntüle 1094998

bence koltuk takımınız da orta sehpanız da çok şık,ben alın derim,misafir geldiği zaman kullanışlı olur :nazar:

ben de çok beğendim bayılırım böyle çiçekli kumaşlara berjerlere orta sehpanız da çok şık sade ve modern hiç durmayın alın derim :KK16:

Kızlar fikirlerinize ihtiyacım var.. Evle ilgili sorunlar bölümüne konu açmıştım ama kimse yardım etmedi.. Konuyu buraya aynen kopyalıyorum..

Ben normalde orta sehpa sevmem.. Evlenince ortayı boş bırakıcam sehpa kullanmıcam derdim.. Ama evlenirken zigonların takımı orta sehpasınıda almış bulundum ve artık gözüm alıştı sanırım.. yeni koltuk takımı alıyorum ve kendimi koltuklara uygun orta sehpa bakarken buluyorum hep.. Ne yapmalı sizce yeni koltuklara kibar bi orta sehpa almalımıyım yoksa orta boş mu kalmalı eskiden istediğim gibi.. siz kullanıyormusunuz sehpa?? yardımmmmmm

Bu arada alacağım koltuk takımı ve almalımı almamalımı karar veremediğim orta sehpa.. Koltuk takımı kesin bu olucak üçlünün biri krem diğeri gül kurusu gibi bi renk, berjerler uygun tonlarda çiçekli.. ama orta sehpa olursa bumu olur bilmiyorum.. fiskos masasınada ihtiyacım var iki berjer arasına koymaya aşkımla kahve keyfi yapmak için offfff çok karmışık yazdım sanırım kafamda karışık zaten ne zor bu dekorasyon işleri

Eki Görüntüle 1095000

Eki Görüntüle 1094998
Koltuk moda life mi geçenlerde bende bunun mavi rengibi moda life dan beğenmiştim de :KK34:
Koltuk modeli çok güzel ama bence rengi çok soluk
Sehba ise salonunu büyükse şart bence sık gösteriyor çünkü ama küçükse 3 lu 4 lu Sehba alıp bi köşeye koyabilirsiniz

Son düzenleme:
Mukemmel olur al canim cok bos kalir oyle .evin darsa bilemem ama ikiside asiri guzel cok begendim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Koltuk moda life mi geçenlerde bende bunun mavi rengibi moda life dan beğenmiştim de :KK34:
Koltuk modeli çok güzel ama bence rengi çok soluk
Sehba ise salonunu büyükse şart bence sık gösteriyor çünkü ama küçükse 3 lu 4 lu Sehba alıp bi köşeye koyabilirsiniz

Renk bu değil açık krem rengi ve gül kurusu olucak üçlüler.. vivenseden aldım 1 aya ancak gelicek..

Canım ben evime şöyle yaptım; oturma odasında orta sehpa yok salonda var. Salon orta sehpa istiyor gerçi büyük bir salona sahibim. Annelerimizin evi daha süslü püslü şimdiki sehpalar daha hoş daha modern. Bence orta sehpa olmalı salonunda

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Eki Görüntüle 1095000

Eki Görüntüle 1094998

biz kullanıyoruz diğer türlü boş duruyo ve servis yaparken zigonlar çok döküntü oluyo bi kaç tane sehpa kullanmak zorunda kalıyosun

Canım ben evime şöyle yaptım; oturma odasında orta sehpa yok salonda var. Salon orta sehpa istiyor gerçi büyük bir salona sahibim. Annelerimizin evi daha süslü püslü şimdiki sehpalar daha hoş daha modern. Bence orta sehpa olmalı salonunda

Çok mantıklı evet.. Benim orta sehpam var ama bakır siyahı diye bi renk ama siyah bildiğin.. Bu takıma uymayacak yani.. Ama şimdi salona orta sehpa alırsam bunu da oturma odasına eski koltuklarla koyarsam --ki oturma odasını kullanmıcaz eskiler orada olucak diye--- çok kalabalık olucak.. ozaman ben şimdiki sehpadan kurtulayım en iyisi.. O zaman sizin dediğiniz gibi olur.. kalabalıkta olmaz.. Kafamın karışıklığı cümlelerime yansıyo kusura bakmayın..

Eğer sehpanın sadece rengiyse problem uygun fiyata boyarabilirsin de. Benim arkadaşım eskiteme beyaz yaptı hafif sedefli çok hoş olmuştu. Bi düşün bence

Eki Görüntüle 1095000

Eki Görüntüle 1094998

Tam benlik soru eheh :KK1:
Kendi evime eşya alırken bu tarz konularla çok ilgilendim tonlarca dergi okudum, mimar tanıdıklarıma danıştım, yabancı siteleri takip ettim falan derken, öğrendiğim kesin birkaç nokta var onu paylaşmak isterim.
Koltuk takımın şık bir takım, zaten kesin karar vermişsin de.
Sehpa konusunda kesinlikle bu sehpayı alma, takımla alakası yok.
Ben orta sehpa kullanan biriyim, severek de kullanıyorum. Ölçüleri iki kenarı da eşit oldugundan takım uzaktan baktığında çevresiyle beraber kare gibi görünüyor. bu nedenle ortada da kare şeklinde büyük bi sehpam var, nereye oturursan otur kahveni çayını rahatça uzanıp koyabileceğin mesafede, rahatsız da etmiyor. Bu şekilde son derece kullanışlı.
Senin sehpa oval bi yapıda. sehpanın şekline koltuk takımının tamamını yani dört parçasını da ne şekilde yerleştirdiysen öyle karar vermelisin.
yani, koltukların hepsini yerleştirdiğinde kapladıkları alan odada dikdörtgen oluyorsa dikdörtgen bir sehpan olmalı.
kapladıkları alan odada kare oluyorsa kare sehpan olmalı.
resimdeki tarz elips sehpalar böyle hani yarım daire şeklinde köşe takımları oluyor ya onların önünde şık durur senin takımla alakası yok.

muhtemelen dikdörtgen yerleştirirsin, o nedenle dikdörtgen bi sehpan olmalı. rengi de gül kurusu rengi dediğin koyu bir gül kurusuysa, fuşyaya yakınsa ceviz rengi sehpa üstüne de gül kurusu renginde kısa boylu çiçeklerle koltuk takımınla çok hoş bir uyum yakalarsın..
bunu tercih edeceksen altındaki halısı krem veya beyaz olmalı düz. ki sehpayı ve süslerini ortaya çıkarsın.

ama sehpayı krem veya beyaz tercih edersn altındaki halı koltuk takımındaki renklerden biri olsun..:KK5:

X