ben et suyuna karısık sebze çorbası yapıyorum cnm beğenerek yiyor bu arada aynı gün doğum yapmısız. t. fasulye, kereviz, kabak, patates, pirinç, havuç (hepsinden azar azar ) bunları güzelce yıka ve küp küp doğra et suyuna ilave et üzerine domates doğra et suyuna olduğu için yağ katmana gerek yok ama tuz kat az olmak şartıyla. pişdikten sonra az birazda ekmek kat içine (ekmeğe alışması için) blandırdan geçir al sana mis gibi çorba umarım işine yarar dediğim gibi benim kız bayılıyor buna.
canım teşekkür ederim bende deniycem yarın işallah seversengözlerimebaksanab
canım mercimek çorbası verebilirsin ayrıca arpacık çorbası istersen bunu devam mamasıylada verebilirsin...içinede et suyu kat vitaminli olsun diye ....
şuan ben sadece tarhana yoğurt ve arpacık sebze çorbalşarını veriyorum 6.aya girelim et suyuna başalayacağım ....
ben et suyuna karısık sebze çorbası yapıyorum cnm beğenerek yiyor bu arada aynı gün doğum yapmısız. t. fasulye, kereviz, kabak, patates, pirinç, havuç (hepsinden azar azar ) bunları güzelce yıka ve küp küp doğra et suyuna ilave et üzerine domates doğra et suyuna olduğu için yağ katmana gerek yok ama tuz kat az olmak şartıyla. pişdikten sonra az birazda ekmek kat içine (ekmeğe alışması için) blandırdan geçir al sana mis gibi çorba umarım işine yarar dediğim gibi benim kız bayılıyor buna.
çok tesekkur ederım arkadaslarım bana zamannıınızı ayırdınız hepsını denıycem bızım bıde kasık sorunumuz var kasıgı reddedıyo olmadı bıberona koyarım tekrar tesekkurler ALLAH hayırlı alısverısler nasıp etsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?