Yardim edin lütfen :( Cok mutsuzum

Lütfen kendine acımaktan vazgeç!!! Türkiye'de erkekler böyle yapmıyor sadece senin karşılaştığın kötü bir örnek olmuş. Boşluktan ona sarılmışssın iyi olmasını istemişsin ama olmamış. Düşünsene herkes mutlu bir sen mutsuzsun olacak iş mi? Ben vazgeçmedim sen de vazgeçme. En iyisini en güzelini hak ediyorsun, sen kendine değer vermezsen sana kimse değer vermez. Önce kendini sevmeyi öğrenmelisin, senden bir tane daha yok. Ne kadar muhteşem bir düşünsene Önce o saydığın insanları facebook,whatsapp vb. yerlerden engelle sil. Ve kendi hayatına odaklan... Eminim kendine yöneldiğinde iyi şeyler olmaya başlayacak....

Evet haklisin ama sevdim. Herseye razi oldum, unutamadim. Yorumun icin tesekkur ederim.

Cok tesekkür ederim yorumun icin. Aslinda kurtuldum diye sevinmem lazim.

Tesekkur ederim canim. :) Evet kendi hayatima odaklanmaya calisacagim.

Aslinda ben bunlari görmuyor veya anlamiyor degilim ama yine de o umudu besledim icimde. Bir mucize olmasini istedim belki. Herseyin bir aciklamasi olmasini istedim.

Annem sürekli bana "seni almazlar " dedim sana gibi sözler söyluyor . O kim sanki? Kral mi? Belki onun bana öyle muamele etmesinden oldu hersey. Bana ilk basta tepki gösterdi. Seni almazlar, bizi rezil etme falan dedi. Belki hirs yaptim , daha cok istedim. Bilmiyorum.

Kafa çok karisik.asla ciddi bir karar verme.okuruna bırak ama senle birlikteyken başkasıyla gezmesi flortbetmesi abisinin boşanmasının bahane etmesi biraz sorumluluktan kaçar gibi olmuş

Dinimizde kadin erkek ayrimi yok. Mantiklida düsünen bir insan olarak, Annenin dedigi gibi "seni almaz, rezil etme kendini" olayi söz konusu dahi olamaz. Karsindaki insan sütten cikmis ak kasikta degil, bu yüzden seni red etme gibi bir hakki olamaz. Her insan sahip oldugu/verebildigi kadar, talep etme hakkina sahiptir. Buna ragmen "o insan" sana utanmadan bu sekilde davraniyorsa, senin en gec gözlerini simdi acmanin zamani geldi demektir.

Anneler bazen aslında iyi bir şey söylerken bizim açımızdan yanlış anlaşılabiliyor. Ondan daha iyisi karşıma çıkacağı için olmadı de bir daha konu açılırsa, seni çok iyi anlıyorum. Sen istedikçe umut ettikçe karşı taraf kendini naza çekti, sonra sen iyice teslim oldun. Artık daha iyi insanlarla yoluna devam etmeni diliyorum. Benden küçücük bir tavsiye lütfen eğer görücü usulu ile tanışacaksanız bile aileleri karıştırmayın karar vermeden. Aksi durumda bazen işler iyiye gidecekken bile kötü sonuçlanıyor. Oturun konuşun tartışın gerekirse cevabınız istiyorum ya da istemiyorum dan öteye gitmesin.

Bana zamanini ayirip cevap yazan herkese cok tesekkür ederim. Nisanlandigini ögrendikten sonra üstünden biraz zaman gecti simdi ve artik üzülmüyorum pek. Evet ben de istiyorum birini sevmeyi , sevilmeyi , bir yuva kurmayu ama olmadi ve yapacak bir sey yok. Herkesin bir kaderi var ve onu yasiyoruz. Önune gecemiyoruz.

Herkese güzel dilekleri icin tesekkür ederim. Ben de sizin icin aynisini diliyorum.

OHA! Bu adam gercekten gerizekali. Bugun bana yine mesaj yazdi. Telefon etti. Nisanlandigi halde!!! Ve ben tepki gösterince sözde akraba oldugumuz icin aradigini söyledi. Sözde arayi duzeltemek icin. Ve ben sen beni rezil ettin falan diyince, sasirmis. Sacmaladigimi söyledi. O ailesine biz anlasarak ayrildik demis. ben de öyle deseymisim. Ailelerimiz yine gidip gelebilirmis falan.

Kendisi de sasirdigini söyledi. Cunku ben ona hep hosgörulu davrandim. Hep mum gibi oldum. O da sasirdi tabi. Gercekten hislerim yok saniyormus herhalde?

Ben sen bu konusmayi yapmak icin biraz gec kaldin dedim. Ne kadar cirkin bir sey, nisanlanmissin beni ariyorsun dedim.

Konyaya gidince, evimizin önunden gecmis beni hatirlamis. Bir arayim demis. Sanki cok normalmis gibi.

Allah böyle insanlardan bizi korusun.

Ne olursa olsun. Seni hersekilde sevecek bi.insan çıkacak karşına ve cok mutlu olacaksın seni sen olduğun için kalbin için seven adam gelecek bırakalım da erkekler Kalbimiz için sevsin bizi çok mutlu olursun insallah

sagol cnm. simdi birisiyle tanistim. daha birsey belli degil. cok yeni ama iyi biri gibi. insallah hepimiz mutlu oluruz

böylece de bu konuya son vermek istedim. Ben biraz gec unutanlardanim ama unutuluyor ve tekrar sevebiliyorsun. Allah herkesi iyi insanlarla tanistirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…