Yardim edin lütfen :( Cok mutsuzum

Ben sonradan olay cikmasini istemdim. Bosuna hayallere kapilmak istemedim. Bastan bilmesini istedim. Beni basit bir kiz olarak gördugunu sanmiyorum. Onunla birlikte olmayacagimi söyledim ona. Bir hata oldugunu ve bunu tekrarlamayacagimi

Ben yurtdisinda yasadigim icin. Tam neyin normal olup olmadigini tam bilemedim. Yani belki butun Turk erkekleri böyledir diye dusundum.
Evlenene kadar, karismaya hakkin yokmus gibi.

Bence biraz ailesi istiyor benimle evlenmesini. Ailemizi begeniyorlar, ve benim doktor olmami begeniyorlar. Belki ogullarini adam yapacagimi dusunuyorlardir?

Evlenirseniz egitiminiz ne olacak? Lutfen okula odaklanin..

Evlenirseniz egitiminiz ne olacak? Lutfen okula odaklanin..

Egitimime devam edecegim elbette. Burasi tam Türkiye gibi degil o konuda. Mesela sinifimda yasi cok buyuk, cocuklu insanlar da okuyorlar. Evli veya evlenmeden birlikte yasayan cok kisi var sinifimda. (Avrupada normal bu)

Onun bana ozaman söyledigi. O benim yanima gelmek istemiyordu is nedeniyle. Benim okulu bitene kadar, onun buraya gelip gitmesi, yazlari benim oraya gitmem falan

Ogrenciyken evlenir zaten ben de doktora yapiyorum su an. Ama birbirinize uzaktasiniz diye oyle dedim ben. Yaniniza gelebilecekse guzelmis ama eminim ki daha iyi insanlarla karsilasacaksinizdir. Adamin tarzi belli. Demin de demissiniz sizi sadece evlnmek icin iyi bir secenek olarak goruyor ailesiyle beraber. Canini siktigina degmez boyle adamlar icin.. bu yaptiklari dunyanin hicbi yerinde normal degil.

Dün akşam ona yazdım. Yaşam tarzın bana uymuyor , birbirimize uygun değiliz yazdım.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Dün akşam ona yazdım. Yaşam tarzın bana uymuyor , birbirimize uygun değiliz yazdım.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Hayırlı olsun canım. İyi oldu bir daha görüşmezsin umarım. Pek sağlıklı bir seçim değildi.

En iyisini yapmışsın, kim bilir? sana bu sözu verdi ama zamanla o kıza aşık olacaktı?
Yani zaten burada verilecek tek bi karar vardı onu da söylemişsiniz,hayırlısı olsun

Bu iliskiden medet mi umuyorsunuz? Yapmayin. Altin adinizi hayatinizi pul etmeyin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yazmissin bile adama. En dogrusunu yaltin :)))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

En iyisini yapmışsın, kim bilir? sana bu sözu verdi ama zamanla o kıza aşık olacaktı?
Yani zaten burada verilecek tek bi karar vardı onu da söylemişsiniz,hayırlısı olsun

O kiza asik oldugunu gercekten sanmiyorum. Biz daha ayrilik yasamadan önce , o kiz bir tane acik sacik resim koymus faceye, gögusleri gözukuyordu. Yani "normal" kizlarin eklmeyecegi bir resim. Mehmet de bu resimi begenmis. Ben de kizin sayfasina bakmistim ozaman. Kizin baska bir erkek arkadasi vardi. Erkek arkadasi Türke benziyordu. Ben de herhalde Mehmetin arkadasinin sevgilisi diye dusundum kizdan icin. Meger kiz oradan oraya atliyormus. Mehmet bu kizi kullaniyor.

Bugün bana yazdı : " yapma hemen böyle lütfen, ben sana yazacağım" yazmış. Ben cevap vermedim. Tam da anlamadım zaten ne demek istediğini.

Bunu yazdıktan 1 saat sonra babası ( babamın halasının oğlu) telefon etti. Babam evde yoktu. Annem cevap verdi. Annem çok samimi/içten konuştu babasıyla. 20 dakika falan konuştular. Benim okulumun ne kadar kaldığını sormuş ve ne zaman Türkiyeye gideceğimizi falan, Sonra annem babamdan için, eve gelince seni arar dedi.

Annem "belki dünür olmak için aramışlardır" dedi.

Annem babam gelince araması için ısrar etti ama babam aramak istemedi.

Sent from my iPad using Kadınlar Kulübü

Dün bana yazdiktan sonra ve babasinin aramasindan sonra, yine dusunmeye basladim onu salak gibi. Biraz da annemin cok olumlu bakmasindan oldu galiba. Bugun belki olur yine falan diye dusundum. evet cok salagim

Sonra baktim kizin facesine yine (bakmaktan engelleyemiyorum kendimi). Kiz yeni resimler yuklemis. Ikisi beraber, sarilirken. Kiz onu öperken falan.

Vallah delirecegim yakinda Tabi resimleri görür görmez soguyorum kendisinden. Sonra bana yazinca falan unutuyorum biraz.

O da nasil bir gerizekali anlamadim ki. Kizi da birakmiyor. Bana yaziyor. Babasi telefon ediyor

Su anda hersey okadar anlamsiz geliyor. Hic mutlu olamayacagimi hisediyorum. Bazi insanlar hemen asik olabiliyor. Ben herkesi begenemiyorum. Bunu sevmistim. Bu da böyle cikti.

Hislerimin alt üst olmasindan yoruldum artik. Ona dönmemem gerektigini biliyorum.

Bir ara duzenli besleniyordum ama butun bu olanardan sonra uzuntuden kendimi yemeye verdim. Yeter artik! Fazla kilolarim var zarten Kendime ceki duzen vermem lazim. Yarindan itibaren duzenli beslenecegim.

1 yil gecti ardindan. O yabanci kizla yazdan sonra veya güzün bitirdiler. Yabanci kiz, facede baktim baska bir Türkle cikmaya basladi (onda da ne Türk düskünlügü varsa artik). O Türkten de ayrildi kiz. Hatta o Türkün baska bir Türk sevgilisi var. Bunlari nereden biliyorsun derseniz. Facede baka baka bir hal oldum .

En son Mehmet bana kasimda mesaj atti. Mesajinin iceriginden bir anlam cikaramadim. Bana kizgin misin falan diye sordu. Yeni hatti vardi oradan atmis. Faceden eklemis. Ben de kabul ettim. Cok gecmedi facesini kapatti . Zaten pek kullanmiyor. Sürekli kapatiyor ve ondan sonra bir daha acmadi.

Sonra bu Yabanci kiz bana mesaj atti faceden. Mehmet hakkinda bir kac seyler konustuk. ondan icin pskikopat falan dedi ve artik bir Türkle ciktigini söyledi. Bunu subatta falan konustuk.

Ondan sonra gecen ay, whattsappta bir kizla arkadan cekilmis bir resmi vardi, el ele ve kalp falan yapmis.

Neyse sonuc olarak dun whatappta resmi vardi, NISANLANMIS. Türk bir kizla.

Bu da hikayenin sonuydu. Herkes hayatina devam ederken ben niye böyle kimseyi unutamiyorum, bekliyorum bilmiyorum.

Hatta bazen acaba eski sevgilisine (benden önceki) mi döndü diye düsünüyordum. Eski sevgilisinin profil resmine bakiyordum ve eski sevgilisi de nisanlandi, baskasiyla tabi. Nedense ikisi de ayni hafta nisanlanmis. O da garip bir durum.

Sadece ben yalnizim ve mutsuzum

Öncelikle bu nasil bir zihniyet..?! Gerci sasirmamak gerekiyor.. su yazdiklarini, özellikle son yazdiklarini, mantikli bir insan okusa zaten kendi haline acir, ama sende durum farkli sen zaten layigini bulmussun. Dahada agir olan.. bunun farkinda olup "Yani bana seninle evlenmek istiyorum, o zamana kadar da bu kizla eglenmek istiyorum diyor. ", bunu idrak edebilip, bunun üzüntüsünü yasayip cözüm yolu aramak?! Yazik. Allahin sopaya ihtiyaci yok gördügün gibi, adaleti eninde sonunda yolunu buluyor. Her zaman ettigim bir dua vardir, Allah herkesi layikiyla karsilastirsin, hak ettigiyle. Seninkiside o misali. Umarim bu her zaman böyle kalir, her insan, hak ettigi insanla karsilasir.

Ya olurmu hiç bi konyalı diye bu adam cekilirmi cok ama cok terbiyesiz yüzsüz..bunu göremiyormusunuz gercekten gereksiz takmayın bu adamı ..bakin ne güzel bi kariyeriniz var belliki akilli mantiklisiniz ...ne demek ya sen dur ben egleneyim ama sen dur yani...yani yazdiklarinizi tekrar okuyun sanki burdan birinin derdi gibi dış göz olarak okuyun ..bence kalitenizi düsürmeyin..sadece cinsel birluktelik yasadiniz diye böylr sadakatsiz biriyle olmak ona dayanmak zorunda degilsiniz..yasinizda genc ve evlilik icin hicccccc acele etmeyin ...kariyer yapiyorum dersiniz herkesinde agzi kapanir ..bence sizi hak eden birini bekeyin dua edin...Allah dualara icabet eder şüphesiz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…