Yardim edin lütfen :( Cok mutsuzum

mercangul

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2013
74
17
88
34
Bu aralar cok mutsuzum. Kafam cok karisik.

24 yasimdayim. Yurtdisinda yasiyorum. Danimarkada yasiyorum diyelim. Tip okuyorum. Daha baya bir zamanim var okulun bitmesine. Sevdigim insan mimarlikta son senesini okuyor. 27 yasinda. Ismi Mehmet, Belcikada yasiyor diyelim. Cok yakisikli birisi.

Agustosta Türkiyede Mehmetle tanistim. Akraba oluyoruz, 2.derece kuzenim ama simdiye kadar tanismamistik. Ondan cok etkilendim. Türkiyeden dönunce bana faceden yazdi, senden cok hoslandim falan diye. Seninle evlenmek istiyorum dedi. Sonra annesi ve babasi ile konustu. Onlarda onaylamis, ama önce birbirinizi internetten tanimaya calisin demisler. Benim ailem de destekledi böyle bir seyi. 4 ay boyunca sevgili gibi konustuk. Skype, Whatsapptan falan.

Benim daha önceden bir sevgilim olmustu. Onunla iliskiye girdim. Mehmete söyledim bunu ilk gunden. O da, keske olmasaydi ama bir sey olmaz dedi.

Sonra ben artik resmilestirelim falan diye direttim 4 ay konustuktan sonra. Sonra cevap vermemeye basladi. Kac gun yazmadi. Sonra öyle bir ayrilik yasadik. Ara sira bana mesaj atti. Önemli bir sey yazmadi. Merhaba falan yazdi. Ben cevap vermedim. Bu ay seninle konusmak istedigim seyler var dedi. Lütfen bir dinle sonra kararini ver dedi. Ben de tamam dedim. Seninle evlenmek istiyorum dedi. O aralar (ayrilik zamani) kafam cok karisikti, is ve okul falan cok yogundu dedi. Ve bu sure icinde abisi esinden bosandi. Abimin bosanmasi beni korkuttu dedi.

Sonra ben facede bir Belcikali kizla Mehmetin resimlerini gördum. Cok üzüldüm. Ama resimler gecen aylar cekilmis ve ben bitti diye dusundum. Mehmete bunu söyleyince önce yalanladi. Sonra o kizla biraz gezdim sadece o da birlikte oldugumuzu sandi dedi. Neyse sonra anladimki hala devam ediyor iliskileri. Yani bana seninle evlenmek istiyorum, o zamana kadar da bu kizla eglenmek istiyorum diyor. Yaza kadar bir iliskimizin olmadigini dusun demek istiyor. Ben de ozaman, ben de mi aynisini yapayim dedim. O da istedigini yap ama ben senin yapmayacagini bildigim icin seni isitiyorum dedi. Ben gezmeyi, tozmayi seviyorum ama evlendikten sonra böyle seyler olmaz dedi.

Off moralim cok bozuk. Bir istiyorum butun bunlara ragmen, bir istemiyorum. Bunu nasil kaldiracagim. Ilk baslardi onu cok sevdim. Simdi artik seviyor muyum bilmiyorum.

Seni kafese koydugu keklikmi sandı ne
tüm cicekleri kokluyum. ama sen şurda dur gercekten senle evlenicem. şu ciceklerin tadı nasılmış bi tadım.
zaten sende kimseyle olmazsın bana sadıksın. ama benims aıdklıgımı sorgulamayalım lütfen.

ve hadi evlilik yolunda oldunuz diyelim herşeyi aştınız. peki bu adamın sadakatine baglılıgına inanıcakmısınız. yoksa diken üstünde acabalarlamı? yaşıcaksınız.

yaa bu ilişkiler ne kadar laçkalaştı böyle yok seninle evlenicem ama kendime oyuncak buldum sen yokken..
ya bi kız bunu nasıl kaldırır başkasın dokunup öpüyor üzüldüm durumuna gerçekten..
ama senden intikam almak istiyor olabilir yani sen zamanında yapmışsın diye seninle eşitlenmeye çalışıyor olabilir:26:

bence zaten sizde mnceden bir ilşki yaşadıgınız için kızlarla gezip tozmayı kendine hak olarak görüyo sanırım

Kendisi ozaman söyledi, ben cok kez yasadim dedi. Yani esitlenmek degil, beni zaten cok gecmis.

Hayir artik ona guvenim kalmadi. Simdi böyle yapan, bence evlendikten sonra da böyle yapar.

eee o zaman canınızı sıkmaya degmez.
dua edinki göstermiş yüzünü evlenmeden.
irtibatı kesip hayatınıza bakın

Onu da yapamiyorum bir türlü. Öyle de böyle de üzülüyorum. Ben Konyaliyim, ve benim bir cok tanidigim görucu usulu evleniyorlar. Ama ben daha önceden bir iliski yasadigim icin görucu usulu evlenemem. Danimarkada yasiyoruz ve burada Türk pek fazla yok. Yani kendin tanisip evlenemiyorsun pek. Yasim da gelmis geciyor sanki. Kimseyi bulamayacagim diye dusunuyorum. Sürekli okuldayim, ders calisiyorum falan. Pek gezmiyorum.

Bir de ben bu aralar, mutlaka Konyali birisi olmasini isityorum. Gelenekler görenekler ayni olsun diye. Eski sevgilim Danimarkaliydi. Galiba ondan sonra böyle dusunmeye basladim.

ya daha okulunuz var onu düşünün bence.
nikah günü ve ölüm günü şaşmazmış bilirsiniz.
herkes aynı şekilde yada kücük yaşta evlenicek diye bişey yok.
ben 26 yaşındayım nişanlıyım şuanda ama hala dügün tarihimiz belli degil...
kuzenlerim falan 22 de falan evlendi. ama umursamamak gerekio. her yaşın ayrı güzelliği var

sagol canim yorumlarin icin

Bu ne iğrençlik ya kusura bakmayında ilişilerin hiç adabı kalmadı erkekler sapıklaştı kızlar tahammül etmeye başladı saçma sapan bir şey neyi bekliyorsun anlamadım ver yolu gitsin .. Bana cok tuhaf geliyor

Çok haklısın. Öyle yapacağım. Ondan bana hayır gelmez. Işi gücü yalan dolan. Ben bunlara neden katlanim?
-
Ona muhtaç değilim. Çok güzel mesleğim olacak. Doktor olacağım. Ailem hep arkamda. Başkası çıkar elbet karşıma.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Akıl dolu, zeka dolu bir mesaj, gerçekten yorumunuzla, cevabınızla hayran bıraktınız, yazılması gereken her şeyi yazmışsınız.

Bu kişinin niyeti ciddi değil, seven erkek, evlenmek isteyen erkek böyle yapmaz.

Aynen..

Bir de zaten yaptığı ;seven,oturaklı,olgun bir erkeğe yakışmaz.Adam tipik çapkın..O yaptığı sana hakaret..

Tr'den yine başkası çıkabilir..Doktor olacağın için daha bir şanslısın..

Son düzenleme:
24 yaş çok büyük bir yaş değil, acele etmeyin, bazen sevgi sizi hiç ummadığınız bir yerden bulur, zamana bırakıp yolunuza devam etmek en güzeli,

Karşınıza doğru insan çıktığında anlarsınız zaten, kalbinizin sesi size en doğru cevabı verir zaten.

Böyle bir adamla evlilik planı yapacağınıza bekar kalın daha iyi ..sende kendi karakterinin gereğini ortaya koyman gerekiyordu.böyle birşeyi sana söylemeye cüret ettiyse cevabını verip terketmeliydin.tmm ben beklerim imajı verdiysen kusura bakma ama o da ne yapsa yeridir.
Önüne bak hayatına bak .unutma 1.aldatmada erkek 2.sinde ise mutlaka kadın suçludur..terketmeyi bil

Canım sen ilk günden başkasıyla beraber olduğunu söylemişsin belki dürüstlük iyi oldu ama bu da sni onun gözünde biraz basitlestirmis olabilir yani geniş nasılsa die düşünmüş sanki her an beraber olacağı biri gbi de görüyor olabilir...

ßůšr@

Evet dogru. Önce yalan söyledi. Sonra ben kizla birlikteligi devam ettigini anlayinca, istemiyorum dedim. Sonra yaza kadar dayan dedi. Yalanlariyla ikna etti beni yine. Sonra ben böyle bir seyi kabul edemeyecegimi anladim, ve kiza faceden yazdim, sana bir sey sormak istiyorum dedim ve arkadas olarak ekledim, mesajimi görsun diye. Sonra istegimi geri aldim. Mesajimi hala görmedi ama arkadas olarak ekledigimi görmus ve Mehmete söylemis. Mehmet bu sefer, "yapma böyle, beni rezil ediyorsun" dedi. Yok o kizin annesi ona is getiriyormus da, kiz da birlikte olduklarini sandigi icin, bunu devam ettirmek zorundaymis. Ben de "ben senin kizin ailesiyle olan iliskini niye umursayim ki ?" dedim. O da "unut herseyi, evlenmek falan istemiyorum artik" dedi. Ben de " ben de istemiyorum artik" dedim

Sonra benim psikolojim artik iyice bozuldugu icin, pisman oldum ve onu aksam ustu aradim. Kiza yazdigim icin özur diledim (yuh yani!) . O da özür dilemene gerek yok dedi. Sen yanlis bir sey yapmadin dedi. Bizim evlenmemiz cok uygun dedi. Aileler icin de cok uygun falan dedi. Ben de, tamam yaza pek fazla kalmadi zaten. Facede kizi ve seni engelleyecegim dedim, bakip moralimi bozmayacagim dedim. O da, ben zaten faceyi sildim dedi.

Sonra kizin sayfasina bakmaktan engelleyemedim kendimi ve kiz yeni resimler yukleyip duruyor, ikisini beraber disarida eglenirken. Bana da cok yogunum, isimle okulumla diyor.

Son durum bu. Kendisine tekrar demedim, vazgectim diye. Annemle konustum olanlari. Annem bosver yazma. Yazin istemeye gelirlerse, uygun görmuyoruz deriz olur biter, dedi. Sana yakisan budur dedi. Ben de öyle yapmaya calisacagim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…