Saç Uzatma Yöntemleri Yardım edin lütfeen :/

medusarap

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2010
58
1
96
Arkadaşlar bugün aklıma saçımı kestirmek geldi.
Saçlarım hemen hemen göğüs hizasındaydı.
Çenemin üstüne kadar kestirdim.
İlk başta beğenmiştim fakat sonra pişman oldum.
Lütfen bildiğini en hızlı uzatma yöntemlerini benimle paylaşın!
Ltfeen :Saruboceq:

Teşekkürleer :)
Of şu saçlarım yarın kalktığımda eski halini alsa nasıl sevinirim :/

ah ah,benımde belımden aşağıdaydı saçlarım ..otururken üstüne otururdum düşününkaydirigubbakcemile3 sonra bob modeline özendim gittim kestirdim kısacık..ahh o modelden nefret edıyorum..uzatana kadar canım cıktı yahu!şimdi sinameki kürünün de yardımıyla gögsümdeydi gogsumden asagıda bıraz inş gene bele getirebilirim..CADIARZU

ben de sinameki öneririm. turp suyu da kullanmıştım ama bu kadar iyi sonuç vermemişti. şampuanına sarımsak katmanı da öneririm. ama yazın değil. kışın. çünkü yazın kokar. beni arkadaş olarak ekleyerek sinamekinin saçlarımı nasıl uzattığını görebilirsin. belki motive ve ikna eder seni. albümümde fotolar.

canım ben de arkadaşlık isteği gönderdim sana,motivasyona çok ihtiyacım var, fotograflarına bakıp bakıp gaza gelirim umarım saçlarım şu anda küt ve yaklaşık 1 haftadır entele kullanmaya başladım...canlanmaya ve parlamaya başladılar,bakalım uzamaya etkisi nasıl olacak...sinamekili kür ü de merak ediyordum ama kıbrıs ta sinamekiyi bulmak ne mümkün...:)))
enteleyi de internetten getirttim zaten...bu kadar çaba sonucunda sevgili saçlarım da bana bir karşılık verip uzarlar inşallah:)))))))))))))))))

kabul ettim canım ne kadar sürede ne kadar uzadığını görebilirsin fotoların üzerine tarih yazdım umarım seninki de en kısa zamanda uzar opuyorumnanaktan

Arkadaşlar ben bi saç bakım yağı aldım,
İçinde şunlar var ;

-Susam yağı, Badem yağı, Çam terebentin yağı, Isırgan otu yaprağı, papatya yağı, lavanta yağı, mersin yağı, okaliptüs yağı, buğday yağı, hint yağı, biberiye yağı, hindistan cevizi yağı, zeytin yağı, vitamin e, vegatabl yağı.
Birde yanında çam terebentin şampuanı aldım.

Ne dersiniz uzamaya yardımcı olur mu ? :/

sinameki ve barcelino saç bakım yağı haftada 1 gün
1 gün sinamekili tarifi
1 gün barcelino yağını uygala
Benim saçım omuzumdaydı şimdi belime 4 parmak fln var..
Tabiki 1 ayda hemen mükemmel sonuçlar bekleme 8 hafta kesin bırakmadan yap..
Bi hafta yapim diğer hafta bırakim deme yılma yap devam et..

Birde maşa, düzleştirici vs mecbur kalmadıkça yapma hepsini bıraktım..
saçını akşamları ör yat sonucu görüceksin..

Çok teşekkürler canım
Şu aldığım yağ bitsin dediklerini deneyeceğim.
Saçlarım örülmüyoki öreyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…