• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Yardım edin lütfeen :(

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

justhelena

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2008
48
1
86
35
Ankara
Kızlar saçlarımla ilgili bir sorunum var aşırı bir şekilde dökülüyor.Eskiden saçlarım çok gür ve canlıydı ama şimdi hem çok zayıf ve cansız :( kedi kuyruğu gibi kaldı.Ne yapabilirim etkili bir yöntem var mı ? ? ?

ilk işin doktora gitmek olsun kan tahlilin sonucunda saç dökülme sebebin belli olur öyle her duyduğunu saçına sürmeni tavsiye etmem.

benimde saçlarım inanılmaz dökülüyor.geçen gün ısırgan şampuanı aldım onu deniyorum bakalım bir işe yarıyacakmı... birde çam terebenti yağı önerdiler ama denemeye korkuyorum:1no2:

Bol tahıl tüketmezsen istediğini kullan işe yaramıyo.Çam terebentinin kokusu çok güzel.Parlaklık veriyo ama dökülmeyi önlemedi bende.

turp suyu denicem umarım o işe yarar.doktora gitmek bize biraz zahmetli geliyor üşeniyoruz ama gitmezsemde kel olmam yakındır :(

allah allah yaw bu saç dökülmesi son günlerde aldı başını gidio nasılsın diosun kel adayıyım dio insanlar üstelik saç reklamlarıda oldukca arttı bnde bu sorun yokken mi gözüme batmıodu bunlar bilmiyorum ama saçı bırakın kıl tüy duymaya tahammülüm kalmadı arkadaşlar yedimiz bişimi dokanıo bize anlamadım valla bn bu işi...

al benden de o kadar cnm.
saç dökülmesi son zamanlarda arttığı gibi reklemlarda arttı sana öyle gelmiyor yani.
yediğimiz herşey hormonlu normal aslında birde bilinçsiz diyetler bu hale getiriyor insanı sonucunda kansızlık ,demir eksikliği vs..

kızlar ya bnm saçım bi hftdr çok dökülmüo çok şükr ama bakamıorm aynya,çok zayflamışlar,hafif saçlarm havada kalıo gbi,çok kuru görünüo npsam ya tatil bitene kadr toparlanmalarını çok istiorm nolur bna bi akıl verin lütfen:((((

canim moralini bozmak istemem.ama gercegide sölemeden gecemem...bendede var 3 yildir bogusuyoruz resmen saclarimla..doktora gittim test yaptirdim hersey oke bisiy bulamadilar...neler kullandim neler kozmetikten tut yumurtayi kafama sürmeye kadar ama.eskisi gibi olmuyor..cok kötü degil allahima sükürler olsunn..anlamiyorum kendi kendine düzeliyor dolgunlasiyor sonra bi dökülüyor cözemiyorum..caresi pek yok gibi..olsaydi 3 yilda ben bulurdum piyasadaki hersey yalan para harcama ama..

ya bi de bazen bşy iyi gelio gibi oluo ama sonra bi bakıorm yne kötüleşmiş,sonu nereye gider bilmiorm ama benm sonum pek iyiye gitmior:(((

bende aynı sıkıntıyı yıllardır yaşıyorum bi tek doktora gitmedim herşeyi denedim ama sanırım ilk yapmam gereken şey oydu:( teresan harika bi şampuan tek onu tavsiye edebilirim saç çıkarmıyo belki ama olanların koruyo ve hacim veriyo ...düğünümde nasıl bi saç yaptırıcam kara kara düşünüyorum:(

Son düzenleme:
Back