E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
yazacaktım ama saçmalamayayım diye yazmıyorum!şakkıdısaçmalamayin arkada$lar alişkin değilim bunaherkes postiş derdi.. ahh ah.. Yemin ediyorum kuaförden çikmayla bu siteye girdim,bir tavsiye?
evt canm ya uzatmak için,zorla oturtmadilar ama pişmanlik. hatasiz kul olmaz ya..Tebdili kıyafette * mekanda * ferahlık vardır..
Dünyanın sonu değil ya,yeni stilin de gayet hoş ayrıca zorla kesmediler ya saçını ...Öyle değil mi?
Tamamen özgür iraden ve o andaki kararınla değişiklk yapmışsın gayet de hoş olmuş hem saçların yenilenir,güçlenir.
**
Anlamadığım madem bu kadar aşıktın küçüğüm saçlarına neden kestirdin hadi kestirdin neden şimdi üzüyorsun kendini pişman oluyorsun..
Kökü sen de yaaa ohooo ...
Bu güzel günün keyfini çıkar,hiç sıkma canını...Bir süre sonra alışırsın...
Benim de saçlarım seninkisi gibiydi hatta daha da uzundu,birgün kalktım Victoria Bechkam modeli kestirdim 3 gün kendime gelemedim :* Sanki beni zorla oturttular kuafor koltuguna ama işte insan alışamıyor başlarda sonra inan daha iyi hissedeceksin..
Tarz olmuş bence..
Ne gibi tavsiye istiyorsun,uzatmak için mi*?
evt cnm kestirmeden önceki hali.kız, bu saçının kesilmiş hali mi yoksa? sakın ööle olmasın valla burda saçıyla dertli o kadar hatun var ki sen bu saç için ağlanıosan toplanıp yolarlar kalan saçını da, ona göre :roflol:
şaka bi yana merak ettim gerçekten bu kestirmeden önceki hali dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?