• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Yardim edin kizlarim :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
Yalvaririm bir çare :'( Saçlarimi kestirdim.. En etkili formülleri alayim Yardim edin bayanlar psikolojim bozuldu. :'(
eklentiye bakin eski saçlarim..

Eklentiler

• $SP_A5787.jpg
    $SP_A5787.jpg
    86,6 KB · Görüntüleme: 76
Son düzenleyen: Moderatör:
ya bende daha kötü bi durum sandım...bumuydu?

değişiklik iyidir..
bence saçının yeni modelinin keyfini çıkart..

saçmalamayin arkada$lar alişkin değilim buna :( herkes postiş derdi.. ahh ah.. Yemin ediyorum kuaförden çikmayla bu siteye girdim,bir tavsiye?

Saçmalamayın??

Turp suyu ve hint yağı öneririm.Ben çok faydasını gördüm.

Tebdili kıyafette * mekanda * ferahlık vardır..
Dünyanın sonu değil ya,yeni stilin de gayet hoş ayrıca zorla kesmediler ya saçını ...Öyle değil mi?
Tamamen özgür iraden ve o andaki kararınla değişiklk yapmışsın gayet de hoş olmuş hem saçların yenilenir,güçlenir.
**
Anlamadığım madem bu kadar aşıktın küçüğüm saçlarına neden kestirdin hadi kestirdin neden şimdi üzüyorsun kendini pişman oluyorsun..
Kökü sen de yaaa ohooo ...
Bu güzel günün keyfini çıkar,hiç sıkma canını...Bir süre sonra alışırsın...
Benim de saçlarım seninkisi gibiydi hatta daha da uzundu,birgün kalktım Victoria Bechkam modeli kestirdim 3 gün kendime gelemedim :* Sanki beni zorla oturttular kuafor koltuguna ama işte insan alışamıyor başlarda sonra inan daha iyi hissedeceksin..
Tarz olmuş bence biraz böyle kullan?

Son düzenleme:
Tebdili kıyafette * mekanda * ferahlık vardır..
Dünyanın sonu değil ya,yeni stilin de gayet hoş ayrıca zorla kesmediler ya saçını ...Öyle değil mi?
Tamamen özgür iraden ve o andaki kararınla değişiklk yapmışsın gayet de hoş olmuş hem saçların yenilenir,güçlenir.
**
Anlamadığım madem bu kadar aşıktın küçüğüm saçlarına neden kestirdin hadi kestirdin neden şimdi üzüyorsun kendini pişman oluyorsun..
Kökü sen de yaaa ohooo ...
Bu güzel günün keyfini çıkar,hiç sıkma canını...Bir süre sonra alışırsın...
Benim de saçlarım seninkisi gibiydi hatta daha da uzundu,birgün kalktım Victoria Bechkam modeli kestirdim 3 gün kendime gelemedim :* Sanki beni zorla oturttular kuafor koltuguna ama işte insan alışamıyor başlarda sonra inan daha iyi hissedeceksin..
Tarz olmuş bence..
Ne gibi tavsiye istiyorsun,uzatmak için mi*?
evt canm ya uzatmak için,zorla oturtmadilar ama pişmanlik. hatasiz kul olmaz ya..
bi 5cm olmali :o nasil uzatirim

arkadaşlar mesajın içeriyi,nasıl saçlarımı uzatırım. Ben sizden tarz istemiyorum ! Bir formulunuz varsa,uzatmak için söyleyin zaten sinirliyim. :(

eski saçının yerine yenisinin fotosunu koysaydın da biz de durumun vehametini görseydik?! bi de 5 cm nedir ki, onu mu dert ediosun. bnm gördüğüm kadarıyla eski saçın baya yıpranmış gözüküo, erkek saçı kestirmediysen temizlik iidir yani. sen hazır yeni kestirmişken başla bakıma bi an önce, benim tavsiyem turplu su!!! hem bakım yapar, yıpranan saçları onarır, hem de hızlı uzatır. Turplu su konu başlığında aklına gelebilecek her sorunun cevabı var, ama sabırsızlanma sakın, ısrarla devam et. hatta git eczaneye B vitamini al, Apikobal tavsiye ederim hatta bi de e vitamini al şampuanının içine kırarak karıştır. canım saçın uzun olanı diil sağlıklı olanı makbuldür, eğer kırık da olsa yanık da olsa saç saçtır uzun olsun deseydim şimdiye topuklarımda olurdu saçım. sen sabret, turplu suyu da vitamini de düzenli kullanmaya devam et, en geç 1,5 ayda toparlanır o saç. ama sakın her dakka aynaya bakıp da uzamıyo saçım die moralini bozma, ööle yaparsan hiç uzatamazsın. saçına sevgini belli et, uzadğına inan ki gerçekten uzasınlar.

Son düzenleme:
kız, bu saçının kesilmiş hali mi yoksa? sakın ööle olmasın valla burda saçıyla dertli o kadar hatun var ki sen bu saç için ağlanıosan toplanıp yolarlar kalan saçını da, ona göre :roflol:
şaka bi yana merak ettim gerçekten bu kestirmeden önceki hali dimi?
evt cnm kestirmeden önceki hali.

pardon .. uzatmak için formul arıyorum demişsin ...

Son düzenleme:
canım öncelikle moralini bozma daha yeni kestirmişsin saçını..hele 1-2 gün geçsin alışıcaksın..senin bu stresini çok iyi anlıyorum..saç uzatmak için turplusu-zencefilli su-bademyağı-hintyağı-ısırgan suyu-çam terebentin-sarımsak kürü gibi bakımlar var..artık deneme yanılma yöntemiyle bakıcaksın.saçına hangisi veya hangileri iyi geliyo kendin anlarsın zaten zamanla..ama birkaç bilgi verebilirim: saçların boyalı ve kuru ise; çam terebentini pek önermem.hacimsiz,yağlı ve ince telli ise bademyağı-hint yağını pek tavsiye etmem.turplu su da biraz yumuşatıp saçların kabarmasını önlüyo..sarımsak ve ısırgan için her saça iyi geliyor diyebilirim..artık denemesi sana kalmış canım..yerimseniben

yani bi kere başlık saçma olmuş,kızlarım diyince bende yaşlı biri sandım
bide ters ters tavırlar anlamadım yani,yardım etmeye çalışanlarada zaten sinirliyim gibi cümleler:kızgın:
neyse bende saçmalamayayım:bbo:

1. Neden sadece eski halini kyup yeni halini koymuyorsun
2.Neden sana yardımcı olmak isteyen arkadaşları tersliyorsun
3.Madem istemiyordun az az kestirmeyi deneseydin
4.Hiçbir saç uzatma yöntemi bi anda saçlarını 10-15cm uzatmaz :delphin:

Back