• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardım edin kızlar ???

serysery

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2012
626
32
73
evim.netten bu reçelliği almayı düşünüyorum aranızda alan varmı cokmu küçüktür boyutları acaba ? saglam gelirmi ?

Eklentiler

• $56-69033-w300h250.webp
    $56-69033-w300h250.webp
    2,1 KB · Görüntüleme: 67
evim.netten bu reçelliği almayı düşünüyorum aranızda alan varmı cokmu küçüktür boyutları acaba ? saglam gelirmi ?

canım boyutlarını bilmiyorum ama sağlam gelir muhtemelen çünkü ben oradan kırılacak şeyler aldım paketlemeleri güzeldi bir sorun yaşamadım

canım aldın mı bilmiyorum ama evim.netten alışveriş yaptım ve sapasağlam gelir Allahın izniyle, paketlemeleri harikulade :21:

boyutları da hemen hemen göründüğü kadar, ne minnacık ne de çok büyük :34:

Çok küçük değil. Reçel için uygun boyutta. Evim. nette fiyatı nedir bilmiyorum ama. Ümraniye de züccaciye de gördüm ben bunları. 2 , 3 lira falandı. ortalığa koymuşlardı. Kargo parası vs. veriyorsan alma değmez derim. Biraz bakın istersen belki rastlarsın.

Çok küçük değil. Reçel için uygun boyutta. Evim. nette fiyatı nedir bilmiyorum ama. Ümraniye de züccaciye de gördüm ben bunları. 2 , 3 lira falandı. ortalığa koymuşlardı. Kargo parası vs. veriyorsan alma değmez derim. Biraz bakın istersen belki rastlarsın.

almadım zaten tatlım emin olamadım =))

ümraniyede nerde canım bende ümraniyedeyimde tarif etsen bende alırdım :54:

ümraniyede nerde canım bende ümraniyedeyimde tarif etsen bende alırdım :54:

Gencalların çarşıya bakan yüzü değilde arka tarafında kalan tarafta yol üstünde yan yana iki tane böyle şeyler satan yer vardır. Onlardan bir tanesinde gördüm. Dükkanın önünde de bir sürü kıvır zıvır vardı. Ama adını hatırlamıyorum. Yolum düşerse bakar adını da yazarım sana. Ama gencalların arka tarafına gelirsen bulursun hemen. Arka cadde boyunca göz önünde bir yerde.

Gencalların çarşıya bakan yüzü değilde arka tarafında kalan tarafta yol üstünde yan yana iki tane böyle şeyler satan yer vardır. Onlardan bir tanesinde gördüm. Dükkanın önünde de bir sürü kıvır zıvır vardı. Ama adını hatırlamıyorum. Yolum düşerse bakar adını da yazarım sana. Ama gencalların arka tarafına gelirsen bulursun hemen. Arka cadde boyunca göz önünde bir yerde.
karnavalı diyorsun:34: tamamm anladım biliyorum orayı çok saol..

Back
X