Kızlar Yardım Lazım Anlamıyorum. Kafayı Yedim

Korkuyorum biliyor musunuz kan vermeye 😟
Kan verin bir an once yeni gebelige benziyor birde erken gebelik testi alsaydiniz daha iyi sonuç veriyor benim de o testlerden yaptim 10 dakika falan bekleyince oyle bulanik olmustu ama tekrar yapinca 5 dakika sonraki sonuç tak sinuçmuş negatifti bende simdi kan verdim sonucunu bekliyorum sizde kan verdinizmi

Kan verin bir an once yeni gebelige benziyor birde erken gebelik testi alsaydiniz daha iyi sonuç veriyor benim de o testlerden yaptim 10 dakika falan bekleyince oyle bulanik olmustu ama tekrar yapinca 5 dakika sonraki sonuç tak sinuçmuş negatifti bende simdi kan verdim sonucunu bekliyorum sizde kan verdinizmi
Erken gebelik testi aldm. Kasette az da olsa çıkınca 2 gün daha bekleyip erken gebelik testinde denicem diye düşündüm. Umutlanmak insanı yoruyor ister istemez. Henüz kan vermedim 2gün daha beklicem.

Sadece 2 ya da en fazla 3 damla idrar Damlatman gerekiyor fazla koyarsan da bozuluyor
Bu öyle yaptım canım. Şu şekilde çıktı. Kesinleştirdim telefon ayarından 2. De ki keskinleştirilmiş hali
1000033131.webp

Eklentiler

• 1000033119.webp
    1000033119.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 24
Görünüyor silik bi çizgi ama benm bugün kendimnkine bakmaktan gözüm bozuldu valla diğer arkadaşlarda baksn bi ☺
Yorumun alt tarafında dosya ekle dersen görüntü kalitesi çok bozulmuyor. Üstteki resim simgesine tıklayınca görüntü bozuluyor. Dosya ekle ye tıklayıp teste tıklayıp atabilirsin

Gerçekten kafayı yediriyor. Olmasını çok istediğimiz için bizim de piskolojimizi bozdu bu testler.
İnşallah hamilesindir 🙏🏻 Ögrenmesi de ayrı dert tabi 😂 Ben çok düşük bir değerle öğrendim yükselecek mi kese gözükecek mi diye bekleyene kadar çatlıyor insan

Çizgiyi bende görüyorum
Yaaa 🥺 inşAllah pozitif çıkar. Pcos lu olduğum için geç döllenme olduğunu düşünüyorum. 2 gün daha beklicem. 23 Nisan'da testi tekrarlıcam. Çocuk bayramında belki benimde eğer varsa bebişimizinde bayramı olur.

Yaaa 🥺 inşAllah pozitif çıkar. Pcos lu olduğum için geç döllenme olduğunu düşünüyorum. 2 gün daha beklicem. 23 Nisan'da testi tekrarlıcam. Çocuk bayramında belki benimde eğer varsa bebişimizinde bayramı olur.
Allah yüzünü güldürsün canım, umarım vardır♥️ zaten bi tık daha koyulaşır çarşamba yapınca varsa

Back
X