• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım edin kızlar gözlerim ile ilgili

fiyedolaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2012
14
0
36
Aydın
ya benim gözlerim böyle kurbağa gözü gibi yani kötü değil ama ben uykulu, şiş gözüksün istiyorum. öyle daha güzel oluyo. japon gibiii :))) ağlayınca sabah şişiyomuş ama ağlayamıyorum. çok uyuyamıyorum çünkü okulum var. gözlerimin japon gibi şiş gözükmesini nasıl sağlayabilirim???? uykulu olsun bööle :D

ya benim gözlerim böyle kurbağa gözü gibi yani kötü değil ama ben uykulu, şiş gözüksün istiyorum. öyle daha güzel oluyo. japon gibiii :))) ağlayınca sabah şişiyomuş ama ağlayamıyorum. çok uyuyamıyorum çünkü okulum var. gözlerimin japon gibi şiş gözükmesini nasıl sağlayabilirim???? uykulu olsun bööle :D

çok basit geceleri uykusuz kalın gelin benim oğlana geceleri bakın çok süper uykusuz bırakır insanı
:52:sağolsun onun sayesinde hep şiş gözlerle gezerim:1:
neden böyle birşey istediğinizi merak ettim

Son düzenleme:
ya şaka bi yana artık bi değşiklik yaratmak istiyorum. gözlerim uykulu görününce kendimi daha iyi hissediyorum. yardım edin ya nasıl şişer bu göz kapaklarıı :((

:))))))))))) hiç derdin kalmadımı gülüm senin?

gözlerinin altına beyaz far sür.. göz altına dipten daha yoğun şekilde sür beyaz farı, sonra altlara yay...

herkes yeni uyandığını ya da çok ağladığını zanneder.. emin olabilirsin:1:

ilginç. benim istediğim doğal olarak ve üst kapağını şişirmekti. bunu bi deniyeyim bakalım ne olacak :)

Şaka gibi yaaa...Milletin şikayetçi olduğunu sen mumla arıyorsun yaaa... İş çıkarma başına eminim böylede güzelsin....

İlk defa duydum bunu isteyen bir insan. Benim üst göz kapaklarım böyledir, sana hemen sırrımı söylüyorum :1: Bol bol uykusuz kal, sabahlara kadar birşeylerle uğraş yazarak çizerek vs. zaman geçir, okula sabahlayarak git :1: Böylelikle hem o istediğin şiş gözlere kavuşacaksın, hem istediğin gibi uykulu görüneceksin bonus olarak bir de morarmış göz altların olarcak :1:

alerjik olduğun yiyeceği bul , ye bol bol . Olmadı ,tozlu ,polenli , yeni boyalı yerlerde dolaş :53: Ama dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olmayasın sakın:91:

Kirpiklerini uzatmak icin badem yagi sur azcik gozune kacdin mesela. Gozunun icinde yAg kaldigi icin azcik gorme sorunu yasiyosun ama gozun sis geziyosun. Ben bu durumdan sikayetciydim ama isine yarayabilir :)

Back
X