- Konu Sahibi neslimurat
-
eşim çok anlayış gösteriyo fakat. istediğinin farkındayım. ona hayır demek istemiyorum ama. korkum şu. düşük tehlikesi gecirdiğimde. o gece beraber olmustuk. gece uyandım kanamam wardı. dra söyleyemekten çekiniyorum .
Çok teşekkür ederim. Hepinize teker teker. Allah nasıp ederse. Bu cuma tam 3 aylık. Ve cuma günü kontrol var. Eminim soracağım. Çok sağol un .
İnşallah yarın gideceğiz . Bakalım me diyecekler. Çok sağolun
Naptın canım gittin mi doktora sağlıcakla kucağına al inşallsh doğal yollsmı gamile kaldın
iPhone 'den Tapatalk
gittim yasakladı :) doğal yolla kaldım . tüp yada aşılama degil. iiler cok sukur :)
Kızlar. Ben 3 aylık tek yumurta ikizlerime hamleyim . Bundan bi kac hafta once esimle birlikte olduk. Ve dusuk tehlikesi gecirdm. Hastanede yattm. Simdi ise birlikte olmaktan cok korkuyorum. Ama esim cok istyo. Bende istek hic yok zaten. Napmalym. Birlikte olmamin bi zararı varmı . Tekrar düşük tehlikesi geçirirmiyim yardım edin.
Merhaba,
sorunun cvbını doktorundan öğrenmişsin ama bende başımdan geçen olayı anlatmak isterim bilgin olsun diye.
bende 1 aylıkken düşük tehlikesi geçirdim birliktelikten sonra, ertesi günü doktora gittim düşmemiş ama her ihtimale karşı düşük önleyici hap vericem dedi. progestan kullandım ve 10 gün kadar kısa bi ara verdik birlikteliğe sonrasında da çok şükür hiç bir problem olmadı. (birliktelik olurken hapı kullanıyordum ki bi hafta içinde tehlikem geçmişti, rahmim yamuktu kanamam olduğunda hapı kullandıkdan sonra düzelti tekrar yuvarlak oldu sonrasında birliktelik devam etti zaten )
maşallah canım dikkat et kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?