• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardım edin . kimseye anlatamıyorum

neslimurat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2014
107
3
38
34
Uşak
Kızlar. Ben 3 aylık tek yumurta ikizlerime hamleyim . Bundan bi kac hafta once esimle birlikte olduk. Ve dusuk tehlikesi gecirdm. Hastanede yattm. Simdi ise birlikte olmaktan cok korkuyorum. Ama esim cok istyo. Bende istek hic yok zaten. Napmalym. Birlikte olmamin bi zararı varmı . Tekrar düşük tehlikesi geçirirmiyim yardım edin.

canım öncelıkle gecmıs olsun ben olsam olmam tekrar bırlıkte yanı ne yalan söylıyım çocuğumun saglıgı daha önemlı ama kocanlada aranın bozulmaması ıcın bence beraber dra gıtıgınızde dra sorun bır tehlıkesı varmı dıye

Zaten boyle bir risk gecirmissin, bence esinin daha anlayisli olmasi gerekir.
Sahsen bende cok kanamalar gecirdim, hala erken dogum riski tasiyorum.
Esim cok anlayisli, cunku esim icin oncelik benim ve bebegin sagligi.
Daha gencsiniz, Rabbim saglik sihhat versin, ozel zamanlariniz elbetteki bebeklerin dogduktan sonrada olacaktir.
Esin ile bu konuda konusmalisin, ayrica doktorun ile de gorusmen gerekir.
Doktoruna cekinmeden bu tarz sorulari telefonda dahi sorabilirsin... Eger bir uzmandan net cevap alirsan, esine de bunu anlatman daha kolay olur...
Rabbim hayirlisi ile evlatlarini kucagina almayi nasib etsin insallah...

eşim çok anlayış gösteriyo fakat. istediğinin farkındayım. ona hayır demek istemiyorum ama. korkum şu. düşük tehlikesi gecirdiğimde. o gece beraber olmustuk. gece uyandım kanamam wardı. dra söyleyemekten çekiniyorum .

eşim çok anlayış gösteriyo fakat. istediğinin farkındayım. ona hayır demek istemiyorum ama. korkum şu. düşük tehlikesi gecirdiğimde. o gece beraber olmustuk. gece uyandım kanamam wardı. dra söyleyemekten çekiniyorum .

Öncelikle geçmiş olsun. Doktora söylemekten neden çekiniyorsun ki tabiki söyleyeceksin bebeğinin ve senin sağlığın için sakın ihmal etme canım eşini reddetmektende kaçınma anlayış gösterecektir

Böyle birşey doktora sorulmaz mı, anlamıyorum ben sizi. Burada nasıl bir çözüm bekliyorsunuz:26:

kızlar merhaba

ilk üç ay çok tehlikeli ve doktora söylemedim demişsin ama kesinlikle söylemen gerekir bunda utanılacak bişey yok ve eşinede bunu güzel bir şekilde anlat
Eğer eşin anlayışlı bir insansa zaten bunu anlayacaktır.Lütfen dikkat et ben 4 yıl sonra kendiliğinden hamile kaldım ve senin yerinde olmak isteyen binlerce insan var bunun değerini bil ve kendini bebeklerini rabbim korusun.:54:

Çok teşekkür ederim. Hepinize teker teker. Allah nasıp ederse. Bu cuma tam 3 aylık. Ve cuma günü kontrol var. Eminim soracağım. Çok sağol un .

Çok teşekkür ederim. Hepinize teker teker. Allah nasıp ederse. Bu cuma tam 3 aylık. Ve cuma günü kontrol var. Eminim soracağım. Çok sağol un .

Geçmiş olsun , sağıkla kucağınıza alırsınız inşallah.
Riskli bir hamilelik değilse eğer doktorlar yasak getirmiyor. Fakat siz düşük tehlikesi atlatmışsınız. Takibinizi yapan doktorun sizi bu konuda aydınlatmış olması gerekirdi . En sağlıklı yanıtı doktorunuz verecektir. Eşinizle beraber gitme imkanınız varsa , doktorun söylediklerini beraber duyarsınız daha güzel olur bence .

Kızlar. Ben 3 aylık tek yumurta ikizlerime hamleyim . Bundan bi kac hafta once esimle birlikte olduk. Ve dusuk tehlikesi gecirdm. Hastanede yattm. Simdi ise birlikte olmaktan cok korkuyorum. Ama esim cok istyo. Bende istek hic yok zaten. Napmalym. Birlikte olmamin bi zararı varmı . Tekrar düşük tehlikesi geçirirmiyim yardım edin.

Merhaba,

sorunun cvbını doktorundan öğrenmişsin ama bende başımdan geçen olayı anlatmak isterim bilgin olsun diye.

bende 1 aylıkken düşük tehlikesi geçirdim birliktelikten sonra, ertesi günü doktora gittim düşmemiş ama her ihtimale karşı düşük önleyici hap vericem dedi. progestan kullandım ve 10 gün kadar kısa bi ara verdik birlikteliğe sonrasında da çok şükür hiç bir problem olmadı. (birliktelik olurken hapı kullanıyordum ki bi hafta içinde tehlikem geçmişti, rahmim yamuktu kanamam olduğunda hapı kullandıkdan sonra düzelti tekrar yuvarlak oldu sonrasında birliktelik devam etti zaten )

Merhaba,

sorunun cvbını doktorundan öğrenmişsin ama bende başımdan geçen olayı anlatmak isterim bilgin olsun diye.

bende 1 aylıkken düşük tehlikesi geçirdim birliktelikten sonra, ertesi günü doktora gittim düşmemiş ama her ihtimale karşı düşük önleyici hap vericem dedi. progestan kullandım ve 10 gün kadar kısa bi ara verdik birlikteliğe sonrasında da çok şükür hiç bir problem olmadı. (birliktelik olurken hapı kullanıyordum ki bi hafta içinde tehlikem geçmişti, rahmim yamuktu kanamam olduğunda hapı kullandıkdan sonra düzelti tekrar yuvarlak oldu sonrasında birliktelik devam etti zaten )

aynı sekilde oldu. progestan. agıdan alamadığım için rahime koyuyorum . gece 2 yada sabah 1 gece 1 . şimdilik hiç bi problem yok bende de. ama biz korkuyoruz. ikizlerimizin canından önemli olamaz ya :) :49::34:

Bence risk alma esinle birlikte dr git ve sor wn iyisini doktorun bilir.bu arada cok geçmiş olsun umarım tekrar aynı sıkıntıyı yapamazsın

Back