- 4 Temmuz 2019
- 26
- 1
-
- Konu Sahibi Zordurumda
Kan vermen lazım cnm ıcerı boşalma olmasa bile zevk suyunda sperm var kan ver net cıkarSon 2 gündür çok fazla idrara çıkıyorum.
Geçen hafta kan testi yaptırdım negatif çıktı 1 haftada hemen hamile olabilir miyim? Biz ilişkiyi yaşayalı 1 ay olduKan vermen lazım cnm ıcerı boşalma olmasa bile zevk suyunda sperm var kan ver net cıkar
8. Gündeyim hala regl olamadım korkuyorumErtesi gün hapı hormonları bozuyor. O yüzden gecikmiş olabilir
Geçen hafta kan tahlili yaptırdım negatif çıktıSaydıgın belirtilerin bicogu psikolojik
Regl gecikmende cok kafaya taktıgın icin stresten oluyordur
Yinede kesin cözüm icin yarın kan tahlili yapıp öğren
Buarada geri cekilme yöntemi korunma yöntemi değildir bi daha prezervatif kullandır sevgiline
Kanda da çıkmamış. Neden korkuyorsun? Kadın doğuma git en kısa zamanda. Hormonların bozulmuş çünküGeçen hafta kan tahlili yaptırdım negatif çıktı
Korkmamın nedeni mide bulantısı yaşıyorum ve son 2 gündür çok fazla idrara çıkıyorum güvenemedimKanda da çıkmamış. Neden korkuyorsun? Kadın doğuma git en kısa zamanda. Hormonların bozulmuş çünkü
Kanda kesin çıkardı diye düşünüyorum. Muhtemelen stres yaptın.Korkmamın nedeni mide bulantısı yaşıyorum ve son 2 gündür çok fazla idrara çıkıyorum güvenemedim
Umarım.. kanda gebelik testini ne zaman yapmam gerekiyor normalde ben ilişkiden 3 hafta sonra yaptırdım regl olmama vs daha vardı etkiler mi sizce?Kanda kesin çıkardı diye düşünüyorum. Muhtemelen stres yaptın.
Bir şey soracağım... kanda gebelik testini ne zaman yapmam gerekiyor normalde ben ilişkiden 3 hafta sonra yaptırdım regl olmama vs daha vardı etkiler mi sizce?Saydıgın belirtilerin bicogu psikolojik
Regl gecikmende cok kafaya taktıgın icin stresten oluyordur
Yinede kesin cözüm icin yarın kan tahlili yapıp öğren
Buarada geri cekilme yöntemi korunma yöntemi değildir bi daha prezervatif kullandır sevgiline
Umarım.. kanda gebelik testini ne zaman yapmam gerekiyor normalde ben ilişkiden 3 hafta sonra yaptırdım regl olmama vs daha vardı etkiler mi sizce?
2. haftada bile çıkıyor. Buradaki arkadaşlardan bir kaçı yazmıştı. Etkilemez bence. Yarın hemen kadın doğuma gidin,ultrasonla bakar, adet söktürücü verecektir muhtemelen.
Eger gec döllenme varsa etkileyebilirBir şey soracağım... kanda gebelik testini ne zaman yapmam gerekiyor normalde ben ilişkiden 3 hafta sonra yaptırdım regl olmama vs daha vardı etkiler mi sizce?
Bende öyle düşünüyorum fakat bir türlü kafamdan çıkmıyor çok mutsuzum mutlu olamayacağım diye korkuyorumStres canım kafandan çıkardığın gün hasta olacaksın güven...
Regl olduktan sonra zaten gebelik ihtimali 0 olmaz mı?Eger gec döllenme varsa etkileyebilir
Regl gününüz bir yada birkaç gün gectikten sonra yaptırın derim
OlmazRegl olduktan sonra zaten gebelik ihtimali 0 olmaz mı?