• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım edin iş konusunda ne olur...

souklima20

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2011
400
1
46
İstanbul
Merhabalar.. Ben ticaret meslek lisesi mezunuyum,Açıköğretimden işletme okuyorum.. İş arıyordum ve buldum kendi semtimde.. Mali müşavir yani 2 ortak çalışıyorlar. Bugün görüşmeye gittim işte vergi dairesine falan göndericeğini büroda da hesaplama falan yapıcagımı söyledi.. Sigorta yok,maaş 400.. Ne düşünüyorsunuz maaş az dimi.. ??:50:

Canım nerede yasıyorsun bılmıyorum ama 400 lıra cidden çok düşük bir meblağ hani boşta kalma gecıcı olarak çalış o arada iş bak desem dışarı çıkıp iş görüşmeye vaktin olmaz bence değmez biraz daha araştır bulunduğun yerı yazarsan belki bizlerde bakabiliriz.

400 lira mı?
Dalga mı geçiyormuş?
Bir de mali müşavir olacak!
Sakın öyle bir yerde çalışmayın.

canım ,

bürolar hezaman böyledir ama haçlığını çıkarıp işi ögreneceğin için bence kabul et..
Kimse hemen tecrübe olmadan para vermez ,
bende mali müşavirim senin için önemli olan işi ögrenmek olsun ..
para zaten gelecektir devamında ...........

Tamam öyle zaten kendimi geliştirmek istiyordum ama... Hastane de asistanlık yapan arkadasım bile 600 alırken neden 400 liraya vergi dairelerinde sürüniyim diye düşündüm.. üstelik çay işleri masa silme işlemi yapıcaksın dedi.. Resmen ayakcı arıyormus gibi geldi.. Ticaret lisesi mezunuyum ssk'yı baslatması ve asgari maaşı vermesi gerekmezmi ?

Back
X