Yardım edin hamile olabilir miyim??

tamam canım kafana takılıyorsa özele git. olmaz tabi .ben kendimden örnek vereyim 6 aydır deniyoruz hala olmadı. benim gibi bir çok kisi var yani

Duyuyorum burda senelerce deneyenleri ama bnm olmaması gereken bişey ya o yüzden olurmuş gibi gelio tamamen korku yani.ha hiçbi gebelik belirtisi yaşamadım bulantı ağrı vs

Duyuyorum burda senelerce deneyenleri ama bnm olmaması gereken bişey ya o yüzden olurmuş gibi gelio tamamen korku yani.ha hiçbi gebelik belirtisi yaşamadım bulantı ağrı vs

zaten 3 kere adet olmussun neden korkuyorsun daha :))

Înan bana sitelerde o kadar çok var ki hamile iken adet görüp anlamadığını 5 aylık doktora gidip öğrendiğini söyleyenler testlerde çıkmadı diyenler

tamam doğru söylüyorsun canım ama kan testi yaptır stresten kurtul bir an önce

Üstüne 3 kere adet olmanıza, testler yapıp negatif sonuç görmenize, bir belirti olmaması gibi birçok şeye rağmen bu kadar telaş yapıp kafaya takıyorsanız niye birlikte oluyorsunuz anlamıyorum...

Evlenmeden önce birlikte olup olmamak kişilerin tercihidir. Ama eğer bunu yaşayamayacak olgunluğa erişemediyseniz yaşamayın! Hele ki öyle, sonradan ayrılıp başkasıyla evlenirim belki, bekaretim kalsın sadece sürtüneyim, sevgilimi tatmin edeyim diye yapacaksanız hiç yapmayın!

Zannediyor musunuz ki bekaret öyle birkaç damla kanla oluyor sadece. Hadi sonradan evlendiğiniz adam sizin bakire olduğunuza inandı, siz nasıl rahat edeceksiniz bu kadar şey yaşadıktan sonra?

Sorunuzun cevabına gelince: Evet, HAMİLESİNİZ bence.

Înan bana sitelerde o kadar çok var ki hamile iken adet görüp anlamadığını 5 aylık doktora gidip öğrendiğini söyleyenler testlerde çıkmadı diyenler

Tabiki canım böyleleride var ama onların çoğu evli barklı ve sürekli cinsel hayatı olan insanlar.Yani senin gibi sürtünmeyle bişeyler yaşayanlar değiller. ayrıca senin hamile olduğunu düşündürecek herhangi bir belirtinde yok. kan test, yaptır için rahat olsun.

Senn gibi tepki verenleri gördüm burada herkesin özel hayatı herkesin kendi tercihi bu yüzden kimse kimseyi yargılayamaz.burda sadece tecrübeli insanlara danışmak istiyo insan genede fikrin için sağol

Bebeği saçmalama ne olur kafayı mı yedin seni çok iyi anlıyorum ama bak şimdi 1. boşalma olmamış hadi oldu diyelim yahu bu spermler senin döl ytağına nasıl gidecek tam birleşme olmadan neyse hadi onu becerip gittiler yumurtayı döllemiş olsa 3 aydır regl olman mümkün değil üstüne görme dediğin şey yerleşme kanamasıdır ve bir kez olur oda kırmızı değil daha az yani anlarsın adet kanı olmadığını hadi hepsini geçtim hamilesin diyelim karnının bu zamanlarda armut şeklini almış olması lazım göğsün altından başlaması ve göbeğinin ortasında aşağıya doğru kahverengi bir çizgi olması lazım bunlar yok sende daha ne düşünüp duruyorsun hala için rahat etmediyse doktora git bekarım adetim gecikti de onlar hormonlarına bakıyor ama BHCG hormonuna da bakıyorlar yani hamilelik hormonu bak bende gittim bekarım dedim baktı hormonal değişiklik var dedi hamile olamayacağımı söyledim ama yıne de baktı sen en kısa zamanda git baktır canımm içini de ferah tut çok uzun yazdım kusura bakma he bu arada umarım pişman olmuşsundur bu korku sana ders olsun bir daha yapma öptüümm

Tabikide bu korku bana yetti sölediklerin B'nde yok zaten zayıf değilim biraz ayva göbeğim var ayrıca o kahverengi çizgi B'nde hep vardı zaten.bugün gene test yaptım tek çizgi çıktı artık içim rahat 3 aylık bebek o testte çıkardı

Çok şekersin yaa:)) Ben de aynı şeyi yaşadım. Bunu çok düşünmemeye çalış aynısı başıma geldi. Hatta bak ben sana kendi rezilliğimi anlatayım. aynı ilişki tarzıydı benimkide yumurtlama günlerime denk gelmişti, korkudan ertesi gün koşup ilaç almıştım(ertesi gün hapı) Beklediğim tarihte adetim gelmemişti ilaç dengemi bozmuş, ilişkiden 1 ay sonra koştum bhcg yaptırdım. negatif. bikaç gün sonra başka yerde yaptırdım negatif, sonra ilk yerde tekrar baktırdım yine negatif.. Rahatlamışken tam ya labaratuar hatasıysa diye kendimi yedim. Nete bakarsan okkaddar çok şey yazıyor ki, bil bakalım bu kuruntu aklıma nerden düştü. Tabiki netten :18: Gittim karından ultrasonla baktırmaya. Kist çıktı.. Nete bi baktım oda ne! DOktor gebeliğimi kist sandı diye onlarca yazı.. Sonra adet oldum 1 gün sürdü. Netten bi baktım Üstüne görme diye bir şey neymiş efendim adet 1 gün sürerse lekelenme olursa filan üstüne görmeymiş..yok 5 ay adet bile gördümler bilmem neler. İkinci adetimi bekliyorum ama ben yine de 2 tane de ucuz idrar testlerinden yaptım. Negatifler. Oda ne!! nete bir baktım o markaları hep kötülemişler hadi bu sefer bunlarda yanlış kesin diye düşündüm. Nasihat olucak, haddim değil evet ama senin sağlığın için sana bir nasihat, benim gibi olursun sağlığın bozulur. üstünde ne kadar durursan, okadar aksilik düşünüp kendini sıkıntıya sokarsın. Net yararlı ama, çoğu zamanda çok sakıncalı benim psikolojimi hep çoğu yerde yazanlar bozdu. Lütfen rahatla.. Sonra benim gibi ne yapsan da YA aksilik varsa? diye düşünüyor olursun. HAMİLE değilsin..

Çok teşekkür ederim Cnm bnm B'nde netteki yazılardan korktum biraz açıkçası 9 ay adet oldum anlamadım vs tarzı yazılar çok korkutucu oluyo 2 tane test yaptım bugün biri tek çizgi çıktı gene

Kızlar itiraf ediyorum bende yaşadım Ama varya o pişmanlık başka hiçbir şeyde yok o korku yok ya bide ben yaptırdım ha hataysa suysa buysa kendimi yedim bitirdim üzerine 4 kere adet gördüm ama bir yazı okudum valeybolcu mu neymiş kadın doğum yaparken hamıle oldugunu anlamıs e yuhh dedim neyse bunu atlattım bırde ne goreyım bu tur ılıskıler kızlıga da zarar verıyormus bırde onun ıcın doktora gıttım :2: psikolojim alt üst ama insan böyle şeyler yaşadıktan sonra dersini alıyor bacım :18:

Aman çok kötü bişey ya hiç sormayın B'nde 3 kere adet oldum ama acaba mı diye yedim kendimi hergün vücudumu incelemekten bıktım artık böle olunca da değişiklik varmış gibi gelio 2 test yaptım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…