• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfen yardım edın cok mutsuzum aciill

Hayır kesinlikle gönderme. Hatta o mesaj atsa bile cevap verme. Emin ol kazanan her türlü sen olacaksın. Kaç yaşındasın bilmiyorum ama bu mesaj olmamış inan.

bırde gecen facede öyle özledimki diye durum paylaşmıştı benden başka kımseylede çıkmadı yanı ayrıldıktan sonra belkıde oda benden bıseyler beklıyo?

Canım anlıyorum aşıksın sevıyorsun
Arkadasının bırsey kaybetmezsın dedıgıne bakma cok sey kaybedersın
eger kı senı ozlemıs ve ya ozleyecek olursa o zaten gecte olsa sana gelecektır
ama o mesajı ona atarsan kendını vazgecılmez sanıp sanaa dahada acı cektırecektır
:50:
Aşk boyle bırsey ıste ınsanda gurur hıcbrsey bırakmıyor cunku seven ınsan sevdıgı ıcın kendınden bıle vazgecıyor
ama lutfen bu kozu onun elıne verme
:26:
egerkı nasıbınde varsa Rabbım onu sana senı ona yazmıssa kovsanda gıtmez canım

kendini çok çaresiz aciz duruma düşüren cümlelerin var mesajda göndermemen senin hayrına çünkü selamına bile ters cevap veren basit bir adam bu mesajla seni değerli görmez gururun ön planda olsun gönderme boşver sana sevgiyi ve değeri doyasıya tattıracak nice insanlar çıkar karşına değmez böyle bir adam için

asla atma..yasiniz ufak sanirim bebnde zamaninda boyle savmaliklar yapmistim cocukca ve sacmaydi...seven adam sensiz kalamaz zaten msj atmana gerek yok .

Canım anlıyorum aşıksın sevıyorsun
Arkadasının bırsey kaybetmezsın dedıgıne bakma cok sey kaybedersın
eger kı senı ozlemıs ve ya ozleyecek olursa o zaten gecte olsa sana gelecektır
ama o mesajı ona atarsan kendını vazgecılmez sanıp sanaa dahada acı cektırecektır
:50:
Aşk boyle bırsey ıste ınsanda gurur hıcbrsey bırakmıyor cunku seven ınsan sevdıgı ıcın kendınden bıle vazgecıyor
ama lutfen bu kozu onun elıne verme
:26:
egerkı nasıbınde varsa Rabbım onu sana senı ona yazmıssa kovsanda gıtmez canım

bırde gecen facede öyle özledimki diye durum paylaşmıştı benden başka kımseylede çıkmadı yanı ayrıldıktan sonra belkıde oda benden bıseyler beklıyo?

canım ınsanlar anlık ruh halllerı degısebılıyor
egerkı senden bısey kalmıssa onda
mutlaka gerı gelecektır
ama sımdı sen gerı dur bence
:ssz:

Sana yazdığını nereden biliyorsun,belki senden önce çıktığı birisi vardı ona yazdı,belki ailesinden birisine yazdı uzun zamandır görmediği birisine,yaşın henüz çok genç 16 diye hatırlıyorum,arkadaşının gazına gelip mesaj atma,burada sana yorum yapan bizler senin ablaların sayılırız herkesin görüp geçirdiği birşeyler var hayatta ve o yüzden sana mesaj atma diyorlar.

Bu mesajı göndermen onun egosunu tatmin etmekten başka hiçbir işe yaramaz bence.
Hatta nasıl olsa elimin altında ne zaman dönsem dönecek izlenimi bile verebilir.
Ben de göndermeyin ama yine sizin kararınız.

ah be yavrum ya, asla gonderme. o kalkmis .ötü arşa degdirmek istemiyorsan asla.
:)))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gönder gönder. Anlattığın gibi bir "çocuksa" eğer belki arkadaşlarına gösterip dalga falan da geçer bu kafayla. Malzeme verirsin yani. E sen bilirsin gerisini.. :ssz:

Yazından hiç bir şey anlamadım :ssz:
lütfen şu adamların peşinden koşup vazgeçilmez imajı çizmeyin :34:

Öpüyorum sizi :)

Sadece biseyi merak ediyorum kuzu, yasiniz, birlikte oldugunu sure. Iliskilerde evlilikte vs olan kavgalarin nedeni genelde cevre faktoru yok kaynana yok bilmem ne, yani bi adim atarken tabiki fikir almak cok guzel bisey ama karsindaki insanin nasi biri oldugunu ne yasadiginizi biz bilemeyiz ki kimse bilemez ister en yakin arkadasin olsun ister baskasi. Herseyden once degermi bunu dusun mesaji at icinde kalmasin isterse o kendini daha arşa cikarsin ne gecicek onun eline? Hic bisey. Ama canini sıkma icini daraltma bu kadar. Olucagi varsa olur sen elinden geleni yapmissin mesajida at eger insansa birazda vicdani varsa en azindan uygun dille cevap verir he yok terslerse o zaman tavrini koy bir dahada bakma yuzune. Dusup kalkmadan buyuyemeyiz ister 30 ister 15 yasinda olalim yanlis yapa yapa pişicez..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back