- 1 Ekim 2010
- 662
- 82
- 323
- Konu Sahibi aysegguuul
Hayır kesinlikle gönderme. Hatta o mesaj atsa bile cevap verme. Emin ol kazanan her türlü sen olacaksın. Kaç yaşındasın bilmiyorum ama bu mesaj olmamış inan.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bırde gecen facede öyle özledimki diye durum paylaşmıştı benden başka kımseylede çıkmadı yanı ayrıldıktan sonra belkıde oda benden bıseyler beklıyo?
Canım anlıyorum aşıksın sevıyorsun
Arkadasının bırsey kaybetmezsın dedıgıne bakma cok sey kaybedersın
eger kı senı ozlemıs ve ya ozleyecek olursa o zaten gecte olsa sana gelecektır
ama o mesajı ona atarsan kendını vazgecılmez sanıp sanaa dahada acı cektırecektır
Aşk boyle bırsey ıste ınsanda gurur hıcbrsey bırakmıyor cunku seven ınsan sevdıgı ıcın kendınden bıle vazgecıyor
ama lutfen bu kozu onun elıne verme :26:
egerkı nasıbınde varsa Rabbım onu sana senı ona yazmıssa kovsanda gıtmez canım
bırde gecen facede öyle özledimki diye durum paylaşmıştı benden başka kımseylede çıkmadı yanı ayrıldıktan sonra belkıde oda benden bıseyler beklıyo?
Sana yazdığını nereden biliyorsun,belki senden önce çıktığı birisi vardı ona yazdı,belki ailesinden birisine yazdı uzun zamandır görmediği birisine,yaşın henüz çok genç 16 diye hatırlıyorum,arkadaşının gazına gelip mesaj atma,burada sana yorum yapan bizler senin ablaların sayılırız herkesin görüp geçirdiği birşeyler var hayatta ve o yüzden sana mesaj atma diyorlar.bırde gecen facede öyle özledimki diye durum paylaşmıştı benden başka kımseylede çıkmadı yanı ayrıldıktan sonra belkıde oda benden bıseyler beklıyo?
ah be yavrum ya, asla gonderme. o kalkmis .ötü arşa degdirmek istemiyorsan asla.
:)))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Gönder gönder. Anlattığın gibi bir "çocuksa" eğer belki arkadaşlarına gösterip dalga falan da geçer bu kafayla. Malzeme verirsin yani. E sen bilirsin gerisini..
Yazından hiç bir şey anlamadım
lütfen şu adamların peşinden koşup vazgeçilmez imajı çizmeyin
Sakın yollama o mesaji muhtemelen arkadasina "bu kiz eski sevgilim hala pesimden kosuyor " falan dedi arkadasida ondan bakiyordur sana densiz herif bitmiş bu iş bitmemisse o pesinden kossun senin