Çok şekersin yaa:)) Ben de aynı şeyi yaşadım. Bunu çok düşünmemeye çalış aynısı başıma geldi. Hatta bak ben sana kendi rezilliğimi anlatayım. aynı ilişki tarzıydı benimkide yumurtlama günlerime denk gelmişti, korkudan ertesi gün koşup ilaç almıştım(ertesi gün hapı) Beklediğim tarihte adetim gelmemişti ilaç dengemi bozmuş, ilişkiden 1 ay sonra koştum bhcg yaptırdım. negatif. bikaç gün sonra başka yerde yaptırdım negatif, sonra ilk yerde tekrar baktırdım yine negatif.. Rahatlamışken tam ya labaratuar hatasıysa diye kendimi yedim. Nete bakarsan okkaddar çok şey yazıyor ki, bil bakalım bu kuruntu aklıma nerden düştü. Tabiki netten :18: Gittim karından ultrasonla baktırmaya. Kist çıktı.. Nete bi baktım oda ne! DOktor gebeliğimi kist sandı diye onlarca yazı.. Sonra adet oldum 1 gün sürdü. Netten bi baktım Üstüne görme diye bir şey neymiş efendim adet 1 gün sürerse lekelenme olursa filan üstüne görmeymiş..yok 5 ay adet bile gördümler bilmem neler. İkinci adetimi bekliyorum ama ben yine de 2 tane de ucuz idrar testlerinden yaptım. Negatifler. Oda ne!! nete bir baktım o markaları hep kötülemişler hadi bu sefer bunlarda yanlış kesin diye düşündüm. Nasihat olucak, haddim değil evet ama senin sağlığın için sana bir nasihat, benim gibi olursun sağlığın bozulur. üstünde ne kadar durursan, okadar aksilik düşünüp kendini sıkıntıya sokarsın. Net yararlı ama, çoğu zamanda çok sakıncalı benim psikolojimi hep çoğu yerde yazanlar bozdu. Lütfen rahatla.. Sonra benim gibi ne yapsan da YA aksilik varsa? diye düşünüyor olursun. HAMİLE değilsin..