Yardım edin hamile olabilir miyim??

Miray88

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2014
310
5
16
34
Antalya
Mrb arkadaşlar bn 20 Ekim'de sürtünme yolu ile erkek arkadaşımla beraber oldum ama içime boşalma gerçekleşmedi.Bu tarihten sonra 3 defa normal düzeyde adet oldum.Buma rağmen Kasım ayında eczaneden test aldım tek çizgi çıktı.Sizce bunlara rağmen hamile olabilir miyim?yardım edin çok korkuyorum.

Hamile olduğunu sanmıyorum canım. içine boşalma olmamış zaten ve daha sonrasında da 3 kez adet görmüşsün.Stres yaptığın için gecikebilir. stres yapma.

Hamile olduğunu sanmıyorum canım. içine boşalma olmamış zaten ve daha sonrasında da 3 kez adet görmüşsün.Stres yaptığın için gecikebilir. stres yapma.

Ne biliyim korkuyorm bazı sitelerde 5.aya kadar anlamadığını üstüne gördüğünü söyleyenler var.Artık her gün vücudumu inceliyorum bi değişiklik varmı die

Çok düşünme düşündükçe psikolojik olarak vücudun kendini hamile zanneder rahat ol ve dikkatli ol...

Sanırım dediğin gibi bana karnım büyümüş yada hamile karnına benzer gibi gelmeye başladı.ama adet görmem birazda olsa rahatlatıyor B'ni

Sanırım dediğin gibi bana karnım büyümüş yada hamile karnına benzer gibi gelmeye başladı.ama adet görmem birazda olsa rahatlatıyor B'ni

aynen öyle psikolojik olarak kendini etkileme ben bile evli olduğum ve bebek istediğim halde kafaya o kadar çok takıyorum ki sanki kendimi hamile zannediyorum

aynen öyle psikolojik olarak kendini etkileme ben bile evli olduğum ve bebek istediğim halde kafaya o kadar çok takıyorum ki sanki kendimi hamile zannediyorum

Peki sence damar belirginliği yada sivilcelenme belirti olabilir mi karnım nasıl olur anlayabilmem için

3 kere adet olmuşsun hala korkuyorum diyosun şaka gibisin

Canım bak sen kafana taktıkça o belirtiler artar Allah'tan adet olmuşsun hemde 3 kere zaten hamile olsan karnının büyümesi lazım ama senin ki psikolojik bence sen sürekli onu düşündüğün için karnında büyür adetinde kesilir eğer çok kafaya takıyorsan bir doktora git için rahat eder

Eczaneden test alıp yapsam doğru sonuç verir mi

Canım hamile olmak öyle sanıldığı kadar basit birşey değildir.
Sürtünme yolu dediğiniz sanıyorum tam birleşme olmamış bu şekilde hamile kalmak gerçekten çok çok düşük bir ihtimal ayrıca 3 kez adet görmüşsünüz eğer hamileyseniz bu şekilde gerçekten bir ilk olur.

(İçinizin rahatlaması için bir kan testi yaptırmanızı öneririm. İdrar testleride genelde doğru çıkıyor.

Kan testi yaptırmakta sıkıntı bnm için biraz malum hastaneler kayda alıyo özel laboratuvarlarda pahalı öğrenciyin daha.yaklaşık 3 ay oldu zaten illa başka belirti de olurdu heralde

canım 1 değil 2 değil tammm 3 kere regl olmussun. biz aylardan beri calısıyoruz kalamıyoruz hamıle sen sürtünme yoluyla hiç kalamazsın

Kan testi yaptırmakta sıkıntı bnm için biraz malum hastaneler kayda alıyo özel laboratuvarlarda pahalı öğrenciyin daha.yaklaşık 3 ay oldu zaten illa başka belirti de olurdu heralde

Canım özel hastanelerde 20-30 liraya yapılıyor benim bldiğim. Özel bir test olduğu için sadece gittiğin hastanenenin kayıtlarında oluyor.
Tedirgin olmanı gerektirecek bir durum yok. Zaten hasta mahremiyeti gereği kimseye açıklayamazlar.
Bence hamile değilsin idrarda silikte olsa çıkardı.

aynen arkadasın dediği gibi enfazla 30 lira test özelde

Ailemden sigortalı olduğum için onlar SSK kayıtlarında görüyorlar gittiğimi.tam birleşme olmadan gebelik olmaz Dio bazıları

tamam canım kafana takılıyorsa özele git. olmaz tabi .ben kendimden örnek vereyim 6 aydır deniyoruz hala olmadı. benim gibi bir çok kisi var yani

Ailemden sigortalı olduğum için onlar SSK kayıtlarında görüyorlar gittiğimi.tam birleşme olmadan gebelik olmaz Dio bazıları

Yani mümkün değil olmaz tabiki
canım özel hastaneye gidip yaptırırsan ssk kayıtlarına almıyorlar.
Yaşın kaç ki canım çok korkuyorsun belli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…