- 4 Mart 2014
- 78
- 27
- 28
- 34
- Konu Sahibi Hayatdevamediyor
Merhaba Hanimlar,ben kasim ayindan beri evligim, ama esimle birlikte olamiyorum- yurtdisindan katiliyorum, Doktora gittim ama burda birsey yapmiyorlar. Piskologa gönderdiler. Esin dövüyormu, tecavüzemi ugradiniz, cocuklugunuzda bi tramvami atlattiniz vs. Cok sey denedim ztn bende bi tuhaflik oldugunu biliyordum Kadin hastaliklari birliktelik fln duyunca bi tuhaf oluyordum böyle bayilacak gibi Ama böyle birsey hic tahmin etmiyordum. Balayinda fln cok denedim sakinlestirici kas gevseltici, beynimi uyusturmak icin uyku hapinin yarisini bile attim hani belki... Ama hicbirsey fayda etmedi. Cok tuhaf ilk basta hersey yolunda gidiyor ama son anda hissettigim an simdi olacak panik oluyorum kendimi arkaya atiyorum. Hadi atmadim diyecim bu seferde esime hicbir sans birakmiyorum sanki Demir bir kapi var. Panik üstüne panik ya ben ne yapicam, piskolojim iyice bozuldu. Bazen icten ice resmen esimden kaciyorum ya yapmak istemedigim halde yapiyorum. Kimse beni anlamiyor, aman koyver gitsin sanki tek senmi korkuyordun diyorlar, ama bu elimde olan birsey degilki