Yardım edin çocuğum oldu ama mutsuzum...

kıyamam
cok yeni anne ikiz bebkleri var eminim birden bire neye ugradıgını ne oldugunu bile anlayamaıştır
görümcemde cok agır bir şekilde atlattı bu duurumu
bilinçliyim gayet demesini ben pek saglıklı bulmuyorum bilinçli olsaydı zaten bunları yazıyor ve söylüyor olmazdı arkadaşlar lütfen bunları okudugunda kırılmasına daha cok kendini kapatmasına izin vermeyin çok olumsuz yorumlardan kaçının derim ben de:)
kesinlikle bir psikiyatr a gitmelsiin aynı zmanda da sevdiğin şeyleri mutlu oldugun şeyleride yapmaya devam etmelisin kendini daha cok karamsarlıga itme
ay kıyamam ya ne kadar güzel ikiz bebişlerin var evet olumlu yönlerden düşün ikisi birden büyüyecek bir daha çocukta yapmazsın belki çok şeker olcaklar yerim ben onları :)

doğum sonrasında anneler yaşıyormş böyle şeyleri
ben geçiçi bir dönem olduğunu düşünüyorum.

canim kendini üzmeeee olur yaa dogumdan sonra olurmuss böle dogum depresionumu öle bisi diolar ben cok duydum bi kac kadinda olio ama tedafi görürsen bu düsüncelerden ve mutlu olmaya bilisin ama tedafiye gitme gerekio

Evet arkadaşım seninşu an özgürlüğün kısıtlanmasından doğan bir depresyondasın ...Bende senin gibi olmuştum ama geçer üzülme....

canım bunu cogu kişi yasıyor 6 aylık bebegım var yenı yenı alısıyorum
keske yapmasaydım dedıgım zamanlar oldu ama sımdı ıyıyım sende duzelırsın
kımsenın annelıgını elestırmesıne ızın verme
ınanmıyorum sana dıye baslayan cumlelere aldırma canım yasamayan bılmez Allah yardımcın olsun

bazısı bulamaz bazısı bilemez derler ya aynen öyle bi durum var sende canım ikizlerini sağ salim kucağına almışsın daha ne istiyosun ben iki ay önce ikizlerimi erken doğum yüzünden kaybettim keşke şimdi olsalardı da beni kısıtlasalardı herşeylerine rağzıydım bunları düşün ve şükret haline ayrıca bence ikiz olması daha güzel ikisini birarada büyütüyosun işte bidaha çocuk derdin kalmıyo hem daha şirin oluyolar belkide benimkilerde ikiz olduğu için öyle düşünüyorum bütün bebekler şirin aslında sen bunların kafana hiç takma da bebeklerinle güzel vakit geçirmeye bak bişeylerin kıymetini bilmek için illa kaybetmek gerekmiyo allahım bana tekrar ikiz nasip eder inşallahta onların yerine koyarım yavrularım benim

canım çok normal ben hiç şikayet etmedim ama insanoğlu rahata alıştık işte zor oluyor birde hayatın değişiyor bunalımlara giriyoruz ayrıca lohusalığıda unutmayalım geçte olsa düzelecek ben çok istedim oldu hiç böyl düşüncelerim olmadı ama zaman zman şikayet ettiğim oluyor neyazık ki pişman oluyorum ama işte yaramazlar duröuyorlar çileden çıkıyoruz....

Ben debir ikiz annesi olarak yazmak istedim.Gerçi seninkiler kadar ileri prematüre değillerdibenim kuzularım ama 26. haftada erken doğum tehlikesi atlattım ve sonrasında hep yattım.34.haftada geldiler miniklerim.Solunum problemi yaşadı oğlum doğduğunda, kızım ise çok minikti.Br gün küvezde kaldılr sadece.Yanıma getirdiklerinde sanki binbir mücadeleyle, tüp bebekle hamile kaldığım bebekler değili onlar.Emmeyi bile bilmiyolardı,nasıl doyururum, bakarım kaygısından sevinemedim.Çok garip duygular içerisindeydim ta ki oğlumun sarılık düzeyi çok yükselip hastaneye yatırılana kadar.O zaman anladım annelliği, evladın ne denli tatlı olduğunu.ıkiz büyütmek her yönden zor ama bir o kadar da zevkli.Şimdi 2 yaşına girecekler.Ve ben onlar için gözümü kırpmadan canımı veririm her anne gibi. Yaramazlıklarında bile şükrediyorum Rabbime, sağlıklı evlatlarım var diye. Zor günler bitecek inan, umudunu yitirme.

doğum sonrası bunları yaşamanız normal. bu tür düşüncelerden kendi kendinze kurtulamıyorsanız mutlaka destek alın.
bebekleriniz hayırlı olsun. allah analı babalı büyütsün, umarım benimde ikizlerim olur:)

:gitme:
çok üzüldüm, Allah sabır versin. Umarım herşey gönlünüzce olur.

allah bağışlasın.hiç mutsuz olma benceşöyle düşün bide,hiç çocuğun olamasaydı ve sen o güzellikleri yaşayamasaydın o zamn ne kadar mutlu olabilirdin... lütfen elindeki hazinenin kıymetini bil arkadaşım.. ewt son soruna cevabım 2 çocuk yeterli şu zamanımız koşulları için..

bende 20 yaındayım benımde 6 aylık oglum ılk dogum yaptıgım haftalarda cok kotuydum bunalımdaydım hersy herkes baska gelıyodu kendım dahıl evım falan sankı benım deılmıs gıbıyddı balkonda sıgara ıcerkenken kedımı atmayı falanda dusundum sankı hıc gecmıcekmıs gıbı geldı cocugum olsaydı gıbı cocuk bıle bı degısık gelıyodu ama 40 cıktıkdan sonra hersey degıstı psıkolojım duzeldı sımdı cocugumsuz 5 dk bıle yapamam ıyıkı dogurmusum dıyorum 1 bucuk 2 ay sonra sende aynı lafları dıceksın suanda alısamdın daha tam soyle bı 2 yada 3 aylık olsun yanından ayrılamıcan hıc uzelme bence sevınmılısn daha

ahh ya tabiki iki tane birden olması çok daha yorucu ve zordur ama bence iyi taraflarından bakmaya çalış
bende 21yaşında anne oldum oğlum doğduğunda eşim askerdeydi bende zor günler geçirdim ama hepsi giçiyo şu kadarını söyliyim loğusalığın ve bebeklerinin o minik hallerinin tadını çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…