Oğlum 27 aylık ama hala konuşmamakta israrcı.3 aylıktan Bu yana tv karşısındaydı.Yanlızlık buna eşlik etti.Kalabalık ortamlara girmez.Ayna karşısında olmaktan büyük zevk alır.Göz teması var ama ,yabancılara karşı utangaç,yeterli olmadığını düşünüyorum.İştahlı bir çocuk işine gelen her şeyi anlıyor.Bazen ayak uçlarında yürüyordu.Kendi Etrafında Dönüyordu.başını iki yana sallıyordu.Yani Otizmin tüm belirtileri yavaş yavaş başladı.2 ay önce doktora başvurduk.Tv yi yasakladı.Şimdi çok daha iyi durumda.Bu ayki kontrolümüzde kreşe başlamamızı önerdi.Çok güzel Gelişmeler Olduğunu Söyledi.Ama Özel eğitimde Önerdi.Pisikiyatriye Sevk İşlemleri Başladı.Kreşe 2 gündür gidiyor.Doktorun önerdiği Özel eğitim için hafif derecede OTİZM raporu alıcağız.fakat bu rapor konusunda çok tedirginim ilerde eğitim hayatında meslek seçiminde etkisi olacağını düşünüyorum.İnsanlar Deli gibi rapor çıkartıp rehabilitasyon merkezlerine koşuyorlar.fakat ilerisi için çocuklarına otizm kaşesini vurduklarının farkındalarmı acaba.ben oğlumda otizmden şüpheleniyordum.fakat tv den uzaklaşınca bu belirtilerin çogu silindi.kendimiz raporsuz ve özel eğitimsiz bu durumun altından kalkacagımıza inanıyorum.yorumlarınız ve yardımlarınızı bekliyorum.