Yardım edin bana

Melissua

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2022
24
2
Merhaba arkadaşlar konuşacaak paylaşacak kimse olmadığı için birileriyle paylaşmak istiyorum içimin sıkıntılarını. Aslında kimsesiz değilim ailem var anne baba kardeş eş vs. Ama sanki hepsi sanki ölülermişte bende bu hayatta yanlızım. Evet malesef yapayalnızım. Bu durum çok kötü gerçekten beni anlayabilecek etrafımda kimse yok. Çevremde ki kimseye güvenmyorum hepsine çok öfkeliyim. Ben sanki bu hayatta görünmüyorumm

Merhaba arkadaşlar konuşacaak paylaşacak kimse olmadığı için birileriyle paylaşmak istiyorum içimin sıkıntılarını. Aslında kimsesiz değilim ailem var anne baba kardeş eş vs. Ama sanki hepsi sanki ölülermişte bende bu hayatta yanlızım. Evet malesef yapayalnızım. Bu durum çok kötü gerçekten beni anlayabilecek etrafımda kimse yok. Çevremde ki kimseye güvenmyorum hepsine çok öfkeliyim. Ben sanki bu hayatta görünmüyorumm
Problem nedir? Güvensizlik mi? Niçin etrafınızdaki insanlarla paylasiminiz yok?

Etrafınızdaki insanları görmeyi deneyin.
Siz de bir problem olabilir mi?
Normalde sinirli insanımdır. Ama artık o kadar doluyum ki ne tahammül ne merhamet hiç bir şey kalmadı sanki duyarsızlaştım. Kendi çocuklarıma bile duyasızlaştım malesef

Neden ?

34 yaşındayım bu sene bana hiç iyi gelmedi. Bütün gerçeklerle yüzleştim malesef sevildiğimi hissettiğim herkes arkamdan işler çevirdiğini öğrendim
İçinde bulunduğunuz süreç zor bir süreç ve hemen iyi hisseden edeceksiniz. Size tavsiyem psikolojik destek ile birlikte bu süreci yürütmeniz.
Yuzlestiginiz şeyler nedir bilmiyorum ancak sizinle ilgili olup olmadığını iyi süzgeçten geçirin. Sizinle ilgili olmayan şeyler icin kendinize yüklenmeyin.

Nedeni dürüst olmam eskisi gibi pısırık olmamam. Dik başlı olmam onlara aykırı gelen şeyler
Peki yalnizlasmaniza üzülüyor musunuz? Bu sizi rahatsız mı ediyor?

Durust oldugunuz için etrafımızda birileri yok ise şanslı sayılırsınız. Demek ki etrafınızdaki insanlar sahtekar.

Peki yalnizlasmaniza üzülüyor musunuz? Bu sizi rahatsız mı ediyor?

Durust oldugunuz için etrafımızda birileri yok ise şanslı sayılırsınız. Demek ki etrafınızdaki insanlar sahtekar.
Evet bunların için de malesef benim annem babam da var. Babamın benden nefret ettiğini beni hiç sevmediğini benim arkamdan arkadaşıma konuştu arkadaşımda sesini aldı bana iletti ne laflar ama. Annem deseniz hayatım boyunca sanki kölesymişim gibi davrandı orospu derdi hep beddua ederdi bana. En son artık bana iftira atınca tamamen aramayı vs kestim.

X