• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardim edin arkadaslar kurtulamiyorummm...Ben 5 sene once evliyeken aldatildim

ilk once yari kullaniyordum sidmi 4/1 gecdim ama bi turlu birakamiyorum :KK43:
psikologahiç soylemedinmi haplari bşrakmak istiyorum diye psikologda vıraktırabilir dozunu ayarlayarak birde internetten arastır mutlaka psikiyatriste vardır azerbaycanda

arasdirdim gitdimde bizde ancak ilac yaziyorlar....soyledim o da kese bilirisn dedi ama yapamadigimi soyledim bana bask ailaclar yaziyor alakasiz

arkadaslar iki gunudr artik ilaci birakdim kullanmiyorum....:) bu gun uc olucak yuce rabbimin izniyle benim icin dua edin nolur arkadaslar ...bir daha donmek istemiyorum o haplara...cok mutluyummmm...sag olun destekleriniz icin ...

ben 5 sene once evliyekn aldatidlim ve psikolojik olaarak cok bunalim yasadim depresyona girdim bu oyle bildiyimiz gibi depresyondayim falan diyildi psikolojik haplarla destek aldim...kurtuldum o durumdan..sonra yillar gecdi bosandim kocamdan yine depresyon ve pskiolojik tedavi ..son iki yildir psikologun yazdigi Eqlonil adli bi rilac kullaniyorum ve bu ilacdan kurtulamiyorummm..Ben Azerbaycand ayasiyorum burada oyle psikoloq falan iyi bulunmaz sadece ilac ilac lutfen bana yardimci olan kurtulmak istiyorum bu ilacdan ilaci kesince cok kotu oluyorum ...yasadiysaniz yardimci olun ..kullandigim ilaclar Seroksat Sonapaks ..Oleanz simdikide Elqlonil
ben 5 sene once evliyekn aldatidlim ve psikolojik olaarak cok bunalim yasadim depresyona girdim bu oyle bildiyimiz gibi depresyondayim falan diyildi psikolojik haplarla destek aldim...kurtuldum o durumdan..sonra yillar gecdi bosandim kocamdan yine depresyon ve pskiolojik tedavi ..son iki yildir psikologun yazdigi Eqlonil adli bi rilac kullaniyorum ve bu ilacdan kurtulamiyorummm..Ben Azerbaycand ayasiyorum burada oyle psikoloq falan iyi bulunmaz sadece ilac ilac lutfen bana yardimci olan kurtulmak istiyorum bu ilacdan ilaci kesince cok kotu oluyorum ...yasadiysaniz yardimci olun ..kullandigim ilaclar Seroksat Sonapaks ..Oleanz simdikide Elqlonil

Bence sizi buna sürükleyen ne ise ne olduysa onun olumlu olanını yaşamaya çalışın. mesela aldatıldınız mı? o halde karşıklı cok sadık oldugunuz bir sevgili/eş hayal edin ve hayalinizi arayın, neden olmasın. inanın hayali bile mutlu edebilir insanı. sonuçta insanız acılarda güzelliklerde bizim için. öyleyse neden güzel şeyler düşünüp güzel olanı çağırmayalım? güçlü olmak aslında kolay olan. inanın sürekli depresif melankoli içinde olmak daha bi emek ister daha bir yorar insanı. umarım hep iyi ve mutlu olursunuz :)

Merhaba..ilacı bi anda kesemezsin bende zamanında kullanıp bırakmıştır doktor Kont günde 150 mg içiyorumdum sabah akşam iyi olu ca 75 mg düşündüm günde bitane daha sonra hapı yarın aldım bi müddet sonrasında 10 mg derken bırakmıştır tabi bu 1 yada 2 haftada sonlandırmadım 6 ay öncesinde başladım ve inan ne baş ağrısı nede halsizlik çok rahat bıraktım..ama malesef 3 yıl sonra rahatsızlığım tekrar başladı ve yeniden antidepresan devam;)

şöyle düşünün hastalık tek kişi siz ise çok güçlüsünz çünkü siz iyileşmek istiyrsunuz :) biz de sizin iiyileşmenizi istiyrz :) bakın hastalık iyice küüçüldü biz artık daha güçlüyüz :) kendnizi salmayın dua edin Allaha

Back