cnm burada senin gibi onlarca kadın var. ilk önce kendinin dr olmalısın. kendini kontrol etmeyi dene melisin artık bu işi ilaçlara bırakmak belli bir süre olması gerekendi anladığım kadarıyla sen uzun yıllardır kullanıyrsun.bundan kurtulamıyorum demen bile inan piskolojij ilacını almayınca kötü olacakmışsın sanıyrsun bu piskolojide sana gerçekten öyle hissettiriyor.öncelikle daha önce hangi dr gittiysen onunla görüş, yada tr gelem şansın varsa buraya gel. yani uzakdan sana şunu yap bunu iç demek yanlış. senin tek yapman gereken bir psikologdan önce pisikiyatriste gitmen. sen baküdemesin? tr ye gelme şansın ne? son olarak şnu rica ediyorum lütfen ilaç ismi yazmayın açtığınız konulara. bilinçsiz ilaç kullanımna sebep olabilirsiniz.oldukça tehlikeli bir durum.ben 5 sene once evliyekn aldatidlim ve psikolojik olaarak cok bunalim yasadim depresyona girdim bu oyle bildiyimiz gibi depresyondayim falan diyildi psikolojik haplarla destek aldim...kurtuldum o durumdan..sonra yillar gecdi bosandim kocamdan yine depresyon ve pskiolojik tedavi ..son iki yildir psikologun yazdigi Eqlonil adli bi rilac kullaniyorum ve bu ilacdan kurtulamiyorummm..Ben Azerbaycand ayasiyorum burada oyle psikoloq falan iyi bulunmaz sadece ilac ilac lutfen bana yardimci olan kurtulmak istiyorum bu ilacdan ilaci kesince cok kotu oluyorum ...yasadiysaniz yardimci olun ..kullandigim ilaclar Seroksat Sonapaks ..Oleanz simdikide Elqlonil
cnm burada senin gibi onlarca kadın var. ilk önce kendinin dr olmalısın. kendini kontrol etmeyi dene melisin artık bu işi ilaçlara bırakmak belli bir süre olması gerekendi anladığım kadarıyla sen uzun yıllardır kullanıyrsun.bundan kurtulamıyorum demen bile inan piskolojij ilacını almayınca kötü olacakmışsın sanıyrsun bu piskolojide sana gerçekten öyle hissettiriyor.öncelikle daha önce hangi dr gittiysen onunla görüş, yada tr gelem şansın varsa buraya gel. yani uzakdan sana şunu yap bunu iç demek yanlış. senin tek yapman gereken bir psikologdan önce pisikiyatriste gitmen. sen baküdemesin? tr ye gelme şansın ne? son olarak şnu rica ediyorum lütfen ilaç ismi yazmayın açtığınız konulara. bilinçsiz ilaç kullanımna sebep olabilirsiniz.oldukça tehlikeli bir durum.
ne kararvermen zaten yanlış. tr ye gel drlarımız işinin ehli artık.birden pat diye kesilmez zaten.ama bir an önce yap birşeyler. hayat kısa :)cocugum yok evet...ilac adini duusnmedim sonuclarini yazmam bir daha....Turkieyey gelmek sanism hic yok bizde pskiatir yok hepsi ilac yaziyor otruup konusmuyor benle destek vermiyorr...bazen dusunyorum kimse beni anlamiyorr...ilaclarida kesdiyimde feci halde kotu oluyorum ilac kulaninca diyorumki tamam yarin birakiyorusn isin ailen guzel hayatin var ama birakinca icimde bi umitsilik cokkunlukk yalnizlikk
dozu azaltarak bırakabilirsin birden kesemessinben 5 sene once evliyekn aldatidlim ve psikolojik olaarak cok bunalim yasadim depresyona girdim bu oyle bildiyimiz gibi depresyondayim falan diyildi psikolojik haplarla destek aldim...kurtuldum o durumdan..sonra yillar gecdi bosandim kocamdan yine depresyon ve pskiolojik tedavi ..son iki yildir psikologun yazdigi Eqlonil adli bi rilac kullaniyorum ve bu ilacdan kurtulamiyorummm..Ben Azerbaycand ayasiyorum burada oyle psikoloq falan iyi bulunmaz sadece ilac ilac lutfen bana yardimci olan kurtulmak istiyorum bu ilacdan ilaci kesince cok kotu oluyorum ...yasadiysaniz yardimci olun ..kullandigim ilaclar Seroksat Sonapaks ..Oleanz simdikide Elqlonil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?