• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardim edin arkadaslar kurtulamiyorummm...Ben 5 sene once evliyeken aldatildim

melihe

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2014
9
2
3
39
ben 5 sene once evliyekn aldatidlim ve psikolojik olaarak cok bunalim yasadim depresyona girdim bu oyle bildiyimiz gibi depresyondayim falan diyildi psikolojik haplarla destek aldim...kurtuldum o durumdan..sonra yillar gecdi bosandim kocamdan yine depresyon ve pskiolojik tedavi ..son iki yildir psikologun yazdigi Eqlonil adli bi rilac kullaniyorum ve bu ilacdan kurtulamiyorummm..Ben Azerbaycand ayasiyorum burada oyle psikoloq falan iyi bulunmaz sadece ilac ilac lutfen bana yardimci olan kurtulmak istiyorum bu ilacdan ilaci kesince cok kotu oluyorum ...yasadiysaniz yardimci olun ..kullandigim ilaclar Seroksat Sonapaks ..Oleanz simdikide Elqlonil

Yavas yavas birakmayi denesen, gunde iki tane aliyorsan bire dusur mesela.

Merhaba ,

Kullandığınız ilaçla ilgili , ilacı veren doktorunuzla görüşmelisiniz. Neden , niçin kullandığınızı bilmeyen ; uzman olmayan kişilerden alacağınız tavsiyeler yarardan çok zarar getirir.

yaşamadım ama bildiğim birşey var tedavi gören bir tanıdığım bahsetmiş idi kendi ilaçlarını azaltıp bırakmıs. çünkü artık normal bi insan gibi tepki veremiyordum dedi. yani bugün 2 hap içiyorsan 1 hafta 1 hap al. sonra 2 hafta yarım al sonra ıkı gunde bır yarım sonra haftada bır yarım sonra bırakırsın İnşallah tatlım :KK19:

Bende bu tarz ilaclari uzun zaman kullanamiyorum ndnse .. bgn yeniden dr a gtcem ins iyi bir ilac verirde iyilesirim bu sefer

ben 5 sene once evliyekn aldatidlim ve psikolojik olaarak cok bunalim yasadim depresyona girdim bu oyle bildiyimiz gibi depresyondayim falan diyildi psikolojik haplarla destek aldim...kurtuldum o durumdan..sonra yillar gecdi bosandim kocamdan yine depresyon ve pskiolojik tedavi ..son iki yildir psikologun yazdigi Eqlonil adli bi rilac kullaniyorum ve bu ilacdan kurtulamiyorummm..Ben Azerbaycand ayasiyorum burada oyle psikoloq falan iyi bulunmaz sadece ilac ilac lutfen bana yardimci olan kurtulmak istiyorum bu ilacdan ilaci kesince cok kotu oluyorum ...yasadiysaniz yardimci olun ..kullandigim ilaclar Seroksat Sonapaks ..Oleanz simdikide Elqlonil
cnm burada senin gibi onlarca kadın var. ilk önce kendinin dr olmalısın. kendini kontrol etmeyi dene melisin artık bu işi ilaçlara bırakmak belli bir süre olması gerekendi anladığım kadarıyla sen uzun yıllardır kullanıyrsun.bundan kurtulamıyorum demen bile inan piskolojij ilacını almayınca kötü olacakmışsın sanıyrsun bu piskolojide sana gerçekten öyle hissettiriyor.öncelikle daha önce hangi dr gittiysen onunla görüş, yada tr gelem şansın varsa buraya gel. yani uzakdan sana şunu yap bunu iç demek yanlış. senin tek yapman gereken bir psikologdan önce pisikiyatriste gitmen. sen baküdemesin? tr ye gelme şansın ne? son olarak şnu rica ediyorum lütfen ilaç ismi yazmayın açtığınız konulara. bilinçsiz ilaç kullanımna sebep olabilirsiniz.oldukça tehlikeli bir durum.

Oncelikle cok gecmis olsun...
Biz ne desek bos uzman esliginde birakmaniz lazim. Ancak o sizin ihtiyacinizin olup olmadigina karar verebilir. Bu arada psikiyatrik ilaclarin birden birakilmayacagini dozaj azaltarak birakilmasi gerektigini doktorumuz soylemisti

canım bi anda bırakamazsın zaten yavaş yavaş alıştır kendini

Muhakkak ilaci size veren doktorun kontrolünde bırakın, lütfen kulaktan dolma bilgilerle kafanıza göre hareket etmeyin daha kötü olabilirsiniz.Çok geçmiş olsun dilerim bir an önce huzurlu günlere kavuşursunuz.

yani yaşadıklarınızdan dolayı oldugunu düşünmek istemiyorum
sizi aldatan değer vermeyen bir adam için senelerce üzüleceğinizi kabul etmiyor benim bünyem.
bazı insanlar daha zayıftır kabul ediyorum psikolojik durumlarınız butun bunlardan önceykende bu durumlara yatkınmıydı
bende boşanalı( bende ıhanetten dolayı bosandım ustelık lohusayken) oglum 4.5 yasıdna ben de evleneli 2 sene doldu yani) kafanıza takıyorsanız takmanızı gerektırecek en ufak bırsey yok
sanıyorumkı cocuugnuzda yok
olumlu yonunden bakın

cnm burada senin gibi onlarca kadın var. ilk önce kendinin dr olmalısın. kendini kontrol etmeyi dene melisin artık bu işi ilaçlara bırakmak belli bir süre olması gerekendi anladığım kadarıyla sen uzun yıllardır kullanıyrsun.bundan kurtulamıyorum demen bile inan piskolojij ilacını almayınca kötü olacakmışsın sanıyrsun bu piskolojide sana gerçekten öyle hissettiriyor.öncelikle daha önce hangi dr gittiysen onunla görüş, yada tr gelem şansın varsa buraya gel. yani uzakdan sana şunu yap bunu iç demek yanlış. senin tek yapman gereken bir psikologdan önce pisikiyatriste gitmen. sen baküdemesin? tr ye gelme şansın ne? son olarak şnu rica ediyorum lütfen ilaç ismi yazmayın açtığınız konulara. bilinçsiz ilaç kullanımna sebep olabilirsiniz.oldukça tehlikeli bir durum.

cocugum yok evet...ilac adini duusnmedim sonuclarini yazmam bir daha....Turkieyey gelmek sanism hic yok bizde pskiatir yok hepsi ilac yaziyor otruup konusmuyor benle destek vermiyorr...bazen dusunyorum kimse beni anlamiyorr...ilaclarida kesdiyimde feci halde kotu oluyorum ilac kulaninca diyorumki tamam yarin birakiyorusn isin ailen guzel hayatin var ama birakinca icimde bi umitsilik cokkunlukk yalnizlikk :(

ilk once yari kullaniyordum sidmi 4/1 gecdim ama bi turlu birakamiyorum :(

Azerbaycan'da nasıl psikolog/psikiyatr olmaz emin misiniz? Orada yaşayan arkadaşlar daha iyi bilir tabi de şaşırdım yazdığınıza.

İlaçları doktor kontrolünde azaltarak bırakman gerek. Belki ilk etapta daha düşük dozda başka bir hap verir. Azaltarak gider.

cnm kendi kendi
cocugum yok evet...ilac adini duusnmedim sonuclarini yazmam bir daha....Turkieyey gelmek sanism hic yok bizde pskiatir yok hepsi ilac yaziyor otruup konusmuyor benle destek vermiyorr...bazen dusunyorum kimse beni anlamiyorr...ilaclarida kesdiyimde feci halde kotu oluyorum ilac kulaninca diyorumki tamam yarin birakiyorusn isin ailen guzel hayatin var ama birakinca icimde bi umitsilik cokkunlukk yalnizlikk :KK43:
ne kararvermen zaten yanlış. tr ye gel drlarımız işinin ehli artık.birden pat diye kesilmez zaten.ama bir an önce yap birşeyler. hayat kısa :)

Bir uzmana danışmanız gerekli. Buradaki çoğu kişi ilacı bile tanımıyordur.

çok üzüldüm durumunuza Rabbim yardımcınız olsun aslında herşey sizin elinizde
biranda olabilecek birşey değil ama düzelmeniz sizin elinizde o haplardan yavaş yavaş kurtulun sosyalleşin arkadaş cevresi edinin tek kalmayın birşeylerle meşgul edin kendinizi tekrar hayata dönmek için elnizden gelen herşeyi yapın
bunları başarmak zor evet ama siz gerçekten inandınız mı bir başladınız mı gerisi gelir
siz böyle kendinizi tüketirken sizi bu hale getirenler gününü gün etmekle meşgul bunlar sizi dahada hırslandırsın.

Doz
dozu azaltarak bırakabilirsin birden kesemessin

Back