Yardım ederseniz sevinirim

rumsum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2014
893
917
128
37
Merhaba direk konuya gireyim. 2 çocuk sahibi bir arkadaşım var önceden çalışıyordu kendisi şimdi çocuklara bakan olmayınca bıraktı. Avon satışı yapmak istiyor ama karı var mı bilmiyoruz. Bu konuyla ilgili bilginiz var mı lütfen yardım eder misiniz. Şimdiden teşekkür ederim

Fazla bir bilgiye sahip değilim ama tek karı gelen hediyeler onları satıp paraya çeviriyorlarmış

Genelde çevremde bu tarz şeyler satanlar kendilerine almaktan kazanmak yerine daha çok harcamaya başladılar. Pek kazancı olduğunu düşünmüyorum.
Ama bir arkadaşım var ki her ay 2-3 binlira kazanıyor bu işten. Oriflame ürünlerini parfümerilere satıyor. Nasıl yaptığı konusunda hiç bir fikrim yok.

BEN YAPTIM ZAMANINDA %33 TÜ 100TL DERGİ FİYATINDAN SATARSA 75,19 LUK ÖDEMESİ GEREKİYOR AVONA BU ŞEKİLDEYDİ BİRDE BELLİ BİR ALIŞVERİŞ ÜSTÜ HEDİYELER VAR ONLARIDA SATABİLİR .

BİR ÇOK KİŞİ İND,İRİM İSTİYOR DİYE MİLLET SÖYLEMEK İSTEMİYOR AMA BEN YAZDIM YAPTIĞIM ZMANKİ ŞARTLARINI

ben avona üyeyim
fakat ben öncelikle kendimize indirimli almak için üye olduk
e baskalarıda alıyor
para olarak bir karımız olmadıda
atıyorum 50 lıralık urun aldıysam 15 tl odedıgım cok oldu veya hıc odemedıgım

Genellikle bu işi yapanlar tanıdıklarına satıyorlar ve kar almadan satıyorlar.
Yani kendi aldıkları fiyata.
Eğer çevreniz genişse ve aldığınız fiyata satmayacaksanız az da olsa kar edersiniz.
Hediyeler de cabası tabii.

BEN YAPTIM ZAMANINDA %33 TÜ 100TL DERGİ FİYATINDAN SATARSA 75,19 LUK ÖDEMESİ GEREKİYOR AVONA BU ŞEKİLDEYDİ BİRDE BELLİ BİR ALIŞVERİŞ ÜSTÜ HEDİYELER VAR ONLARIDA SATABİLİR .
Bunu biraz daha açar mısın anlayamadım

Bunu biraz daha açar mısın anlayamadım
müşterilere gösterilen dergideki fiyattan satarsan sana %33 kar kalıyor yani avon sana %33 daha ucuz fatura ediyor zaten snaa ayrı bir fiyat listesi geliyor sana gelişinin yazdığı birde satman gereken fiyatların yazdığı birde katalog var orada zaten satış fiyatı ile yazıyor ama bujiteride %18 di yanılmıyorsam zaten int. siteinde başvurusan sana birini yönlendiriyor o karlılık ve gerekli şeyleri anlatıyor

Canım arkadaşım başvurmuş bugun bi bayan gelmiş bende senin yazdıklarını söyledim öyle birşey yok demiş anlamadık. Heryerde d3ğişik mi oluyor

kar etmiyorsan nye satasın ne deöiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…