BİR ÇOK KİŞİ İND,İRİM İSTİYOR DİYE MİLLET SÖYLEMEK İSTEMİYOR AMA BEN YAZDIM YAPTIĞIM ZMANKİ ŞARTLARINIMerhaba direk konuya gireyim. 2 çocuk sahibi bir arkadaşım var önceden çalışıyordu kendisi şimdi çocuklara bakan olmayınca bıraktı. Avon satışı yapmak istiyor ama karı var mı bilmiyoruz. Bu konuyla ilgili bilginiz var mı lütfen yardım eder misiniz. Şimdiden teşekkür ederim
Bunu biraz daha açar mısın anlayamadımBEN YAPTIM ZAMANINDA %33 TÜ 100TL DERGİ FİYATINDAN SATARSA 75,19 LUK ÖDEMESİ GEREKİYOR AVONA BU ŞEKİLDEYDİ BİRDE BELLİ BİR ALIŞVERİŞ ÜSTÜ HEDİYELER VAR ONLARIDA SATABİLİR .
müşterilere gösterilen dergideki fiyattan satarsan sana %33 kar kalıyor yani avon sana %33 daha ucuz fatura ediyor zaten snaa ayrı bir fiyat listesi geliyor sana gelişinin yazdığı birde satman gereken fiyatların yazdığı birde katalog var orada zaten satış fiyatı ile yazıyor ama bujiteride %18 di yanılmıyorsam zaten int. siteinde başvurusan sana birini yönlendiriyor o karlılık ve gerekli şeyleri anlatıyorBunu biraz daha açar mısın anlayamadım
Canım arkadaşım başvurmuş bugun bi bayan gelmiş bende senin yazdıklarını söyledim öyle birşey yok demiş anlamadık. Heryerde d3ğişik mi oluyormüşterilere gösterilen dergideki fiyattan satarsan sana %33 kar kalıyor yani avon sana %33 daha ucuz fatura ediyor zaten snaa ayrı bir fiyat listesi geliyor sana gelişinin yazdığı birde satman gereken fiyatların yazdığı birde katalog var orada zaten satış fiyatı ile yazıyor ama bujiteride %18 di yanılmıyorsam zaten int. siteinde başvurusan sana birini yönlendiriyor o karlılık ve gerekli şeyleri anlatıyor
kar etmiyorsan niye satasınCanım arkadaşım başvurmuş bugun bi bayan gelmiş bende senin yazdıklarını söyledim öyle birşey yok demiş anlamadık. Heryerde d3ğişik mi oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?