Yardım ederseniz sevinirim

Sindyyrey

Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2019
525
361
18
32
Arkadaşlar sadece yardımcı olabilecek arkadaşlar yazarsa sevinirim. Nişanlımla yüzeysel bir şeyler yaşadık üzerimde iç çamaşırı vardı, sanırım vajinam tahriş oldu. Eve geldim çok az kan vardı. Sonra iyice baktım dil kısmından geliyor hafifçe kanka peçeteyi sürünce ordan mış kan. Aynı durumu yaşayan oldu mu? Sizce önemli bir şey mi doktora gitmem gerekir mi yoksa durur mu? Şöyle diyim, saat 5ten 8e kadar küçük bir daire olcsk kadar kan akmış. Şuanda da kontrol amaçlı peçete sürdüğümde hala var olduğunu görüyorum. Şimdiden teşekkürler

Dil dediğiniz yer tam olarak neresi? İdrarın çıktığı yer mi yoksa vajina girişi mi? Kızlık zarınızdan gelmiş olabilir mi kan?

Sürtünmeyle kızlık zarı bozulmaz.Eğer bozulduğunu düşünüyorsan yok öyle bir şey.Eski vajinismus hastası biri olarak o kadar kolay bozulan bişey olsaydı vajinismus olmazdım

Sürtünmeyle kızlık zarı bozulmaz.Eğer bozulduğunu düşünüyorsan yok öyle bir şey.Eski vajinismus hastası biri olarak o kadar kolay bozulan bişey olsaydı vajinismus olmazdım
Aslında erkek arkadaşım sağlıkçı olduğu için o da net olarak sizin gibi düşünüyor. Ama gleen kan neyden kaynaklı sizce belki aynı durumu yaşayan vardır diye yazdım. Bu arada o günden beri idrar yolum yanıyor. Zaten ilk gün de kanın ordan olduğunu düşünüyordum peçete ile anlamaya çalışırken. Kan vs yok şuan ama idrar yolum ara ara hafifçe yanıyor. Sizce tahriş kaynaklı mıdır? Daha evvel de yaşadık ilk kez değil, ve hiçbir zaman bu tür sorunlarla karşılaşmadım

İdrarın çıktığı yer
O zaman siz bayağı bi tahriş etmişsiniz orayı. İdrar yolu enfeksiyonu olmuş olabilir belki tahrişle. Doktora gidin üroloji veya enfeksiyon hastalıklarına tahlil yaptırın daha doğru olur. Geçmiş olsun

O zaman siz bayağı bi tahriş etmişsiniz orayı. İdrar yolu enfeksiyonu olmuş olabilir belki tahrişle. Doktora gidin üroloji veya enfeksiyon hastalıklarına tahlil yaptırın daha doğru olur. Geçmiş olsun
Sağolun. İdrar yolum yanıyor zaten ama aşırı değil, hafif. Geçmezse giderim diye düşündüm. Tahriş ile enfeksiyon olabiliyor mu?

Sağolun. İdrar yolum yanıyor zaten ama aşırı değil, hafif. Geçmezse giderim diye düşündüm. Tahriş ile enfeksiyon olabiliyor mu?
Yani kanama olması tuhaf o yüzden riske atmayın diye dedim. Bi de yanmadan dolayı.

Yani kanama olması tuhaf o yüzden riske atmayın diye dedim. Bi de yanmadan dolayı.
Aynen haklısınız yanma durmazsa ptesi giderim dedim. Ama bir anda kızlık zarı meselesi de kafama takıldı kanamadan dolayı. Çok ihtimal vermiyorum aslında ama kanama olunca ister istemez insan işkilleniyor. Aslında bunun sorumluluğunu alabilecek biri olduğum için dert ettiğim bir şey değil ama yine merak ediyor insan. Sitelerden doktor yazılarından okuduğum kadarıyla giriş olmadığı sürece imkansız deniyor

Yani herkesin kızlık zarı birbirinden farklı tabii o yüzden bilemiyoruz ki. Ama iç çamaşırınız da varmış biraz zor ihtimal tabii ama neler yaşandı siz daha iyi biliyorsunuz. İçinize sıkıntı olmasın yine de bi jinekoloğa gösterirsiniz hem o da bakmış olur.

Siz annesinin babasının dükkanında çalışıyor perdeci, memur olmuyor diye burda ağlayan üyesiniz, hayret
Gerçi yukarda erkek arkadaşım sağlıkçı demişsiniz başka biri mi yoksa fake misiniz?

Siz annesinin babasının dükkanında çalışıyor perdeci, memur olmuyor diye burda ağlayan üyesiniz, hayret
Gerçi yukarda erkek arkadaşım sağlıkçı demişsiniz başka biri mi yoksa fake misiniz?
Hayır fake değilim. Normalde de sağlık mezunuydu ama atanmadığı için annesi babası ile çalışıyordu. Kendi bölümünden iyi bir iş buldu çalışıyor şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…