Yardım edermisiniz

yagmurr3

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2024
33
4
1
16
Öncelikle yaşım 17 by zamana kadar 5-6 ilişkim oldu el ele tutmaktan ilerisi vs. Olmadı zaten öyle basit bir kız değilim ilişkilerimde ayrılma sebebi olarak mesafeli davranmam ve öptürmek istememem gibi olaylarla ayrılma oldu nude vs. Asla atmadım ancak OKB hastalığım var ben erkek arkadaşımla (flört ) görüntülü konuşurken elim 3-5 defa cinsel organıma gitti dalgınlıkla ama kıyafetim üstümdeydi görünmeside hani pek mümkün değil bir yerimin olasılığı yok yani ancak OKB hastasıyım nasıl bir harekette bulunduğumu telefonun nerde olduğunu hatırlıyorum mesela ama ya orda değilse diye düşünce geliyor yanlış bir görüntü vidyo vs. Kimseye atmadım atmamda dini inancı yerinde olan biriyim şimdi sorum şu ileride evleneceğim zaman bunu söylemem gerekirmi uygunsuz falan görüntü yok dediğim gibi ultra hiç bir şey yaşamadım zaten çok takıntılı bir insanim OKB yüzünden hepsi artık normal hayatım olsun istiyorum çok sıkıldım derslerime bile odaklanamaz duruma geldim

Hayır. Okb için tedavi oluyor musun ?

Çok çabaladım ama ailemi ikna edemiyorum ergenlik geçer diyolar
Yaşadığın durumda hiç bir sıkıntı yok bu konuyu kafana takma. 18 yaşına gelince devlette bir psikologa gidersin ya da ünv kazanıp gidersen belki kendine gelirsin.

Okb için destek alıyor musun, ilaç kullanıyor musun? Ortada bir şey yok. Kamerada görünmemiştir merak etme. Hem diyelim ki telefonda elin orda çıktı. Ne olacak ki? Hiç bir şey olmaz merak etme. Bu durumu düşünüp takıntı etme, zihnini boş yere yoruyorsun

OKB için destek almayı çok istedim önceden yapamadığım cinsel şeyleri yaşamıl gibi falan hissediyordum ama ailemiikna edemiyorum ergenlik diyorlar sürekli

yok bunu ilerde evleneceğin eşine yada erkek arkadaşına anlatman. gereken bir durum yok kendini telkin etmeye çalış nefes egzersizleri var kitap oku kişisel gelişim okb ile başa çıkma yollarını aynada baktığın kişiye her gün hatırlat bu durumu bu düşüncenin normal olmadığını sende biliyorsun farkındasın ve senı çok yoruyor anksiyetem var benimde, seni en iyi anlayan insanlardan biri ben olabilirim eğer çok düşünce yorarsa avuçlarına buz al ve sık o senin dikkatını dagıtacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…