Çok geçmiş olsun. Bilemedim valla önce günde 2 kez falan çıkarıp bugün bir kez akşam çıkarınca acaba geçti mi diye düşünmüştüm. Yarın mutlaka doktora götüreyim. Başka belirtileriniz yokmuydu?Korkutmak gibi olmasin ama benim oglumda 15-20 gun once kusma vardi, karnim agriyor da diyordu arada, apandisit cikti patlamak uzereymis acil ameliyata alindi. Umarim sizinki boyle bir sey degildir ama ne olursa olsun bi ultrason cektirin. Bu sira cocuklarda baya varmis apandisit vakasi nedenini bilmiyorum
Arıtma su içiyoruz. Bizde bir sıkıntı yok ablasında da. Sadece ona dokunmuş olabilir miBu ara çok duyduum bişi şebeke suyundan çocuklarda bu durum Allah korusun siz yinede bian önce götürün acil şifalar
Ben de öyle düşündüm açıkçası geçmesini bekledim ama 3 gün uzun bir süre gibi ve ishal de yok üşütünce genelde ishal olur benimkilerMidesini üşütmüş olabilir
Hayir yoktu. Hatta poliklinikteki doktor bagirsak enfeksiyonu diyip yatis verdi, sonradan anlasildi apandisitÇok geçmiş olsun. Bilemedim valla önce günde 2 kez falan çıkarıp bugün bir kez akşam çıkarınca acaba geçti mi diye düşünmüştüm. Yarın mutlaka doktora götüreyim. Başka belirtileriniz yokmuydu?
Teşekkür ederim. Ablasında sıkıntı yok ama. Bakalım doktor ne diyecek başka hiç birşeyi yok.Bi salgın varmış sanırım yaaa ondan oluyormuş çok geçmiş olsun
Daha 2 gün önce aynı sizin gibi şikayet eden birisini duymuştumTeşekkür ederim. Ablasında sıkıntı yok ama. Bakalım doktor ne diyecek başka hiç birşeyi yok.
Küçükler daha hassas insanın aklına herşey geliyo Rabbim beterinden korusunArıtma su içiyoruz. Bizde bir sıkıntı yok ablasında da. Sadece ona dokunmuş olabilir mi
Bağırsak enfeksiyonuna genelde yatış vermiyor devlet hastanesi antibiyotik verip gönderiyor. Acaba özel hastane mi yoksa bağırsak virüsünden mi şüphelendi?Hayir yoktu. Hatta poliklinikteki doktor bagirsak enfeksiyonu diyip yatis verdi, sonradan anlasildi apandisit
Bağırsak enfeksiyonunda zaten ishal de oluyor sizde öyle birşey yok dimiBağırsak enfeksiyonuna genelde yatış vermiyor devlet hastanesi antibiyotik verip gönderiyor. Acaba özel hastane mi yoksa bağırsak virüsünden mi şüphelendi?
Ozel hastaneydi bir de kusmasi yogunlasmisti, susuz kalmistir vucudu diyip yatis verdi. Hatta ben ishal yok bu nasil bagirsak enfeksiyonu ki falan dedim, doktor da o da baslar yakinda dediBağırsak enfeksiyonuna genelde yatış vermiyor devlet hastanesi antibiyotik verip gönderiyor. Acaba özel hastane mi yoksa bağırsak virüsünden mi şüphelendi?
Yok ishale ben de dikkat ettim ilk gün bile olsa götürecektim ama yediğini çıkarmasına rağmen kakası normal olduğu için ağırdan aldım.Bağırsak enfeksiyonunda zaten ishal de oluyor sizde öyle birşey yok dimi
Hemen götür benceYok ishale ben de dikkat ettim ilk gün bile olsa götürecektim ama yediğini çıkarmasına rağmen kakası normal olduğu için ağırdan aldım.
Ben kendim noro virus oldum, oglum da oldu. Noro’da cok ciddi ishal de oluyorNoro virüs deniyor adına, benim oglum kendi yıkanıyor ona da olmustu. Su oyincaginin kalesinin içine su doldurup doldurup kafaya dikiyorondandir dedi doktor. Ishal de oldu. Entorogermina kids kullandik sadece gecmisti. Gecmis olsun bi götürün