Surrender Nirvana Pro Üye 27 Aralık 2011 63.314 61.041 27 Ağustos 2021 Konu Sahibi Marsis #21 Kusma normal degıl Cunku bebek degıl
D diladuru Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Nisan 2019 2.603 3.375 32 27 Ağustos 2021 Konu Sahibi Marsis #22 WOMAN .!.: Ben kendim noro virus oldum, oglum da oldu. Noro’da cok ciddi ishal de oluyor Genişletmek için tıkla... Ishal yokmus evet konu sahibinde sonradan gördüm. Bizde vardı. Goturmesinde fayda var tabii ki
WOMAN .!.: Ben kendim noro virus oldum, oglum da oldu. Noro’da cok ciddi ishal de oluyor Genişletmek için tıkla... Ishal yokmus evet konu sahibinde sonradan gördüm. Bizde vardı. Goturmesinde fayda var tabii ki
Marsis Ben öyle uygun gördüm Kayıtlı Üye 23 Nisan 2014 1.309 2.529 37 28 Ağustos 2021 Konu Sahibi Marsis #23 Amy lee .!.: Kusma normal degıl Cunku bebek degıl Genişletmek için tıkla... Evet . Genel bir hastalık hali yok birden karnım ağrıyor deyip çıkarıyor. Sonra oyununa devam ediyor. Ben de anlamadım. Yarın sabah götüreceğim.
Amy lee .!.: Kusma normal degıl Cunku bebek degıl Genişletmek için tıkla... Evet . Genel bir hastalık hali yok birden karnım ağrıyor deyip çıkarıyor. Sonra oyununa devam ediyor. Ben de anlamadım. Yarın sabah götüreceğim.
girlinred Ne mutlu Türküm diyene 🇹🇷 Kayıtlı Üye 4 Ekim 2012 16.216 31.630 28 Ağustos 2021 Konu Sahibi Marsis #24 MalesefDiyetteyim .!.: Evet . Genel bir hastalık hali yok birden karnım ağrıyor deyip çıkarıyor. Sonra oyununa devam ediyor. Ben de anlamadım. Yarın sabah götüreceğim. Genişletmek için tıkla... Bizi de bilgilendirirseniz sevinirim, öğrenmiş oluruz. Çok geçmiş olsun
MalesefDiyetteyim .!.: Evet . Genel bir hastalık hali yok birden karnım ağrıyor deyip çıkarıyor. Sonra oyununa devam ediyor. Ben de anlamadım. Yarın sabah götüreceğim. Genişletmek için tıkla... Bizi de bilgilendirirseniz sevinirim, öğrenmiş oluruz. Çok geçmiş olsun
M Meleklerim002 Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 24 Ağustos 2021 10 8 26 28 Ağustos 2021 Konu Sahibi Marsis #25 MalesefDiyetteyim .!.: Ben de öyle düşündüm açıkçası geçmesini bekledim ama 3 gün uzun bir süre gibi ve ishal de yok üşütünce genelde ishal olur benimkiler Genişletmek için tıkla... Nane limon yap iyi gelir kusmasina
MalesefDiyetteyim .!.: Ben de öyle düşündüm açıkçası geçmesini bekledim ama 3 gün uzun bir süre gibi ve ishal de yok üşütünce genelde ishal olur benimkiler Genişletmek için tıkla... Nane limon yap iyi gelir kusmasina