Yardım edermisiniz??

Marsis

Ben öyle uygun gördüm
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2014
1.309
2.529
37
İyi akşamlar. Doktora gitmeden önce buraya bir danışmak istedim. 3 yaşındaki kızım yaklaşık 3 gündür günde 1 2 sefer kusuyor. İlk gün banyodan bikaç saat sonra kustuğu için küvetteki suyu içtiği için olduğunu düşündüm. Bazen yapıyor ama ilk defa böyle oldu.

Bugün 3.gün bitti. 1 kere kustu. İdrarı kakası yerinde. Yani bir sıkıntı yok gibi görünüyor rahat yapıyor.
İştahı biraz azaldı ama yok değil yani az yiyor. Yemek yedikten yarım saat bir saat sonra karnım ağrıyor deyip çıkarıyor.
Yarın doktora götüreceğim ama bilemedim azaldı gibi. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Korkutmak gibi olmasin ama benim oglumda 15-20 gun once kusma vardi, karnim agriyor da diyordu arada, apandisit cikti patlamak uzereymis acil ameliyata alindi. Umarim sizinki boyle bir sey degildir ama ne olursa olsun bi ultrason cektirin. Bu sira cocuklarda baya varmis apandisit vakasi nedenini bilmiyorum

Bu ara çok duyduum bişi şebeke suyundan çocuklarda bu durum Allah korusun siz yinede bian önce götürün acil şifalar

Korkutmak gibi olmasin ama benim oglumda 15-20 gun once kusma vardi, karnim agriyor da diyordu arada, apandisit cikti patlamak uzereymis acil ameliyata alindi. Umarim sizinki boyle bir sey degildir ama ne olursa olsun bi ultrason cektirin. Bu sira cocuklarda baya varmis apandisit vakasi nedenini bilmiyorum
Çok geçmiş olsun. Bilemedim valla önce günde 2 kez falan çıkarıp bugün bir kez akşam çıkarınca acaba geçti mi diye düşünmüştüm. Yarın mutlaka doktora götüreyim. Başka belirtileriniz yokmuydu?

Bu ara çok duyduum bişi şebeke suyundan çocuklarda bu durum Allah korusun siz yinede bian önce götürün acil şifalar
Arıtma su içiyoruz. Bizde bir sıkıntı yok ablasında da. Sadece ona dokunmuş olabilir mi

Bi salgın varmış sanırım yaaa ondan oluyormuş çok geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun. Bilemedim valla önce günde 2 kez falan çıkarıp bugün bir kez akşam çıkarınca acaba geçti mi diye düşünmüştüm. Yarın mutlaka doktora götüreyim. Başka belirtileriniz yokmuydu?
Hayir yoktu. Hatta poliklinikteki doktor bagirsak enfeksiyonu diyip yatis verdi, sonradan anlasildi apandisit

Hayir yoktu. Hatta poliklinikteki doktor bagirsak enfeksiyonu diyip yatis verdi, sonradan anlasildi apandisit
Bağırsak enfeksiyonuna genelde yatış vermiyor devlet hastanesi antibiyotik verip gönderiyor. Acaba özel hastane mi yoksa bağırsak virüsünden mi şüphelendi?

Birde bağışıklık sistemi ile alakalı bir durum bence . Kimin düşükse onu yakalıyor

Bağırsak enfeksiyonuna genelde yatış vermiyor devlet hastanesi antibiyotik verip gönderiyor. Acaba özel hastane mi yoksa bağırsak virüsünden mi şüphelendi?
Bağırsak enfeksiyonunda zaten ishal de oluyor sizde öyle birşey yok dimi

Ozel hastaneydi bir de kusmasi yogunlasmisti, susuz kalmistir vucudu diyip yatis verdi. Hatta ben ishal yok bu nasil bagirsak enfeksiyonu ki falan dedim, doktor da o da baslar yakinda dedi

Noro virüs deniyor adına, benim oglum kendi yıkanıyor ona da olmustu. Su oyincaginin kalesinin içine su doldurup doldurup kafaya dikiyor 😀 ondandir dedi doktor. Ishal de oldu. Entorogermina kids kullandik sadece gecmisti. Gecmis olsun bi götürün

Noro virüs deniyor adına, benim oglum kendi yıkanıyor ona da olmustu. Su oyincaginin kalesinin içine su doldurup doldurup kafaya dikiyor 😀 ondandir dedi doktor. Ishal de oldu. Entorogermina kids kullandik sadece gecmisti. Gecmis olsun bi götürün
Ben kendim noro virus oldum, oglum da oldu. Noro’da cok ciddi ishal de oluyor

X