Yardim edermisiniz cok zor durumdayim sizce hamile miyim

Kaç yaşındasınız

Hamile kalmak bu kadar kolay değil, değilsiniz ama yine de içinizi rahatlatmak için tekrar test yapın.

Çok sevindim ablam test yaptım 3 tane biri erken diğerleri normal adetim 3 gün gecikti 3 u de negatif bisey varmidir

Çok sevindim ablam test yaptım 3 tane biri erken diğerleri normal adetim 3 gün gecikti 3 u de negatif bisey varmidir
Tatlım ben olduğunu düşünmüyorum kist sebebiyle yada stres kaynaklı gecikme yaşamış olabilirsin. daha da gecikme yaşarsan muhakkak kadın hastalıklarına görün derim.

Bu tarz durumlarda karşılacağın tek sorun hamilelik değil. Sürtünme yoluyla bile olsa kapacağın bir hastalık hayatın boyunca çekeceğin sorunlara yol açabilir. Bu yüzden kendini korumalısın, elini koyman yetmez.

Tesekkur ederim ilgilendiğiniz için çok yardımcı oldunuz öyle yapicam eğer geçirirse daha fazla çünkü çok sancim var
Tatlım ben olduğunu düşünmüyorum kist sebebiyle yada stres kaynaklı gecikme yaşamış olabilirsin. daha da gecikme yaşarsan muhakkak kadın hastalıklarına görün derim.

Çok teşekkür ederim saolun yorumunuz için bir daha asla zaten adetim 2 gün gecikti iliskiden 23 gün geçti idrar testiyle kesin sonuç alabilirmiyim erken gebelik normal fark etmez
2 gün çok değil bazen içtiğin ilaca ,mevsime ,strere göre yani değişebilir hormonlarla alakalı bir durum .

Öyle bisey olmuş olabilir mi
2 gün çok değil bazen içtiğin ilaca ,mevsime ,strere göre yani değişebilir hormonlarla alakalı bir durum .
Anladim abla cok tesekkur ederim inşallah bir an önce olurum

internete yazınca çıkar canım nasıl yapıldığı soğan kürü civanpercemi de ii geliyor adeti söktürür . ben olduğunu düşünmüyorum. 3 gün geçti diyorsun negatif çıkmış.
Ade
Adet oldum abla bisey yoktur dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…