• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardim edermisiniz bebeginize aldiginiz herseyi kullanabildiniz mi

gzmnrcvn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2013
87
1
86
Ankara
Slm hanimlar ben hamileym bebegm icin almayi dusundugum.bazi seyler var ama bazilari al cok.ise.yariyor derken.bazilari alma ben kullanamadm.hic diyir mesela salimcak, yurutec, ana kucagi, ana dizi, oyun halisi, mamasandalyesi gbi yada aklima gelmeyen birsey varsa bunlardan.memnun olup olmadiginozo yazar misiniz

Oyun halısı tamamen boş bir harcama. Ana dizi yerine 0-13 kg oto koltukları da aynı görevi görüyor hem oto koltuğu hem ana kucağı hem gittiğin yerde oturacağı koltuk ve uyuyacağı beşik. Bebeğim 5 aylık mamasını bile onda yedirdiğim oluyor 😉 tavsiye ederim.

Oyun halisi gereksiz evde sende yapabilirsin.ana kucagi olabilir ama ben almadim.bebek banyo kuveti varya plastik olan onun icini elyaf bir bahtAniyeyi katladim yatak yaptim.icine bebegimi koydum gittigim her yere tasidim.salincak olabilir ozellikle , kolik olan bebeklerin gaz sancisina birerir uyutucu.

mrb. katılıyorum diğer bayanlara ;) ayrıca ilk başta annenin yatağının mümkün olduğu kadar yakınına koyabilecek bir yatak ,gece lambası loş ışıklı,bebek arabası tam yatmalı ve cok agır olmamalı bana sorarsan bu füzeye benzeyen bebek arabaları cok güzel ama kullanışlı dgeil cünkü 2 yaşında bir cocuk cok sıkışık oturuyor. rahat olsun en azından 2,5 yaşa kadar sonra pusete gecersin . travel sistem arabalar var onlar cok iyi bence başka,ben arap sabunu deterjanı kulandım 6 ay olana kadar alerji olmasın tabiyiki yumusatıcı kullanmadım.dogumdan önce gaz giderici bagzı bitkisel ürünsel mesela yaglar alırsan iyi olur .ben kücük sicak su torbası kullanıyordum ama cok sicak su koymamışdım cok işe yaramışdı ,eger yatak odası ve bebek odası cok yakın degilse babyphone alman cok yararlı en ufak bir sesi alırsın.umarım mümkün oldugu kadar uzun zaman emzirebilirsin ,ama eger nasip olmazsa biberonlar icin sterilizatör al aklıma gelenler bu kadar . baska sorun olursa bana mail at sana cok güzel bir hamilelik ve dogum diliyorum her anı an olarak yaşa :)
:3:

Slm hanimlar ben hamileym bebegm icin almayi dusundugum.bazi seyler var ama bazilari al cok.ise.yariyor derken.bazilari alma ben kullanamadm.hic diyir mesela salimcak, yurutec, ana kucagi, ana dizi, oyun halisi, mamasandalyesi gbi yada aklima gelmeyen birsey varsa bunlardan.memnun olup olmadiginozo yazar misiniz

ana kucağı arabaya takılandan mama sandalyesi mutlaka gerekli almadıysan ıkea da 2990 a çokta kullanışlı benim vardı almadım bolca ayaklı tulum lazım oluyor bebek bezi de huggıes yeni doğanı tavsiye ederim yumuşacık puf puf organik pamuklu pişik te yapmadı sızdırmıyoda pişik kremi popolin süper şimdilik bu kadar canım ihtiyacın olursa yardımcı olurum k i b by:16:

Benim bebegim 5aylik ve inanilmaz gereksiz seyler alindi en cok kullandigim seyler ana kucagi tiny lovein 3in 1 adli anakucagi , park yatak cok kullanisli , bebek telsizi ve buharli sterilize bunlar buyuk parcalar tabi giysi olarak zibin hic kullanmadim hep alttan citcitli atletler ve tisortler kullaniyorum. Simdilik aklima gelenler bunlar :)

Back