• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım edermisiniz bana uykularım kacıyor

Erken gebelik testine aldanma. Ki 7 8 gün çok erken 5 gün varken bende yaptim negatif. Adetime 2 gün kala normal test yaptim silik cikti. Batım da bugun inşallah Ben de beklemedeyim
aynen, çok erken yaptım cnm. bu arada silik çıktıysa büyük ihtimal var diyolar, inş kan testin de yüksek çıkar

cnm ben daha iki aydır denemelerdeyim, 2. ayda kafayı yedim resmen, kaç gündür foruma yazıp duruyorum :) ama biz böyle yaptıkça olcağı varsa da olmuyo, vücudun stressiz olması gerek bu dönemde. pek çok kadının hamileliği döllenme olsa bile başlamadan bitiyomuş çeşitli faktörler yüzünden. en iyisi kaderci olmak biraz galiba. olcağı varsa olur demek. benim de 4 gündür belim feci ağrıyo, kasıklarım da biraz ağrıyo. her şeyde belirti arıyorum artık. erken gebelik testi yaptım bugün negatif. ama daha adetime 7-8 gün var. umudumu şimdi kaybedersem bi sonraki ayı beklemem çok daha uzun sürcek :KK43: o yüzden umudumu sürdürüyorum.
İnşallah hamilesindir umudun boşa cikmaz Rabbim büyük

Seni çok iyi anlıyorum ben ya . Kafayı yedim desemyeridir uyku sıfır gündüzleri artık bitkin düşüp uyuyorum ruya görüyorum sürekli hamile olduğumu. 1 ay regl gecikti şimdi 2 aya bekliyorum bat 3 gün var ve arasira sancilarim oluyor 4 defa test yaptım negatif bu ay regl olmazsam dr gideceğim artık en azından uyku problemi daha fazla problem haline gelmeden
1 ay adetin geçiyor ve test yapip hamilelik yoksa doktora gitmen lazim adet düzensizliği yada herhangi bir sorun olabilir allah korusun

1 ay adetin geçiyor ve test yapip hamilelik yoksa doktora gitmen lazim adet düzensizliği yada herhangi bir sorun olabilir allah korusun
Bu ayda olmazsam gideceğim doktora ya hamilelik öncesi vücut kendini hazirlarmis ondan 'dir dedim de negatif çıktı 4 defa ama görüşlerde bir büyüme var ona anlam veremiyorum kimyasal gebelik geliyor aklıma.

Back