4 gündür gelen kahve rengi akintidan korkuyorum kan testinin sonucuda negatif cikar diye cesaret edemiyorumEn net kan testinde çıkar
4 gündür gelen kahve rengi akintidan korkuyorum kan testinin sonucuda negatif cikar diye cesaret edemiyorum
bekliuorum ama uykularim kaciyor beklerken napicagimi bilemiyorumAdet tarihini bekle bence ..!!
Böyle günlerde zaman geçmez zaten sabırlı olun.!! Allah gönlünüze göre versin..bekliuorum ama uykularim kaciyor beklerken napicagimi bilemiyorum
Düşünme bu kadar az rahat bırak kafanı bende ağladım geçen eşimin yanında tutamadım kendimi herkes hamile çocuğu olanlar fotoğraf atınca kıskanıyorum artık o derece geldim rabbim yardımcımız olsun sonuçları bildirelim birbirimizeİnşallah gebeyizdir Rabbim buyuk umutlarımız boşa çıkmaz inşallah stres yapma diye herkes diyor ama olmuyor ben uyuyamiyorum hic bir şey yapamiuorum aklim sürekli acaba oldumu mu bu ay bebeğim olusuyormu diye düşünmekten kafayi yicem
cnm ben daha iki aydır denemelerdeyim, 2. ayda kafayı yedim resmen, kaç gündür foruma yazıp duruyorum :) ama biz böyle yaptıkça olcağı varsa da olmuyo, vücudun stressiz olması gerek bu dönemde. pek çok kadının hamileliği döllenme olsa bile başlamadan bitiyomuş çeşitli faktörler yüzünden. en iyisi kaderci olmak biraz galiba. olcağı varsa olur demek. benim de 4 gündür belim feci ağrıyo, kasıklarım da biraz ağrıyo. her şeyde belirti arıyorum artık. erken gebelik testi yaptım bugün negatif. ama daha adetime 7-8 gün var. umudumu şimdi kaybedersem bi sonraki ayı beklemem çok daha uzun sürcekAmin inşallah her yerden çare aramaya çalışıyorum stresten napicagimi bilemiyorum
İnşallah güzel sonuçlar alırız canım inşallah bende öyleyim valla eşim tesellimciKimse anlamiyor bizi biliyorum eşime agliyorum çok takiyosun takmazsan olur çocuğumuz diyor oda hakli kendince yani bilirim senin yasadigin duyguları çocuk gördüğüm an aglamaya basliyorum çok hasaslastim iyice inşallah olur bu ay rahatlariz o tatli hazirlik telaslarina baslariz bildirelim ben 7 disine kadar beklemeyi dusunuyorum ama kahve rengi akintim devam ederse dayanamayıp gidebilirim doktora
5 gün bazen erken olabiliyor. O yuzden azicik sabret canim5 şubatta adet oldum yumurtlama donemimden 6 gün sonra mide gazım ve yangının vardı daha sonra karsıklarım da ağrı 24 subattan beride ara ara kahve regi lekelenmeler geldi bugün test yaptim negatif acaba erken mi yaptim testi adetime daha 5 gün var çünkü nolur yardim edin anne olmak istiyorum ve çok sabırsızım Rabbim tüm anne olmak isteyenleri melekleriyle kavustursun insallah
Erken gebelik testine aldanma. Ki 7 8 gün çok erken 5 gün varken bende yaptim negatif. Adetime 2 gün kala normal test yaptim silik cikti. Batım da bugun inşallah Ben de beklemedeyimcnm ben daha iki aydır denemelerdeyim, 2. ayda kafayı yedim resmen, kaç gündür foruma yazıp duruyorum :) ama biz böyle yaptıkça olcağı varsa da olmuyo, vücudun stressiz olması gerek bu dönemde. pek çok kadının hamileliği döllenme olsa bile başlamadan bitiyomuş çeşitli faktörler yüzünden. en iyisi kaderci olmak biraz galiba. olcağı varsa olur demek. benim de 4 gündür belim feci ağrıyo, kasıklarım da biraz ağrıyo. her şeyde belirti arıyorum artık. erken gebelik testi yaptım bugün negatif. ama daha adetime 7-8 gün var. umudumu şimdi kaybedersem bi sonraki ayı beklemem çok daha uzun sürceko yüzden umudumu sürdürüyorum.
Bi problem yoksa tek care Allah canim. Icine korku dustugu an kün Fe yekun diye dua et. Rabbimin bi bildigi vardir elbetAmin inşallah her yerden çare aramaya çalışıyorum stresten napicagimi bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?