• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım edermisiniz bana uykularım kacıyor

06hilal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2014
15
9
36
29
5 şubatta adet oldum yumurtlama donemimden 6 gün sonra mide gazım ve yangının vardı daha sonra karsıklarım da ağrı 24 subattan beride ara ara kahve regi lekelenmeler geldi bugün test yaptim negatif acaba erken mi yaptim testi adetime daha 5 gün var çünkü nolur yardim edin anne olmak istiyorum ve çok sabırsızım Rabbim tüm anne olmak isteyenleri melekleriyle kavustursun insallah

Boyle bir durum yaşayanlar ve hamile olanlar var mi lütfen bana bilgi verin yerleşme kanaması 1 2 gün sürer diyorlar benim 4 gün oldu boyle olup da hamile olan anneler var mı

2 ay önce tüm tahlillerim temiz cikti inşallah gebeliktir diye umut ediyorum adetimi bekliyorum doktora gitmek için

Stresimizi yenmemiz lazım zaten arkadaşım bende gebelik istiyorum artık bana çevremdekielr kzııyor çok takıntı yaptığımı söylüyorlar ama ne yapim şimdi bende takmamaya çalışıyorum benim de bakalım bugün için adet olmam gerek sonuç ne gösterecek bende hafif kasık sancıları var birde göğüslerim ağrıyor bir iki gece midem bulanmaya başladı bir yarım saat çekiyrum

İnşallah gebeyizdir Rabbim buyuk umutlarımız boşa çıkmaz inşallah stres yapma diye herkes diyor ama olmuyor ben uyuyamiyorum hic bir şey yapamiuorum aklim sürekli acaba oldumu mu bu ay bebeğim olusuyormu diye düşünmekten kafayi yicem

İnşallah gebeyizdir Rabbim buyuk umutlarımız boşa çıkmaz inşallah stres yapma diye herkes diyor ama olmuyor ben uyuyamiyorum hic bir şey yapamiuorum aklim sürekli acaba oldumu mu bu ay bebeğim olusuyormu diye düşünmekten kafayi yicem
Düşünme bu kadar az rahat bırak kafanı bende ağladım geçen eşimin yanında tutamadım kendimi herkes hamile çocuğu olanlar fotoğraf atınca kıskanıyorum artık o derece geldim rabbim yardımcımız olsun sonuçları bildirelim birbirimize

Kimse anlamiyor bizi biliyorum eşime agliyorum çok takiyosun takmazsan olur çocuğumuz diyor oda hakli kendince yani bilirim senin yasadigin duyguları çocuk gördüğüm an aglamaya basliyorum çok hasaslastim iyice inşallah olur bu ay rahatlariz o tatli hazirlik telaslarina baslariz bildirelim ben 7 disine kadar beklemeyi dusunuyorum ama kahve rengi akintim devam ederse dayanamayıp gidebilirim doktora

Amin inşallah her yerden çare aramaya çalışıyorum stresten napicagimi bilemiyorum
cnm ben daha iki aydır denemelerdeyim, 2. ayda kafayı yedim resmen, kaç gündür foruma yazıp duruyorum :) ama biz böyle yaptıkça olcağı varsa da olmuyo, vücudun stressiz olması gerek bu dönemde. pek çok kadının hamileliği döllenme olsa bile başlamadan bitiyomuş çeşitli faktörler yüzünden. en iyisi kaderci olmak biraz galiba. olcağı varsa olur demek. benim de 4 gündür belim feci ağrıyo, kasıklarım da biraz ağrıyo. her şeyde belirti arıyorum artık. erken gebelik testi yaptım bugün negatif. ama daha adetime 7-8 gün var. umudumu şimdi kaybedersem bi sonraki ayı beklemem çok daha uzun sürcek :( o yüzden umudumu sürdürüyorum.

Kimse anlamiyor bizi biliyorum eşime agliyorum çok takiyosun takmazsan olur çocuğumuz diyor oda hakli kendince yani bilirim senin yasadigin duyguları çocuk gördüğüm an aglamaya basliyorum çok hasaslastim iyice inşallah olur bu ay rahatlariz o tatli hazirlik telaslarina baslariz bildirelim ben 7 disine kadar beklemeyi dusunuyorum ama kahve rengi akintim devam ederse dayanamayıp gidebilirim doktora
İnşallah güzel sonuçlar alırız canım inşallah bende öyleyim valla eşim tesellimci

5 şubatta adet oldum yumurtlama donemimden 6 gün sonra mide gazım ve yangının vardı daha sonra karsıklarım da ağrı 24 subattan beride ara ara kahve regi lekelenmeler geldi bugün test yaptim negatif acaba erken mi yaptim testi adetime daha 5 gün var çünkü nolur yardim edin anne olmak istiyorum ve çok sabırsızım Rabbim tüm anne olmak isteyenleri melekleriyle kavustursun insallah
5 gün bazen erken olabiliyor. O yuzden azicik sabret canim

cnm ben daha iki aydır denemelerdeyim, 2. ayda kafayı yedim resmen, kaç gündür foruma yazıp duruyorum :) ama biz böyle yaptıkça olcağı varsa da olmuyo, vücudun stressiz olması gerek bu dönemde. pek çok kadının hamileliği döllenme olsa bile başlamadan bitiyomuş çeşitli faktörler yüzünden. en iyisi kaderci olmak biraz galiba. olcağı varsa olur demek. benim de 4 gündür belim feci ağrıyo, kasıklarım da biraz ağrıyo. her şeyde belirti arıyorum artık. erken gebelik testi yaptım bugün negatif. ama daha adetime 7-8 gün var. umudumu şimdi kaybedersem bi sonraki ayı beklemem çok daha uzun sürcek :KK43: o yüzden umudumu sürdürüyorum.
Erken gebelik testine aldanma. Ki 7 8 gün çok erken 5 gün varken bende yaptim negatif. Adetime 2 gün kala normal test yaptim silik cikti. Batım da bugun inşallah Ben de beklemedeyim

Seni çok iyi anlıyorum ben ya . Kafayı yedim desemyeridir uyku sıfır gündüzleri artık bitkin düşüp uyuyorum ruya görüyorum sürekli hamile olduğumu. 1 ay regl gecikti şimdi 2 aya bekliyorum bat 3 gün var ve arasira sancilarim oluyor 4 defa test yaptım negatif bu ay regl olmazsam dr gideceğim artık en azından uyku problemi daha fazla problem haline gelmeden

Back