- 7 Ağustos 2011
- 14.264
- 14.663
-
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
Nevrim döndüMerhaba oturma odamın halısı tırtıklı ve açık renk fazla kirleniyor ve değişiklik olsun diye halı örtüsü aldım kullanıyorum. Yatak odasıyla oturma odamın halısı aynı.
Eki Görüntüle 2200086 Böyle.
Oturma odamın halı örtüsü de
Eki Görüntüle 2200085
Böyle.
Koridordaki halım da
Eki Görüntüle 2200087
Böyle.
Koridora
Eki Görüntüle 2200088
Bu yolluğu almayı düşünüyorum
Yada
Eki Görüntüle 2200092 Eki Görüntüle 2200093 bunlardan biri değişiklik olsun diye sizce hem içersi hem koridor siyh beyaz çok mu kötü olur o yüzden resimli paylştım.?
Birde yatak odama fon perde almk istiyorum petrol mavisi ya da koyu mor renginde ona uygun sizce halı örtüsü mü alayım halıya ( çünkü resmdeki gbi halı ve çok kir tutuyo) yoksa yolluk mu alayım oraya da?
Yolluğu bi yandan almk istiyorum halı örtünden güzel durduğu için bi yandan da şimdi yün halıyı kaldırıp da yolluk kllanmak saçma gibi geliyor halı örtüsü mü alsam diyorum sizce??
Siyah desenli ve mor olanda çok göz yoruyor bence onları alacaksanız daha sade güzel şık modeller var onlara bakın derim.Merhaba oturma odamın halısı tırtıklı ve açık renk fazla kirleniyor ve değişiklik olsun diye halı örtüsü aldım kullanıyorum. Yatak odasıyla oturma odamın halısı aynı.
Eki Görüntüle 2200086 Böyle.
Oturma odamın halı örtüsü de
Eki Görüntüle 2200085
Böyle.
Koridordaki halım da
Eki Görüntüle 2200087
Böyle.
Koridora
Eki Görüntüle 2200088
Bu yolluğu almayı düşünüyorum
Yada
Eki Görüntüle 2200092 Eki Görüntüle 2200093 bunlardan biri değişiklik olsun diye sizce hem içersi hem koridor siyh beyaz çok mu kötü olur o yüzden resimli paylştım.?
Birde yatak odama fon perde almk istiyorum petrol mavisi ya da koyu mor renginde ona uygun sizce halı örtüsü mü alayım halıya ( çünkü resmdeki gbi halı ve çok kir tutuyo) yoksa yolluk mu alayım oraya da?
Yolluğu bi yandan almk istiyorum halı örtünden güzel durduğu için bi yandan da şimdi yün halıyı kaldırıp da yolluk kllanmak saçma gibi geliyor halı örtüsü mü alsam diyorum sizce??
Sizce yolluk mu halı örtüsü mü pekiSiyah desenli ve mor olanda çok göz yoruyor bence onları alacaksanız daha sade güzel şık modeller var onlara bakın derim.
Halı örtüsü kullanmıyorum eğer değiştirmeyi düşünüyorsanız yolluk alın yok bütçemi aşar derseniz halı örtüsü alın ama resimdekiler çok göz yoruyor.Sizce yolluk mu halı örtüsü mü peki