Yardım eder misinizz

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.264
14.663
Merhaba oturma odamın halısı tırtıklı ve açık renk fazla kirleniyor ve değişiklik olsun diye halı örtüsü aldım kullanıyorum. Yatak odasıyla oturma odamın halısı aynı.
Böyle.
Oturma odamın halı örtüsü de

Böyle.
Koridordaki halım da

Böyle.
Koridora

Bu yolluğu almayı düşünüyorum
Yada
bunlardan biri değişiklik olsun diye sizce hem içersi hem koridor siyh beyaz çok mu kötü olur o yüzden resimli paylştım.?
Birde yatak odama fon perde almk istiyorum petrol mavisi ya da koyu mor renginde ona uygun sizce halı örtüsü mü alayım halıya ( çünkü resmdeki gbi halı ve çok kir tutuyo) yoksa yolluk mu alayım oraya da?
Yolluğu bi yandan almk istiyorum halı örtünden güzel durduğu için bi yandan da şimdi yün halıyı kaldırıp da yolluk kllanmak saçma gibi geliyor halı örtüsü mü alsam diyorum sizce??

Eklentiler

• _20181022_222921.JPG
    66,7 KB · Görüntüleme: 58
  • _20181022_222921.JPG
    66,7 KB · Görüntüleme: 63
  • _20181022_223104.JPG
    32,8 KB · Görüntüleme: 67
Nevrim döndü

Siyah desenli ve mor olanda çok göz yoruyor bence onları alacaksanız daha sade güzel şık modeller var onlara bakın derim.

Halı örtüsü çok pahalı bişey değil zaten. Al istediğini sıkılınca da öbürünü al değişik değişik kullan. Yün halın varsa yolluk alma. Attan inip eşeğe binmek gibi bişey olur.

Siyah beyaz hiç kullanmam ben.göz yoruyor bana göre.siz seviyorsanız aynı desen kullanabilirsiniz.hali örtüsü çok kullanışlı.yıkanması temizlenmesi de kolay.

B Baharyagmuru35 ,
konunuzu taşıyıp size konu dışı uyarısı vermeden önce yazıyorum, daha önce defalarca özelden olsun, topiklerinizden olsun uyardım sizi, hatta çok iyi hatırlıyorum özelden bdvlik konuyla bdvlik olmayan konu ayrımını yapabilesiniz diye taşıyıp uyarı verdiğim konularınızın linklerini yazıp bu tarz konular bdvlik değildir, taşınmamış konularınızın linklerini vererek bu tarz konular bdvliktir diye anlattım, sırf hangisi bdvlik bilemiyorum dediğiniz için, bilmiyor değilsiniz bilmek istemiyorsunuz anlamı çıkıyor artık.

Bu açtığınız konunun benzerlerini açmıştınız daha önce ve o konular bdvden taşınıp konu dışı uyarısı verilmişti, insan en azından oradan pay biçip gelipte bu konuyu bdvye açmaz, açıyorsa ben istediğim konuyu açarım kuralları sallamam demek oluyor, o zaman uyarılara ve bölümle uzaktan yakından alakası olmayan konularınızın taşınmasına itirazınız da olmasın.
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/hangisi-sizce-resimli.1051645/
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/yardim-eder-misiniz.1051652/

Sonra konularınızı taşıyınca konularınızda Mune de her konumu taşıyor, bana kafayı taktı havalarında yazılar yazıyorsunuz, ben kötü içerik raporlarını değerlendiririm, kuralları defalarca izah etmekten sıkılmam da yorulmam da ama ısrarla her konusunu bir derdim var'a açana buyur dükkan senin demem.

Banınız açılınca siz yine şikayetlenmeden ben etiketleyeyim K Kazen 'i.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…