- 8 Temmuz 2012
- 2.612
- 3.844
- 133
bir egitim sendikasindan destek isteyin avukat icin. yardimci olabilirler.Avukat tutamam öğrenciyim ücretini karşılayamam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bir egitim sendikasindan destek isteyin avukat icin. yardimci olabilirler.Avukat tutamam öğrenciyim ücretini karşılayamam
Ama dosyamı genel müdürlüğe gönderdiler artık yurttakiler beni isteselerde geri alamazlar
Bilmiyorum bir tane bira almanın çokta lüks olduğunu düşünmüyorum. Bana verilen ceza gerçekten çok büyük üstelik benim yurduma geçen sene iki kişi içki içerek gelmişti onlara hiç birşey yapmamışlardı ben içmedim sadece valizDe unuttum hatta varlığından haberim bile yoktu bu kadar kötü bi cezayı hak etmedimSizi anlıyorum ama ben Uni okurken param bitmesin diye eksiye düşen hava durumlarında, akşam karanliklarinda kaldığım yurda yürüme giderdim. Onlarda şöyle düşünüyordur bira lüks ihtiyaç lüks ihtiyaca ayıracak parası varsa olmayanların hakkını yemesin diye. Neyse umarim bursunuz kesilmez ve yurda alinirsiniz çünkü öğrenciyken oda/ev arkadaşı çok önemli ve insan bazen o 5 kuruşa bile ihtiyaç duyuyor
Sanmıyorum barodan yardım edebilceklerini ama hocalarımda sorucam çok umudum yokOranın barosundan yardım isteseniz avukat vermezler mi acaba ya? Hukuk okuyormuşsunuz hocalarınıza da danışabilirsiniz, içlerinde yardımsever olanlar vardır muhakkak. Bir bira şişesi için olana bak, rezalet.