• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım eder misiniz

Alt tarafı bir adet bira yüzünden mi oluyor bunlar??El insaf nedir bu haksızlık bu kadar ya?

erkek öğrenciyle aynı bankta oturduğu için yurttan atılan ve durum ailesine haber verilecek diye kendini öldüren öğrencinin varlığının olduğu bir ülkede haksızlıklar tartışılmaz yaşanır diyesim geldi :sinirli:

Tatlım otobüs ile geldiğini valizlerin karıştığını valizin sahibinin sana ulaştığını vs yazan bir dilekçe ver. O arkadaşını da valizin sahibi gibi göster. Gerekirse ona ulaşsınlar.
Ama savunmam ve ifademe bilmediğimi yazmıştım yalan ifade olduğu anlaşılır dahada kötü olur

Bana tuhaf gelen valizin aranmasi girerken.
Yenimi cikti bu olaylardan dolayi teror vsvs.
Her yurda giriste ust aramasi da yapiliyo mu.
Ben de yurtta kaldim 10sene gecmistir ustunden(Ozel yurtta)
Devlet yurdu felan da ondan mi bu arama.

yeni herhalde ben devlette kaldım kimse birşey aramıyordu eskiden.

erkek öğrenciyle aynı bankta oturduğu için yurttan atılan ve durum ailesine haber verilecek diye kendini öldüren öğrencinin varlığının olduğu bir ülkede haksızlıklar tartışılmaz yaşanır diyesim geldi :sinirli:
Haklısın valla.Gençlerin ruh sağlığı sağlamsa bunu mucizevi bir olay olarak görmek gerekiyor aslında. ülkemde çok zor çünkü.

Aslında bir avukat tutacaksın. bütün bunlar yüzünden psikojini bozduklarini ve bu yüzden okuldan soğuduğunu söyleyip tazminat davası açacaksın.Ne sanıyor bunlar kendinı ya!?
Bir bira yüzünden bir gencin bütün istikbali ile oynamak nedir!?
Allahım sabır sabır sabır. .

Ya nebiçim iş yani bile bile nasıl atiyorlar hadi attılar bursun kesilmesi falan çok büyüz değil mi yahu o_O burada ki avukat arkadaşlar yardımcı olur belki kötu olmuş :KK12:

Aslında bir avukat tutacaksın. bütün bunlar yüzünden psikojini bozduklarini ve bu yüzden okuldan soğuduğunu söyleyip tazminat davası açacaksın.Ne sanıyor bunlar kendinı ya!?

Birde heryerde bas bas bağırıyorlar ögrencilerimizi kazanalım diye pess

Birde heryerde bas bas bağırıyorlar ögrencilerimizi kazanalım diye pess
Lafla peynir gemisi yürüseydi fareler kral olurdu.
Eğitim sistemi çökmüş,herkesin ayrı telden çaldigi,kafasına göre kurallar koyduğu bir ülke haline geldik ne yazık ki..
Birde gelecekte pırıl pırıl bir nesil beklerler.

Gerçekten psikolojimi bozdular onlar yüzünden özel yurda geçtim yemek yiyemiyorum Doğal gazı açmıyorlar üşüyorum üstelik vize haftası attılar beni dersler ime çalışamıyorum :( öğrenciyken dava açmaya bile param yetmez kaldım öyle :( ne yapacağımı bile bilmiyorum

Ya nebiçim iş yani bile bile nasıl atiyorlar hadi attılar bursun kesilmesi falan çok büyüz değil mi yahu o_O burada ki avukat arkadaşlar yardımcı olur belki kötu olmuş :KK12:
Resmen dalga geçtiler savunmamı okuyup gülmüşler memurlar öğrenciler karşı çıkmasın diye yurda büyük boy rakı getirdiğimi söylemişler hayatımda ilk kez böyle birşeyle karşılaşıyorum

Bence avukati cidden tutmaya ihtiyacin yok. Avukatin yurtta soyle bir gorunmesi ve dava acacagini soylemesi yeterli olur diye dusunuyorum. O zaman seni geri alirlar.

Back